~~ | |
|
|
hej prosze napiszcie mi co oznaczaja wydziargane kropki miedzy palcami a tymi kostkami u dloni prosze napiszcie mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~on ... | |
|
|
oj nie wiem ale mysle ze dziergaja chyba we wiezieniu miedzy palcami takie kropki
|
|
|
|
|
|
Według mojej wiedzy to dziargają się tak grypsujący, ale jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.
|
|
~~Edzio | |
|
|
A może ktoś ma pieprzyka? ::zły:
|
|
|
~~>> | |
|
|
grypsujacy co to jest??????
|
|
|
~~ola | |
|
|
ten co psuje gry...
|
|
|
~~macios | |
|
|
CYTAT ten co psuje gry... hahahah ) to mnie rozbawilas, dzieki ;) |
|
|
~~rychu | |
|
|
Z psychologicznego punktu widzenia każdy tatuaż jest oznaką ludzkiej słabości i jak widzę dziarę u kogoś do tego jak ją oficjalnie pokazuje zazwyczaj podwijajac krótkie rekawy to smiać mi się chce z takiego pajaca-CZYSTY
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ten co psuje gry... ola rządzi!! Errare humanum est. |
|
~~MAG | |
|
|
Zobacz lepiej czy nie ma Wielkiej kropki za uchem.
|
|
|
|
|
|
http://www.hcfor.pl/ciekawe-artyku-y/925-znaczenie-wi-ziennych-tatua-y-twarz.html
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
Nie ładuje się.
|
|
~~ona | |
|
|
niom niestety a jest to dla mnie bardzo ważne!!!
|
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT niom niestety a jest to dla mnie bardzo ważne!!! wpadłąs z chłopakiem co ma takie kropeczki ? |
|
|
~~ona | |
|
|
No tak i co teraz
|
|
|
~~ona | |
|
|
A co to przeszkadza?:wśceikły::wśceikły:
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ona | |
|
|
dziękuje wam bardzo jak cos jeszcze wiecie to piszcie;-)
|
|
|
~~ona | |
|
|
CYTAT CYTAT niom niestety a jest to dla mnie bardzo ważne!!! wpadłąs z chłopakiem co ma takie kropeczki ? |
|
|
~~ona | |
|
|
nie wiem czy to przeszkadza czy nie? no i co że ma te kropki Co z tego?
|
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT nie wiem czy to przeszkadza czy nie? no i co że ma te kropki Co z tego? Jeśli faktycznie "wpadłaś" z kimś kto ma kropkę na czole (świr), to życze powodzenia... |
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT hej prosze napiszcie mi co oznaczaja wydziargane kropki miedzy palcami a tymi kostkami u dloni prosze napiszcie mi Kropka ogólnie oznacza fach złodziejski i ilość odsiedzianych lat .Dodam że za każdą kropkę 2 lata .
|
|
|
~~bbb | |
|
|
CYTAT A co to przeszkadza?:wśceikły::wśceikły: Jak chcesz żyć ze złodziejem lub bandytą, który połowę życia spędzi w pierdlu, to powodzenia życzę. Jak Ci nie przeszkadza, że dzieci będą się wstydzić ojca, to gratulacje. Jak Ci nie przeszkadza, ze będziesz traktowana jak inwentarz lub sprzęt domowy, to baw się dobrze. Proponuję jednak, aby przed podjęciem decyzji dogłębnie poznać subkulturę więźniów - przejdź do biblioteki, na pewno coś znajdziesz. P.S. Czyżbyś była już tak zdesperowana, ze normalni chłopcy Ci nie wystarczają?:zły: |
|
|
~~Adam | |
|
|
hehe niom właśnie nie wystarczają Ci????
|
|
|
~~DONALD | |
|
|
CYTAT hej prosze napiszcie mi co oznaczaja wydziargane kropki miedzy palcami a tymi kostkami u dloni prosze napiszcie mi http://www.hcfor.pl/ciekawe-artyku-y/925-znaczenie-wi-ziennych-tatua-y-twarz.html
|
|
|