~~Ziogniew Zbibro | |
|
|
Tak, ma zdecydowanie za duzo postow, srednia krajowa to 2 dziennie. W zwiazku z podejrzeniem popelnienia przestepstwa przez tego pana prosze oficjalnie rozpatrzec mozliwosc zbanowania tak na wszelki wypadek - bo to nabijacz!
Juz nigdy zaden post przez tego pana nabity nie bedzie! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słuszną linię ma nasza władza!!
|
|
|
|
|
CYTAT Echelon - wybaczysz mi? Call postawisz piwo i wybaczę |
|
|
|
|
CYTAT Call postawisz piwo i wybaczę Postawie dziękuje koteczku :* ~ Edzio, gdzieś Ty się tyle ukrywał? o_O |
|
|
|
|
CYTAT Postawie dziękuje koteczku :* Miauuu |
|
|
|
|
CYTAT Miauuu no to mnie rozbawiłeś |
|
|
|
|
CYTAT Edzio, gdzieś Ty się tyle ukrywał? o_O Przepraszam za słowa, które dalej zobaczycie, ale na chwilę obecną mam wszystko w dupie. |
|
|
|
|
CYTAT Przepraszam za słowa, które dalej zobaczycie, ale na chwilę obecną mam wszystko w dupie. Rozumiemy Edzio - świąteczne załamania itp czekamy na Twój powrót trzymaj się tam i Happy New Year |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Edzio az tak zle nie moze byc wiec masz sie mi tu szybko pozbierac bo brakuje mi Twoich docinek chyba nie chcesz zeby taka stara baba przez Ciebie plakala
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Anulka - jesteś kochana, nawet pomimo tego co mi wysłałaś (fuuuj), docinki dla Ciebie były moją szczerością, na którą obecnie mnie nie stać. Jak pisałem - wszystko mam w dupie, sorry! Call - to nie takie proste, jak Ci się wydaje.
|
|
|
|
|
Domyślam się, że to nie takie proste. W życiu każdego człowieka pojawiają się wzloty jak i też upadki. Trzeba walczyć z wszystkimi przeciwnościami które nam życie podrzuca pod nogi. Wierzę w to, że niedługo wrócisz już do nas Trzymaj się tam i głowa do góry
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
j/w - podpisuje się oboma rencoma
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
Nowy rok , nowe wyzwania.
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Zostałem wczoraj wykopany z czata!!!
A powód to (cytuję): "Idź się jajkami pobaw"!!! |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Zostałem wczoraj wykopany z czata!!! A powód to (cytuję): "Idź się jajkami pobaw"!!! I znowu sie użalasz nad sobą... wytłumacze Ci. Moderator - Osoba odpowiedzialna za ład i skład FORUM Skarga jest na opa czata Zreszta nie wiem po co te aluzje... jestes na czacie raz na tydzien w sobote czy w piatek zaczynasz swirowac i ... uzalasz sie na sobą. Przemyśl to Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Ale co to za powód niby jest??? Pobaw się jajkami, kurcze nie wiem. Może jest w tym jakiś sens, ale ja go nie widzę...
|
|
|
|
|
mozna skarzyc tylko na modow czy na admina rowniez ?;] invx przyciales w ch... ;] jezeli to nie ty znajdz moda ;] znowu moderujecie jak wam sie podoba, wersowi wywaliles posty, jak pisalem w tym co usuniete jezeli wstydzisz sie tego co napisales to przepros, a jezeli nie to sie nie daj i bron ale nie usuwaj;] to tez juz pisalem ale powtorze ;] macie troche zwolennikow i moze poczules sie mocny ale wszystko moze sie zmienic bardzo szybko ;] bylem swiadkiem upadku forum na ktorym bylo zarejestrowanych prawie 5k uzytkownikow, o takiej liczbie mozecie pomarzyc ;]trwalo to raptem 2 tygodnie, wiec wywalajcie dalej tematy ^^ dzisiaj jeden goracy zwolennik zamienil sie w usera ;] virusa za to jechales, a zrobiles to samo, nie tlumacz mi ze bylo to nie na temat, bo syf jest w kazdym temacie, nawet w tym ktory wyczysciles z postow ;] byl temat o mediach, w ktorym was wspieralismy, po tym jak podales do waidomosci ip i nicki przeciwnik zostal wyszydzony... i nie starczylo ? kazdy widzial co sie stalo mozna bylo wymoderowac i zrobic sensowny temat;] ale nie ... a teraz takie jaja
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
oczywiscie ze mozna
w stosownym temacie. jest temat SPOTKANIE - to mówimy o spotkaniu ! co to za argument ze jest syf ? ze mozna dalej go robic ? spotkanie to tym bardzie wyjątkowy wątek, że ma służyć informowaniu potencjalnych zainteresowanych. |
|
|
|
|
no to badz konsekwentny i wywal wszystko co odbiega od tematu ;]
wers pisal ze wywaliles mu caly watek o smierci tego chlopaka i sondazu ;] gdzie to jest ? mam nadzieje ze jescze raz napisze i ze nie usuniesz :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT no to badz konsekwentny i wywal wszystko co odbiega od tematu ;] a co zostalo w tamtym watku nie zwiazane z tematem ? chetnie usune kolega wers nawet nie zadał sobie trudu by sie zarejestrowac ... napisał raz. I wystarczy. Ale mu mało. Więc każda jego kolejna wypowiedź, któa jest kopią tej pierwszej będzie usuwana. ifeelgood - zobacz watek o ktory chodzi - tam jego ywpowiedzu juz są - co więcej okaże się, że to koeljny zwolennik SM pisze z jednego IP pod kilkoma postaciami. |
|
|
|
|
mialem na mysli calosc ;] caly balagan, bo wk...a niezmiernie jak admin zabiera sie za porzadki akurat od tematu, gdzie ktos probuje go przedstawic w zlym swietle ;]to ze to jest osobnik dobrze ci znany i probuje siac zamieszanie to wcale mnie nie dziwi, ale jezeli cos znika dziala to na mnie jak plachta na byka ;] tematu jak pisalem w postach ktore wywaliles nie znam, ale nie mam powodow by mu nie wierzyc bo jeden dzisiejszy o zabawnej ciazy tez zaginal w akcji ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
bardzo zabawane, jak temat o ciązy ktory jest istna prowokacją laduje w dziale bodajze stalowawola - rob innym rownie nie odpowiednim
|
|
|
|
|
nie ma jak ustosunkowac sie do wybranego wycinka ;] ale juz mniejsza o to napisalem co mialem do napsiania ;]
a temat o ciazy mozna bylo przeniesc np do dzialu psycholog dyzurny czy na kazdy temat ;] btw po przeczytaniu prywatnej wiadomosci, jak daje "odpowiedz" na forum skrypt chce cytowac wiadomosc ze skrzynki ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mam pytanie do moder-inkwizytora (może będzie miał na tyle odwagi cywilnej i się ujawni) który wypieprzył mój post w wątku http://www.stalo(...)id=70564
Czy bardziej przyzwoite (i jak widzę całkowicie akceptowalne) jest zamieszczenie zdjęcia zawierającego obelżywy, prymitywny tekst od następującego obrazka http://www.dzien(...)190g.jpg który wkleiłem pod postem „Co myślicie o facecie chodzącym w białej sukience i czerwonych butach?” Jak widać cenzura za komuny była bardziej liberalna od obecnej katolicko-obyczajowej milicji Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~liwing | |
|
|
nie licz na to
|
|
|