|
|
|
30 kwietnia w stalowowolskim music clubie mc2 Impreza dla Maturzystów. Imprezę zaczynamy o godz 19.00. Gramy największe przeboje popowe i rockowe polskich i zagranicznych artystów. W czasie imprezy zagra na żywo legendarny i kultowy zespół The Barma's Band & company. Główny patronat honorowy nad imprezą obejmuje portal StaloweMiasto.pl. Współorganizatorzy: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. gen. Wł. Sikorskiego w Stalowej Woli. Imprezę prowadzi DJ Kizior (bujacze.com).
Wstęp na imprezę jest wolny zapraszamy wszystkich do wspólnej zabawy ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba by mnie zjebało zeby iśc na impreze w piatek kiedy we wtorek mam zadwac mature!! jakis zart no, ale niestety w naszym regionie szkoł typu niżanski elektryk jest pełno wiec pewnie klub bedzie zapełniony.
P.S. dobrym pomysłem byłaby impreza np 1 lipca czy 30 czerwca po wynikach matury............ |
|
|
|
|
tyle że impreza jest na zakończenie roku klas maturalnych. Jak nie chcesz się napić i zabwić ostatni raz wspólnie z klasą to Twoja sprawa Impreza jest zainiciowana ze strony tegorocznych maturzystów.
|
|
|
|
|
nie wiem czy to prowokacja ale zapewne twoja szkolina jest gorsza niz elektryk w nisku :]
CYTAT Jacek Wojtas, Podkarpacki Kurator Oświaty uhonorował Regionalne Centrum Edukacji Zawodowej w Nisku za zakwalifikowanie się do 10 najlepszych szkół ponadgimnazjalnych 2010r. według rankingu "Perspektyw" i "Rzeczpospolitej". btw w kilka dni sie nie nauczysz miales kupe czasu ;-) |
|
|
|
|
CYTAT Chyba by mnie zjebało zeby iśc na impreze w piatek kiedy we wtorek mam zadwac mature!! jakis zart no, ale niestety w naszym regionie szkoł typu niżanski elektryk jest pełno wiec pewnie klub bedzie zapełniony. P.S. dobrym pomysłem byłaby impreza np 1 lipca czy 30 czerwca po wynikach matury............ Widzę że dla ciebie dobra impreza to spić się jak świnia i odpoczywać kolejne dwa dni. |
|
|
|
|
a kto mówi o spiciu się. Można przyjść napić się kilka piwek, pobawić, pogadać i pójść do domu.
|
|
|
|
|
CYTAT 30 kwietnia w stalowowolskim music clubie mc2 Impreza dla Maturzystów. Imprezę zaczynamy o godz 19.00. Gramy największe przeboje popowe i rockowe polskich i zagranicznych artystów. W czasie imprezy zagra na żywo legendarny i kultowy zespół The Barma\'s Band & company. Główny patronat honorowy nad imprezą obejmuje portal StaloweMiasto.pl. Współorganizatorzy: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. gen. Wł. Sikorskiego w Stalowej Woli. Imprezę prowadzi DJ Kizior (bujacze.com). Wstęp na imprezę jest wolny zapraszamy wszystkich do wspólnej zabawy ! Taki mądry pomysł mógł mieć tylko manager T.B. Jego złote interesy i naprawdę intratne pomysły położą tą knajpę jak wszystko czego się ten koleś ima... |
|
|
|
|
to nie wina menagera tylko d-ja.. kizior gra BEZNADZIEJNIE!!
|
|
|
|
|
Kizior= impreza do dupy...
:) |
|
|
|
|
zgadzam się z przedmówcą.
A dlaczego ? Bo ten tzw. "DJ" puszcza muzyke pod siebie, tj. jakies electro house i tym podobne.... A proszę zauważyc Panie Kizior, że nie wszyscy mają taki gust jak "Pan".... ogólnie żenada |
|
|
|
|
Typ sobie nie zdaje sprawy, że jest beznadziejny.. ale pcha sie wszędzie.. city club, mc2, arkadia nawet ;/
:) |
|