~~Malajka | |
|
|
Poszukuję sklepu w Stalowej Woli i okolicy gdzie mogłabym kupić mięso jagnięce i/lub królicze dla 6 miesięcznego dziecka.Może ktoś wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Poszukuję sklepu w Stalowej Woli i okolicy gdzie mogłabym kupić mięso jagnięce i/lub królicze dla 6 miesięcznego dziecka.Może ktoś wie? W sklepie mięsnym Matthias tam są króliki - a jak nie, to są gotowe "karmy dla dzieci" w sklepach, z królikiem i takie tam PS: Jak chcesz świeże mięso to kup królika w zoologicznym i sama zabij i wypatrosz albo daj komuś, żeby to zrobił tak też ludzie robią :zdechly: |
|
~~tatuś | |
|
|
w tesco i w centrum mają ale to pewnie mrozonki to szkoda dzieciaka-za dużo czytasz "MALUSZKA"
mój maluch wsuwa białe mięso z kurczaka oczywiście swieże i gotowane |
|
|
~~O.C.Ż. | |
|
|
W mleku karmiącej matki na 1 gram białka przypada od 3 do 11 gram tłuszczu oraz 1-2 gram weglowodanow/cukrów/. Odzwierciedleniem takich proporcji dla malucha jest smietanka -kremówka 30% z dodatkiem masła "zaciągnięta" żółtkiem.
Dla nieco starszych omlecik na masełku z małą łyzeczką dzemu itd |
|
|
|
|
|
CYTAT PS: Jak chcesz świeże mięso to kup królika w zoologicznym i sama zabij i wypatrosz albo daj komuś, żeby to zrobił zdziwiony tak też ludzie robią omfg to jest okropne:] nie mow ze znasz kogos kto zre kroliki miniaturki a krolika jak nie widzisz jak sa chowane nie polecam kupowac ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Malajka | |
|
|
Niestety moje dziecko ma skaze białkową i szereg alergii i ze słoiczków może jeść tylko jedną zupkę- z jagnięciną. Indyk niestety też uczula...
|
|
|
|
|
|
Kiedyś siostra kupiła dzieciakom dwa Króliki - żeby każdy miał swojego no i jak to przystało na króliki - zrobiło ich się więcej To dali wszystkie na wieś do rodziców szwagra, gdyż tam było więcej dzieciaków a poza tym te większe nadawały się na ścinkę no i po tygodniu przyjechali ponownie do rodziców i mieli naszykowane pasztety z królika, mięso surowe itp ale co jak co pasztet z królika jest naprawdę dobry
|
|
|
|
|
CYTAT Niestety moje dziecko ma skaze białkową i szereg alergii i ze słoiczków może jeść tylko jedną zupkę- z jagnięciną. Indyk niestety też uczula... jedyne wyjscie by kupic cos w miare swiezego to babki pod hala chyba :/ podejsc, popytac czy ktos owiec/krolikow na sprzedaz nie hoduje i podjechac callist historia jak opowiesci z krypty iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~xyz | |
|
|
Swiezy ubój na meil skudyba_(at)_o2.pl
|
|
|
|
|
|
Cholera jak hodowałem to nikt nie chciał, a teraz się sami dopraszają.
Zaraz dojdzie do tego że będą chcieli moje żelazne rezerwy boczniaka wysępić ;) PS jeśli chodzi o ubój królika to kiedyś doszedłem do takiej "wprawy", że z królikiem sobie radziłem w 3 minuty Nie cierpiał. Polecam się na przyszłość ;] |
|
|
|
|
ja wiem gdzie można kupić skrzydełka wieprzowe ;)
|
|
~~karolek | |
|
|
mam do zaoferowania mięso z królika jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o tel. (086)279-01-80
|
|
|
|
|
|
Najlepiej podjedź na ogródki działkowe i popytaj. Na pewno ktoś hoduje i może Ci sprzeda dla dzieciaka.
Powodzenia Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|