|
|
|
CYTAT Lekarze ze Stalowej Woli się kłócą, pacjenci cierpią Czy właściciel tej strony jest tak YntelYgentny jak jego znajomy Janusz Kotulski ? Prosze pisać prawidłowo. Lekarze ze Stalowej Woli kłócą się, a pacięci cierpią. jezeli cos nie pasi wyjasnij sobie z autorem tytulu/artykulu :] j.milenczuk_(at)_nowiny24.pl mogles yntelygent na zrodlo najpierw kliknac ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
panowie od czego zalezy czy wiadomosc zostanie uznana za spam ? ;] dzisiaj edziowi do lion sleeps tonight linka z youtube probowalem wyslac 3 razy za 4tym poszlo.
niektorym linka czystego linka udaje sie zamiescic, ja za kazdym razem musze jakis glupawy tekst wstawiac i to najlepiej nie krotki ;]jezeli wpisywalem 2-3 slowa + link to uznawalo jako pure spam ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja zauwazylam ze jak sie wstawia pare emotek pod rzad na koncu wypowiedzi tez mi wyskakuje napis - SPAM
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
mi dzisiaj trzy razy wyskakiwalo spam gdy chcialem zamiescic zyczenia swiateczne , cos jest nie tak , admin powinien na to spojrzec i zmienic
|
|
~~hehe | |
|
|
Procedura jest taka:
Admin spojrzy, potem poleci na inne forum, opisze swój problem i jak znajdzie się ktoś, kto już miał taki problem i jakoś go naprawił to admin naprawi także tutaj... |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
sama madrosc przez ciebie przemawia inteligenciku ciekawe skad ta twoja sugestia ? na to wychodzi ze miales klopot ze swoim kompem i wlasnie tak zrobiles jak sugerujesz
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~hehe | |
|
|
anulko tutaj masz linka: http://forum.webhelp.pl/search.php?search_author=invx ...
|
|
|
|
|
|
~hehe dobre no ale nie ma co robić z tego problemu
|
|
|
|
|
przeciez gdzies sie trzeba nauczyc jak sie nie umie co w tym zlego ze sie pyta byleby dzialalo :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~hehe | |
|
|
Oczywiście, macie rację - to normalne (i cudowne), że można na necie znaleźć odpowiedź na wiele problemów. Tylko, jeżeli ktoś robi forum, żeby się uczyć ale w pewnym momencie okazuje się to sukcesem, bo ma dużo odwiedzin, to powinien podjąć decyzję o zbudowaniu profesjonalnego portalu i zarabiać na tym kasę. To chyba normalne. Poza tym dzisiaj nie trzeba wydawać dużo pieniędzy, żeby zrobić dobry portal ale admin się uparł, że sam wymyśli to co już dawno jest wymyślone... I dalej będziecie płakać, że to nie działa albo tamto a invx będzie siedział po nocach na forach i z nerwów się wrzodów nabawi w młodym wieku, czego mu oczywiście nie życzę
|
|
|
|
|
|
~hehe Kolego widzę, że zazdrość przez Ciebie przemawia... Usiłujesz zrobić sztuczny problem, a w rzeczywistości on zupełnie nie istnieje. Określasz stopień wiedzy administratora na podstawie forum dyskusyjnego oraz wytykasz błędy na każdym kroku. Owszem krytyka jest wskazana, portal zapewne jest otwarty na wszelkie sugestie ze strony użytkowników, ale Panie po co od razu mieszać z błotem admina? Czy to, że twórcy "przewracają Stalówkę do góry nogami" (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) to jakiś problem dla Ciebie? Zauważyłeś jaką ten portal ma popularność? Ile czasu zajęło właścicielom wspięcie się na sam szczyt? Z mojej strony szczere wyrazy uznania dla twórców. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
hehe - jak jest problem - a pewnie sa jakies - to pisz konkretnie w czym sprawa.
Admin sie uparl ... i nadal bedzie sie upieral i portal bedzie rozwijal wg. wlasnych widzeń i objawień. |
|
~~hehe | |
|
|
Kolego informatyku chyba źle mnie zrozumiałeś!
Po pierwsze niczego nie zazdroszczę, tylko podziwiam... Po drugie nie robię sztucznego problemu, tylko irytują mnie posty "to nie działa, tamto nie działa" i stąd moja wypowiedź. Po trzecie jestem pełen sympatii dla adminów i twórców tego forum i moje posty to właśnie taka pozytywna krytyka a nie mieszanie kogokolwiek z błotem - broń Boże Powodzenia i wszystkiego dobrego dla ludzi ze stalowemiasto.pl |
|
|
|
|
|
CYTAT hehe - jak jest problem - a pewnie sa jakies - to pisz konkretnie w czym sprawa. Ludzie piszą tylko ty nie czytasz, albo czytasz i nie rozumiesz. Może nawet PW by napisali gdyby działało. Czy nie naprawianie rzeczy, które nie działają należy to rozwijania portalu wg. twoich objawień? |
|
~~nnanana | |
|
|
CYTAT CYTAT hehe - jak jest problem - a pewnie sa jakies - to pisz konkretnie w czym sprawa. Ludzie piszą tylko ty nie czytasz, albo czytasz i nie rozumiesz. Może nawet PW by napisali gdyby działało. Czy nie naprawianie rzeczy, które nie działają należy to rozwijania portalu wg. twoich objawień? PW dziala jakbys nie wiedzial |
|
|
|
|
|
A skąd to wiesz jak piszesz nie zalogowany? Jakoś u mnie i u innych osób nie działa. Chyba, że admin naprawił na dniach i tym razem się nie chwalił (bo ostatnio jak informował, że działa to szybko przestało).
|
|
|
|
|
CYTAT A skąd to wiesz jak piszesz nie zalogowany? Jakoś u mnie i u innych osób nie działa. Chyba, że admin naprawił na dniach i tym razem się nie chwalił (bo ostatnio jak informował, że działa to szybko przestało). Działa już PW Więc bez stresu kochany Ponosi Cię ostatnio Miejmy nadzieje, że dla nas, normalnych użytkowników, będą poprawiać te błędy o których co jakiś czas wspominamy A słowa krytyki (~hehe) zawsze pomagają i mobilizują do lepszego efektu końcowego sialalala |
|
|
|
|
Callist po tym jak zwróciłeś się do mnie per kochany, zaczynam mieć pewne wątpliwości
|
|
|
|
|
oj tam marudzisz echuś
|
|
|
|
|
Tylko żebyś mi tu ku*wa buziaczków nie wstawiał bo pozbędę się wszelkikich wątpliwości
|
|
|
|
|
od buziaczków to są tu dziewczyny więc spokojnie Już nawet nie można się miło odezwać bo są już podejrzenia ehhh
|
|
|
|
|
Ależ oczywiście, że możesz miło się odezwać dziubeczku
|
|
|
|
|
śpoćko kituś czekałem na tą chwile