Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nie plakusiaj Edzio anulka przytuli kropka Edzio juz nie bedzie plakal
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Po wysłaniu PW nie ma go w zapisanych chyba, że w ogóle nie wysyła mimo kliknięcia. Virus wysłałem do ciebie PW dzisiaj, sprawdź czy dostałeś.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dokladnie. PW niby dziala ale nikt nie dostaje wiadomosci... Ja nic nie dostalem to sa wiadomosci WIDMO
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Pisałem ci o wulgarnych postach w temacie o zadymionym mieście i o cotygodniowym święcie w starostwie.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Juz sie biore za to
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pisałem ci o wulgarnych postach w temacie o zadymionym mieście i o cotygodniowym święcie w starostwie. A feeeeee Ty też „sypiesz” kolegów jak Niesiołowski Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
Toż to zlot śpieguff...
|
|
~~stalowe | |
|
|
Szkoda komentować i zaglądać na stronkę gdzie administratorzy nad niczym nie panują. Chcecie prywatnie pogadać - spotkajcie się. Ta strona nie miała temu służyć.
|
|
|
|
|
|
CYTAT anulka przytuli Ja też bym tak chciał ps to tak na okoliczność zakończenia prywatnych rozmówek Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
Ziorro, kolejka obowiązuje!
|
|
|
|
|
Ty i tak już masz pierwszeństwo. . . u prawdziwka
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
zrobcie ze ten temat smietnik wrzucajcie tam wszystko nic nie wywalajac, oczywiscie bez mozliwosci dodawania komentarzy ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Ty i tak już masz pierwszeństwo. . . u prawdziwka To akurat dla mnie zaszczyt. Wszystkie prawdziwki to fajne chłopaki |
|
|
|
|
virus napisales ze nie chcesz moderatora by po chwili po raz ostatni wywalic caly temat ? dostales po dupie na wlasne zyczenie ;] admini zrobcie cos z tym
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
podbijam ;]
|
|
|
|
osz Ty! Uważałem Cie za lepszego człowieka
|
|
|
|
|
CYTAT osz Ty! Uważałem Cie za lepszego człowieka to pewnie przez tego konika ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
masz słodkiego konika w ogóle jak to brzmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Callist skąd ty to wykopałeś?
|
|
|
|
|
a jakoś samo się znalazło Mam takie pytanko:
Ostatnio ściągnąłem sobie klasyka - Warcraft 2 i mam problem, zapiernicza mi cholernie szybko przesuwanie ekranu (obniżyłem sobie wszystko do min ale to i tak nic nie pomaga). Jakim programem mam spowolnić sobie PC? |
|
|
|
|
Nie wiem czy jakimś programem coś zrobisz. Też w to gram czasem, ale po obniżeniu prędkości poruszania się postaci wszystko u mnie jest normalnie. Skopiuj sobie savy, resztę wywal i skopiuj całą grę od nowa do tego samego katalogu. A może pliki, które ściągnąłeś są walnięte?
Edit: ewentualnie pobaw się właściwościami pliku wykonywalnego z grą. Zakładam, że masz XP. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT no widzisz Call' problem w tym, że nie możemy moderować komentów do artkułów Errare humanum est. |
|
~~wers | |
|
|
Lekarze ze Stalowej Woli się kłócą, pacjenci cierpią
Czy właściciel tej strony jest tak YntelYgentny jak jego znajomy Janusz Kotulski ? Prosze pisać prawidłowo. Lekarze ze Stalowej Woli kłócą się, a pacięci cierpią. |
|
|
|
|
|
Link do galerii nie działa - wyskakuje HTTP 403.
|
|