~~michal | |
|
|
czy ktos wie czy czlowiek z ulicy moze w kazdej chwili isc na strzelnice LOKu i za pewna oplata postrzelac? jak to wyglada w naszym miescie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
może pytałem się kiedyś - płacisz 1 zł od naboju i strzelasz sobie w tarcze i do domu
|
|
~~virus | |
|
|
A cos wiecej o tej strzelnicy , godziny otwarcia , z jakiej broni mozna postrzelac i cos wiecej za ile - ta zlotowka to chyba kbks
pzdr |
|
|
|
|
|
ja tam nawet nie wiem, ale ten miły pan mi tak powiedział a paintball kosztuje 30-35 zł tyle pamiętam bo to było z rok temu - godziny otwarcia - nie wiem, przejdź się tam w godzinach południowych i się dowiesz co i jak
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Strzelnica sportowa
ul. Energetyków 5 tel. 842-01-35 Dodam jeszcze, że potrzebny jest napewno jakikolwiek dokument stwierdzający tożsamośc ze zdjęciem Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~JFK | |
|
|
Z tego co wiem to cal 22 (kbks) 50gr. Wieksze kalibry cos w okolicy 2zl.
|
|
|
~~virus | |
|
|
Czyli z jakigos CZ , czy czegos co uzywa policja mozna postrzelac - zadzwonie jutro to cos wiecej bede wiedzial
|
|
|
~~belfer | |
|
|
CYTAT płacisz 1 zł od naboju i strzelasz sobie w tarcze i do domu Znaczy: jak nie trafię w tarczę, to strzelam do domu? A duży ten dom? |
|
|
~~michal | |
|
|
virus napisz cos wiecej jak bedziesz wiedzial. ile kosztuje wypozyczenie broni, jakie sa dostepne rodzaje broni i czy placi sie za ilosc wystrzelonych pociskow i bron czy za czas jest takze limitowany.....
|
|
|
~~olek | |
|
|
To zaraz strzelam do Loku na strzelnicę
|
|
|
|
|
|
Dzwonilem do goscie ze strzelnicy i jest tak :
- strzelania sa tak raz na dwa tygodnie przewaznie w niedziele , koszt to 2 zl od naboju plus instruktor i tarcza , ale wszystko mozna dogadac indywidualnie , strzela sie z Makarowa i Glauberyta wszystko 9 mm i kbks , jakby ktos strzelal to prosze o opinie ja dopiero bede mial czas blizej swiat pzdr |
|
~~michal | |
|
|
czyli nie maja nawet najpopularniejszych AK(MS) albo zwyklych? kiszka troche...
|
|
|