|
|
|
witam czy znacie jakiegoś dobrego lekarza- pulmonologa??
|
|
|
|
|
|
|
|
~~krzychu | |
|
|
znam 2 pulmonologow w stalowej ale ani łukasiewicz ani nowakowa nie sa takie dobre jak świercz z niska .nie polecam tej pierwszej w szczególnosci:boksuj: bo mialem z nia do czynienia i wiem ze nie zna sie na rzeczy a jej wiedza jest mniejsza niz minimalna.
|
|
|
~~marco | |
|
|
:blee:
|
|
|
~~fiona | |
|
|
popieram krzycha moja babcia była u dr Ł i nic ja nie wyleczyla dopiero sasiadka polecila jej dr Świercz ktora dba o zdrowie pacjentow co rzadko sie zdarza w dzisiejszyh czasach
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ma ktoś namiar na tego/tą Świercz??? gdzie przyjmuje?
Errare humanum est. |
|
Dołączył: 30 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeżeli naprawdę Cię interesuje dobry pumonolog to polecam pulmonologa który przyjmuje w Lublinie w prywatnej przychodni. Pracuje jednocześnie na klinice pulmonologicznej na Jaczewskiego w Lublinie. W razie ciężkiego stanu jest możliwość przyjęcia na klinikę. Niestety dojazd jak i wizyta są związane z kosztami. (Tak na marginesie: nie polecam szpitala w Nowej Dębie). Jeżeli jest to choroba już wysoko zaawansowana to proponuje żebyś nie "rozmieniał się na drobne" tylko od razu przyjął taką formę leczenia, bo czas ucieka, choroba się powiększa i po pewnym czasie może się okazać, że bez leczenia klinicznego "ani rusz".Znam to z własnego doświadczenia.
Jeżeli jesteś zainteresowany tą formą leczenia to napisz i razem wybierzemy jakąś formę kontaktu. Pozdrawiam i życzę zdrowia. |
|
~~nikuś | |
|
|
Polecam dr Oleksiejuka z Rzeszowa. Szpital i Przychodnia na Rycerskiej
|
|
|
~~ECHO2 | |
|
|
pOLECAM PRZYCHODNIę NA UL. RYCERSKIEJ W RZESZOWIE. JA OSOBISCIE LECZYLAM SIE U DOKTORA ZAMORSKIEGO. JAKO LEKARZ I CZLOWIE JEST SUPER
|
|
|
~~obcykany | |
|
|
DLA ZAINTERESOWANYCH :dr swiercz przyjmuje w Nisku w Poradni Specjalistycznej na ul. Wolnosci 54
|
|
|
~~POPRAWKA | |
|
|
w Przychodni Specjalistycznej w Nisku
|
|
|
|
|
|
czy ma ktoś telefon do Pani Dr Świercz z Niska??
|
|
|
|
|
podbijam - czy dr Świercz pulmonolog przyjmuje prywatnie? może namiary?
|
|