| ~~miko | |

| 
    |
| 

gdzie będzie w Stalowej Woli Alior Bank? 
        wie ktoś?  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

:co?: na edukacji - naprzeciwko kurczaków  

| 
    |
| ~~ktos. | |

| 
    |
| 

CYTAT gdzie będzie w Stalowej Woli Alior Bank? wie ktoś? Nigdy się nie nauczycie?? już o tm było, co najmniej dwa razy. Po co zakładasz trzeci raz ten sam temat??? Najpierw sprawdz, potem pytaj. TO TAKIE TRUDNE???  | 
    |
| 

| 

| ~~cxz | |

| 
    |
| 

przeciez to kolejna reklama-o zgrozo!!!!!!!

| 
    |
| 

| 

| ~~miko | |

| 
    |
| 

sorki, rzeczywiście było...  
        ale dzięki za info.. temat do wyrzucenia  | 
    |
| 

| 

| ~~pko | |

| 
    |
| 

CYTAT :co?: na edukacji - naprzeciwko kurczaków  ![]() 17 listopada otwarcie. Będzie wielka feta. A i kurczaki oczywiście za darmo.  | 
    |
| 

| 

| ~~Maciek | |

| 
    |
| 

Jak będzie juz otwarte to napewno tam sie wybiore.Zapoznam się z cała oferta narazie wyglada bardzo dobrze i pewnie sie przeniose z rachunkiem.

| 
    |
| 

| 

| ~~pko | |

| 
    |
| 

CYTAT Jak będzie juz otwarte to napewno tam sie wybiore.Zapoznam się z cała oferta narazie wyglada bardzo dobrze i pewnie sie przeniose z rachunkiem. Proponuję zapoznać się z informacjami zawartymi tutaj http://www.mbank.pl/forum/read.html?f=1&i=859893&t=859893&sr=ld&pn=1&cat=0 ja niestety nie skorzystam  | 
    |
| 

| 

| ~~anty-pko | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Jak będzie juz otwarte to napewno tam sie wybiore.Zapoznam się z cała oferta narazie wyglada bardzo dobrze i pewnie sie przeniose z rachunkiem. Proponuję zapoznać się z informacjami zawartymi tutaj http://www.mbank.pl/forum/read.html?f=1&i=859893&t=859893&sr=ld&pn=1&cat=0 ja niestety nie skorzystam To strona mBanku , to jak mają pisać o konkurencji??? Przyznać się, że jest lepsza???  | 
    |
| 

| 

| ~~jakison | |

| 
    |
| 

[cytat 
        Proponuję zapoznać się z informacjami zawartymi tutaj http://www.mbank.pl/forum/read.html?f=1&i=859893&t=859893&sr=ld&pn=1&cat=0 ja niestety nie skorzystam[/cytat] http://www.banki(...)238.html to zobacz tutaj i może skorzystaj.  | 
    |
| 

| 

| ~~jakison | |

| 
    |
| 

[cytat 
        Proponuję zapoznać się z informacjami zawartymi tutaj http://www.mbank.pl/forum/read.html?f=1&i=859893&t=859893&sr=ld&pn=1&cat=0 ja niestety nie skorzystam[/cytat] http://www.banki(...)238.html to zobacz tutaj i może skorzystaj.  | 
    |
| 

| 

| ~~pko | |

| 
    |
| 

CYTAT http://www.bankier.pl/wiadomosc/Alior-Bank-startuje-17-listopada-2008-roku-1854238.html to zobacz tutaj i może skorzystaj. Zwróć uwagę, że to są tylko obiecanki. Na forum mBanku jest link do Tabeli Opłat i Prowizji. Wcale nie wygląda to tak różowo. Bezpłatne konto to mit. Proszę dokładnie przeczytać.  | 
    |
| 

| 

| ~~sprzątaczka BPH | |

| 
    |
| 

Zwróć uwagę, że to są tylko obiecanki. 
        Na forum mBanku jest link do Tabeli Opłat i Prowizji. Wcale nie wygląda to tak różowo. Bezpłatne konto to mit. Proszę dokładnie przeczytać.[/cytat] Ale konkurencje widze szlak trafia na ich oferte.Kobinują jak tu zniechęcic do Alior Banku dajcie se ludzie z konkurecji spokój z tym pieprzeniem poczakajmy aż zaczną działać w stalowej w tedy pogadamy!!!!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~pko | |

| 
    |
| 

CYTAT Ale konkurencje widze szlak trafia na ich oferte.Kobinują jak tu zniechęcic do Alior Banku dajcie se ludzie z konkurecji spokój z tym pieprzeniem poczakajmy aż zaczną działać w stalowej w tedy pogadamy!!!!!! A Ty co będziesz tam pracował, że tak szczekasz? Bank poznaje się po TOiP (ta jest już dostępna), a nie po obiecankach na konferencjach parasowych. Jednym wystarczy poczytać o opłatach i wyrobią sobie zdanie, drudzy wolą słuchać cukierkowej obsługi pod czas zakładania rachunku. Jak tylko założą rachunek wówczas obsługa daje wsteczny i z motylków robią sie poczwarki. Przeszedłem to w PKO BP. Bank ten jest oceniany przez byłych klientów bardzo krytycznie.  | 
    |
| 

| 

| ~~Stasia | |

| 
    |
| 

Ja do BPH PKO LUCAS BANKU napewno juz nie pójdę zobacze co Alior zaproponuje na otwarcie słyszałam że to już w tym miesiacu czy to prawda?

| 
    |
| 

| 

| ~~Mietek | |

| 
    |
| 

CYTAT Ja do BPH PKO LUCAS BANKU napewno juz nie pójdę zobacze co Alior zaproponuje na otwarcie słyszałam że to już w tym miesiacu czy to prawda? Z tego co ja wiem to końcem miesiaca juz będa działać.  | 
    |
| 

| 

| ~~jakison | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Ja do BPH PKO LUCAS BANKU napewno juz nie pójdę zobacze co Alior zaproponuje na otwarcie słyszałam że to już w tym miesiacu czy to prawda? Z tego co ja wiem to końcem miesiaca juz będa działać. 17-11 otwarcie  | 
    |
| 

| 

| ~~.\"\"\" | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT CYTAT Ja do BPH PKO LUCAS BANKU napewno juz nie pójdę zobacze co Alior zaproponuje na otwarcie słyszałam że to już w tym miesiacu czy to prawda? Z tego co ja wiem to końcem miesiaca juz będa działać. 17-11 otwarcie A 30.11 zakmniecie ![]() ![]()  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Witek | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT [cytat][cytat] Ja do BPH PKO LUCAS BANKU napewno juz nie pójdę zobacze co Alior zaproponuje na otwarcie słyszałam że to już w tym miesiacu czy to prawda? Z tego co ja wiem to końcem miesiaca juz będa działać. 17-11 otwarcie [/cytat Mam informacje ,ze tydziń pózniej chyba jednak otwarcie.  | 
    |
| 

| 

| ~~kurczak | |

| 
    |
| 

Wstawili nowe witrynki iformacja dla zaineresowanych 
        ![]() ![]() ![]()  
       | 
    |
| 

| 

| ~~czekacz | |

| 
    |
| 

CYTAT Mam informacje ,ze tydziń pózniej chyba jednak otwarcie. A ja wiem , że 17-go ...  | 
    |
| 

| 

| ~~lesiu | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Mam informacje ,ze tydziń pózniej chyba jednak otwarcie. A ja wiem , że 17-go ... A skąd:haha::haha: wiesz??  | 
    |
| 

| 

| ~~czekacz | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT CYTAT Mam informacje ,ze tydziń pózniej chyba jednak otwarcie. A ja wiem , że 17-go ... A skąd:haha::haha: wiesz?? A z internetu  
       | 
    |
| 

| 

| ~~jjjjjjjjjjjj | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Mam informacje ,ze tydziń pózniej chyba jednak otwarcie. A ja wiem , że 17-go ... bo sam tam bedzie pracowal(a)  
       | 
    |
| 

| 

| ~~xxx | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT [cytat] Mam informacje ,ze tydziń pózniej chyba jednak otwarcie. A ja wiem , że 17-go ... ![]() ![]()  
       | 
    |
| 

|