~~Edzio | |
|
|
Bo sesja jest za krótka. Powinna być opcja "pamiętaj mnie zawsze" czy "zawsze zalogowany", coś w ten deseń.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ...Powinna być opcja "pamiętaj mnie zawsze"... A obok opcja alternatywna "Nie tęsknij za mną" :haha: |
|
~~Edzio | |
|
|
Oczywiście, haahahaha. A pomyśl, co taki romantyczny admin mógłby wymyślić na wylogowywanie
|
|
|
~~ktos | |
|
|
jestem za tym zeby zrobic logowanie jesli sie chce cos napisac. chetnie sie zarejestruje. ostatnio juz tyle smieci na tym forum jest ze co raz mniej wogole wchodze na ta stronke. ale widze ze zaczyna sie malymi kroczkami robic OK. pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
nie chce nowego tematu zakladac ale cos jest nie tak z dodawaniem plikow jpg w ustawieniach.
plik jest 100 x 100 pikseli i nie przekracza 12kb a caly czas nie przechodzi "dalej" pzd. |
|
|
|
|
Właśnie - dlaczego mojego emblematu nie widać? Od samego początku go mam i nic - w ustawieniach niby jest ale na forum nici :co?: invx pomocy :haha:
|
|
|
|
|
Skoro Callist przypomniał problem to i ja się pod to podpinam.
|
|
|
|
|
Widzę, że przy moim nicku jest napis moderator, co mnie cieszy, jednak mam prośbę do administracji, gdyż nie wiem, jak się włącza to moderowanie?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
prawdziwy ale ci fajnie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że przy moim nicku jest napis moderator, co mnie cieszy, jednak mam prośbę do administracji, gdyż nie wiem, jak się włącza to moderowanie? Tego nie musisz włączać. Wystarczy, że masz przy nicku i już. Każdy Cię będzie darzył szacunkiem, będziesz miał poważanie u ludzi.. Acha, i nic nie rób. Wystarczy, że odpiszesz na jakiś post i już wszyscy wiedzą, że jesteś lis, jesteś detektyw, że jesteś jak chrabąszcz.. no i masz wszystko na oku rzecz jasna. No to tyle... |
|
|
|
|
a dlaczego ja nie mam????
tez bym chciala sami faceci czy nam kobietom sie juz nie nalezy " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT czy nam kobietom sie juz nie nalezy Od pewnego wieku już się nie należy. Sama pisałaś, że jesteś już leciwa ;-) |
|
|
|
|
a na co Ci bycie moderatorem?
|
|
|
|
|
nie wiem po co mi ten zaszczyt ale ladnie by wygladalo pod moim powabnym cialkiem logo hehe
a co do Edzia: STARE ALE JARE i co ma wiek do bycia?? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
to czy stare i jare to trzeba by było sprawdzić
|
|
|
|
|
i w kolo macieju chcialam sie wprosic na czekolade? chcialam.... a ty mi na to ze cie wykorzystam i zostawie
a teraz to wychodzi na to ze to ty chcesz wykorzystac i tyle " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT chcialam sie wprosic na czekolade? chcialam daj się zaprosić a nie będziesz się wpraszać CYTAT .... a ty mi na to ze cie wykorzystam i zostawie Przyznałaś mi rację CYTAT a teraz to wychodzi na to ze to ty chcesz wykorzystac i tyle Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie |
|
|
|
|
uwazaj bo ci zacytuje twoje posty odnosnie czekolady i twojego zaproszenia wtedy wyjdzie ze obiecales a czekolady mi do dzis nie dales
|
|
|
|
CYTAT STARE ALE JARE i co ma wiek do bycia?? Ano to ma, że z wiekiem człowiek mniej ruchliwy się robi. A i oczka jakby kaprawieją.... |
|
|
|
|
wezcie juz nie robcie ze mnie babci
|
|
|
|
CALLIST SPECJALNIE DLA CIEBIE
CYTAT Ogólnie to Katarzynka ma najlepszą ofertę Ale jak coś to zapraszam do siebie -) CYTAT CYTAT A gdzie to jest u Ciebie?? W domu zrobię tą całą ciepłą czekoladę i dam Ci ciasta =) CYTAT Jak zgadniesz gdzie mieszkam to wpadaj zrobię Ci ... najsmaczniejszą czekoladkę i ciasteczko i co ty na to ?? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT CALLIST SPECJALNIE DLA CIEBIE Zaszczyt CYTAT i co ty na to ?? A ja na to jak na lato Zaproszenie było aktualne - nie przyszłaś - Twoja strata Myślisz, że będę czekać wieczność? To było ponad miesiąc temu więc wiesz ... No ale sytuacja tak się zmieniła [sąsiadka i znasz mnie(ja Ciebie nie:()] że trzeba będzie teraz nowe zaproszenie stworzyć - już nie takie banalne jak wtedy ... |
|
|
|
|
wiec pewnie teraz na ta zaproszenie ekstra dlugo poczekam
|
|
|
|
wIeCzNoŚć PoCzEkAsZ sObIe KoChAnIuTkA cHyBa Że BeDzIeSz DoBrYm CzŁoWiEkIeM tO dOsTaNiEsZ wCzEśNiEj
|
|
|
|
|
Bo się portalik zamieni w sympatia.pl, ja n-k
|
|