|
|
|
Jaki jest sekret medialnego sukcesu Platformy Obywatelskiej? Stoi za nim tajna instrukcja firmowana nazwiskiem Grzegorza Schetyny. Wynika z niej, że polecił on działaczom młodzieżówki PO wpisywać na internetowych forach pozytywne komentarze o Platformie...
Praca grupy miała polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych PO. Działacze mieliby na to poświęcić około 30 minut dziennie. A na koniec w instrukcji pada jeszcze prośba o zachowanie najwyższego stopnia dyskrecji. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Kogoś to jeszcze dziwi? Przecież takie same akcje robią młodzieżówki PiS czy SLD i innych organizacji, niekoniecznie politycznych. Jak by była instrukcja żeby tego nie robić to bym dał się zaskoczyć, a tak to nihil novi.
|
|
|
|
|
Na tym forum szczególnie widoczne jest działanie zwolenników PO i bawi mnie to, że wykonują oni tu swoją pracę, wypełniają polecenia służbowe. Interesuje mnie ile biorą za wpis. 10 gr? 15 gr? 20 gr?
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT Na tym forum szczególnie widoczne jest działanie zwolenników PO i bawi mnie to, że wykonują oni tu swoją pracę, wypełniają polecenia służbowe. Interesuje mnie ile biorą za wpis. 10 gr? 15 gr? 20 gr? Co laska!!!! |
|
|
|
|
Takie praktyki stosował Czerepach w filmie "RANCZO" ale obłuda.
|
|
|
|
|
CYTAT Wyśmiewanie PO nic nie da co udowodniły skądinąd świetne spoty PiS. Jedyne wyjście to medialne "wykończenie" tego tłumu klakierów Tuska. Osobników kreowanych na wielkich, śmiesznych lub mądrych acz takich nie będącymi. Jak pisał Tuwim : "I wy, o których zapomniałem, lub pominąłem was przez litość, albo dlatego, że się bałem, albo, że taka was obfitość," tych właśnie Absztyfikantów Grubej Berty trzeba "wykończyć", wyśmiać. To trudne. Oni sami robią z siebie durniów ale z tą durnowatością im do twarzy lecz tylko to może wykończyć PO. Czy się uda? Wątpię. I nie przez brak dowcipu i myśli w PiS ale przez brak mediów. ________________ Katyń tanio sprzedam... Media tuskowe czyli dworskie w ekstazie. Putin pochylił się nad grobami i nad bólem. Co prawda nie wiadomo czy chodziło mu o ból w potylicy rozwalanej kulą nagana czy też o ból ręki swego dziadka czy ojca trzymającego tegoż nagana. Co tam, już "morderca" pomnika Lenina ,Stefan odtańczył w TVN taniec godowy z Oleksym i stwierdził w imieniu wszystkich że nas ruscy przepraszać nie muszą. ...... - co tym myślę napisałem w tych kropkach a Panu Stefanowi mogę zacytować jego samego "SPADAJ" ! ________________ Polska chce się poddać ruskim. Minister Spraw Zagranicznych RP (czy na pewno RP) chce strefy bezatomowej w Europie. Znaczy Donald dał se wcisnąć głupoty Baraka albo Angelka kazała. A ludzie ? A ludzie dalej będą głosować przeciw PiS. Dlaczego. Hau Hau bo miski stukają Hau Hau..... _________________ A wk..urza ,mnie to wszystko. Dla sfrustrowanych przepis : 1. Kupujemy w sklepie mięte w doniczce, zrywamy wszystkie liście i ładujemy do słoika. Zalewamy 1/2 l. Spirytusu. Odstawiamy na 3-5 dni. Codziennie wstrząsamy. Jak liście zciemnieją odcedzamy i mieszamy z (zimną) 1/2 l. wody z cukrem (oczywiście wcześniej musimy to zagotować coby się cukier rozpuścił) . Odstawiamy na 2 tyg. Mamy miętówkę. 2. Drink. Wyjmujemy lód z lodówki . W woreczku młotkiem kruszymy go na drobno. Wlewamy do dużej szklanki dwa kieliszki miętówki, dwa kieliszki vermuthu wrzucamy lód i troszkę zimnej wody oraz ze 3 listki mięty. Zamieszamy i jedziemy ..... Obciąć sobie siurka... I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|