~~mrówka | |
|
|
:ysz::ysz:hehehe ostatnio pod arkadia bily sie panienki hehehe widział ktoś???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hehe nie hehe
|
|
~~NoToFrugo | |
|
|
ja widzialem w kiślu
|
|
|
~~nnjl | |
|
|
głupie picze arkadiowe
|
|
|
|
|
|
dziwi mnie to ze sie smiejecie z tego ze sie bili wiedzac ze ostatnio pod Arkadia umarl czlowiek ;/
|
|
~~gizmo | |
|
|
CYTAT dziwi mnie to ze sie smiejecie z tego ze sie bili wiedzac ze ostatnio pod Arkadia umarl czlowiek ;/ Pod arkadia zostal pobity... zmarl w szpitalu kilka dni pozniej |
|
|
~~rezultat | |
|
|
Rezultat jest jeden , pacanie.
PObij innego nie na smierc moze nie zemrze bo nie miales takiego zamiaru.. Kretyn |
|
|
~~gizmo | |
|
|
CYTAT Rezultat jest jeden , pacanie. PObij innego nie na smierc moze nie zemrze bo nie miales takiego zamiaru.. Kretyn Sam jestes kretymen i pacanem ;] do tego konkretnym idiota;) |
|
|
~~lok | |
|
|
gizmo z butów ci słoma wystaje.
|
|
|
~~kiniaaa | |
|
|
wlasnie a propo to jest prawda ze 1 listopada pobili jakiegos goscia kijem bejzbolowym na smierc pod arkadia
|
|
|
~~AAA | |
|
|
Cygana ?? Jak cygana to jestem za Niejestem rasistą ale cygani w stalowej (w arkadii) za bardzo rozpanoszeni sa... Pieniadze to nei wszystko czarnuchy trzeba jeszcze umiec wpierdol dostac :
|
|
|
~~xxx | |
|
|
CYTAT Cygana ?? Jak cygana to jestem za Niejestem rasistą ale cygani w stalowej (w arkadii) za bardzo rozpanoszeni sa... Pieniadze to nei wszystko czarnuchy trzeba jeszcze umiec wpierdol dostac : Nie nie jesteś rasistą, to od razu widać z twojej wypowiedzi....... |
|
|