|
|
|
W jaki sposób i gdzie można składać podpisy poparcia dla kandydatów na prezydenta Polski w naszym mieście? Chętnie się podpiszę pod kandydatami PiS, SLD, Korwina Mikke. Inni ludzie też powinni wiedzieć, bo zostało mało czasu. Czy będą jakieś stoliki na mieście?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Ja oczywiście tylko JKM
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
To powiedz mądralo gdzie podpisy zbierają. A jak nigdzie to sami rozkręćmy
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Z tego co wiem to każdy może w swoim zakresie pobrać z http://partiawip.pl/sztab/informacje/ formularz i zbierać w własnym zakresie
|
|
|
|
|
zbieram po rodzinie i gdzie się da
JKM I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Kto jest koordynatorem w STW? Komu listy oddać?
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Polacy głosujcie "na tych" którzy nas uzależnili na 28 lat od dostwy gazu.Nie zdziwiłabym się bo polakom można wszystko wmówić" bo i tak nie wiedzą co to jest polityka.
|
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Kto jest koordynatorem w STW? Komu listy oddać? może andrzejkowi oddajmy te listy Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
CYTAT Kto jest koordynatorem w STW? Komu listy oddać? najlepiej pytać w lokalnych sztabach tych partii, ja juz poparłam - dwóch i wystarczy |
|
|
|
|
SLD jest koło Urzędu Miasta ja już byłam tam ,wiem że od poniedziałku będzie tam czynne cały czas ,będą dyżury i będą zbierać podpisy bo czasu jest mało.W piątek jest też spotkanie w Szkole Muzycznej z posłem Kamińskim (cały dzień też będą zbierać tam)
|
|
|
|
|
Lech Kaczyński bronił naszych interesów Polski!
|
|
|
|
|
CYTAT Lech Kaczyński bronił naszych interesów Polski! jestes nawiedzona... powtarzasz slogan z którego nic nie rozumiesz... |
|
|
|
|
Witam,
jeśli ktoś jest chętny aby umożliwić start w wyborach prezydenckich kandydatowi Janusz Korwin - Mikke niech napisze do mnie wiadomość prywatną bądź tutaj na forum bądź również zadzwoni +48 726 284 580. Liczy się każdy podpis. Pod tym adresem znajduje się formularz na podpisy do wydruku: http://partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_doc.doc |
|
|
|
|
Gdzie znajdę program Korwina-Mikke? Znalazłem http://partiawip.pl/program/ ale to program partii. A mi chodzi o to co zamierza Korwin jako prezydent.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Polacy niech biorą przykład z Węgier!
|
|
|
|
|
CYTAT Polacy niech biorą przykład z Węgier! Gdybyśmy z nich brali przykład, cofnęlibyśmy się jak oni, tak mniej więcej o 10lat w tył. Tego chcesz? Admin, zrób porządek z tym trollem, przyczepia sie do wątków, nic nie wnosi, tylko rzuca prowokacjami. |
|
|
|
|
JKM ma mój i kilku moich znajomych głos!
|
|
|
|
|
Spadaj i schowaj swoje uwagi za horyzont Obywatel-ko!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polacy niech biorą przykład z Węgier! Gdybyśmy z nich brali przykład, cofnęlibyśmy się jak oni, tak mniej więcej o 10lat w tył. Tego chcesz? Admin, zrób porządek z tym trollem, przyczepia sie do wątków, nic nie wnosi, tylko rzuca prowokacjami. nie boj sie o Wegrow, sa znacznie bogatsi od polakow. Polska w przeciagu 5-6 lat wejdzie w zapasc finansowa i jestem ciekaw czy tez bedziesz gloryfikowac "zielona wysepke" |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie znajdę program Korwina-Mikke? Znalazłem http://partiawip.pl/program/ ale to program partii. A mi chodzi o to co zamierza Korwin jako prezydent. skroci kadencje parlamentu, zarzadzi nowe wybory, przeprowadzi referendum i wyjdziemy z unii ;] jak co zamierza zrobic ? bedzie glosil to co glosi, wykorzystywal nowe uprawnienia, myslisz ze zmieni mu sie postrzeganie ? |
|
|
|
|
m87
CYTAT nie boj sie o Wegrow, sa znacznie bogatsi od polakow. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo tak sobie pomyślałeś? Byłem na Węgrzech wielokrotnie, wielokrotnie spędzałem tam wakacje, byłem w kilkunastu miastach jak również na prowincji. Mam znajomych Polaków ożenionych z Węgierkami i mieszkających tam od lat. Uważam, że pod względem zamożności Węgry są na podobnym poziomie jak Polska. Na prowincji jest ubogo (podobnie jak u nas), a średnią robi przede wszystkim Budapeszt. |
|
|
|
|
CYTAT Polska w przeciagu 5-6 lat wejdzie w zapasc finansowa Czekam na więcej w tym temacie.CYTAT przeprowadzi referendum i wyjdziemy z unii ;] skończą się dotacje to niby po co mielibyśmy tam być? Sensowne przepisy które nas rozwijają np. o wolnym handlu międzynarodowym, uproszczeniu dla inwestycji zagranicznych itp. zostawimy sobie w ramach porozumień międzynarodowych. Żeganaj Dolores Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
skad to sie wie ? chociazby biorac pod uwage PKB per capita , odsetek samochodow na tysiac mieszkancow , wyglad miast etc.
program WiP oderwany od polskiej rzeczywistosci , swoja droga to JKM zostal juz krolem polski czy jeszcze nie ? bo kiedys mial spotkanie z samozwanczym ksieciem Pomorza i oglosic powrot monarchii ;d |
|
|
|
|
Wypowiesz się na temat tej rzkomej zapaści finansowej? Bawisz się po prostu w złego proroka.
Nie trzeba być geniuszem żeby zauważyć że program WiP jest wyje!*& w kosmos i nie dla wszystkich. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Wypowiesz się na temat tej rzkomej zapaści finansowej? Bawisz się po prostu w złego proroka.
Nie trzeba być geniuszem żeby zauważyć że program WiP jest wyje!*& w kosmos i nie dla wszystkich. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|