~~MarekL | |
|
|
http://foto-marek.com/
Warto zapoznać sie z ofertą. Bardzo dobry fotograf i wspaniały człowiek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~dayrek | |
|
|
Ja rónież polecam profesjonalnego fotografa, który to co robi, robi z pasją.
Dla Pana Wojtka fotografia to nie tylko praca to hobby, podchodzi do niej z sercem i duszą. www.wojciechmarzec.pl |
|
|
~~MarekL | |
|
|
Ponieważ poprzednio podana strona jest przenoszona na inny serwer, nie wszystkie fotografie (szczególnie ślubne)są dostępne. Potrwa to jeszcze około kilka dni. Można je jednak obejrzeć w innym miejscu: http://www.fotog(...)657.html . Ceny do uzgodnienia, ale trzeba kontaktować się osobiście.
|
|
|
|
|
|
Witam, fotografia tradycyjna i cyfrowa www.foto-victor.com zapraszam
|
|
|
|
|
CYTAT Warto zapoznać sie z ofertą. Bardzo dobry fotograf i wspaniały człowiek. Znasz go tak dobrze? CYTAT Ponieważ poprzednio podana strona jest przenoszona na inny serwer, nie wszystkie fotografie (szczególnie ślubne)są dostępne. Potrwa to jeszcze około kilka dni... No tak, widzę, że bardzo dobrze. Od podszewki Ale nie ma to jak autoreklama |
|
|
|
|
Polecam Panua Ewe. Robi swietne zdjecia. Kontakt jest na jej stronie www.emb.szu.pl
|
|
|
|
|
CYTAT kadrowanie, naświetlanie, wyostrzenie są podstawowymi elementami psp lub ps, nie raz naprawiałam w taki sposób zdjęcie, które wcale nie było najlepszej jakości Jakosci zdjecia nie da sie poprawic w photoshopie, chyba ze dla ciebie jakosc to poprawienie komus cery, albo odszumianie Jezeli tak to pozdrawiam klientow.... К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
CYTAT Jakosci zdjecia nie da sie poprawic w photoshopie Da się. |
|
|
|
|
CYTAT \ Da się. Raz dwa trzy - nie da sie - kropka - wygralem К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
Da się. Pierwszy, ja wygrałem
|
|