~~pluuusia | |
|
|
poszukuje kamerzysty na wesele który nakręci dobry film bez tych całych durnych animowanych przerywanek. Prosze o jakieś namiary...
z góry dziękuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~poweselna | |
|
|
http://www.efektstudio.com.pl/
polecam |
|
|
~~Foccus** | |
|
|
kamerzysta n wesele: kontakt luty02_(at)_op.pl
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
o taką wejściówkę chciałbym mieć na kasecie z własnego wesela (jeżeli w ogóle jeśli kiedyś mi się to przytrafi)
http://pl.youtube.com/watch?v=WV8JiFh7804 |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ten temat był niedawno poruszany na forum, tutaj znajdziesz poprzednie wątki -
http://stalowemiasto.pl/szukaj/szukaj.php?slowa=kamerzysta&user=&forum=tak&artykuly=nie&mode=wyniki możesz także użyć wyszukiwarki - Pozdrawiam |
|
|
|
|
jak chcesz miec dobrze nakrecone wspomnienia z wesela to nie patrz na cene.
Mi osobiscie krecil koles ktorego polecam z zamknietymi oczami. Widzialem plytki osob za 200 - 400 zeta mniej i powiem szczerze warto doplacic zeby po kilku latach wspominac sobie swoje wesele z dobrze zlozonej plytki a nie gdzie muza sie urywa w pol slowa, sa skoki obrazu, krecenia nog (przypadkowe) czy tam latajace serduszka lub jezdzacy pociag co bylo modne 15 lat temu. Chcesz odezwij sie to ci dam namiar. Ja placilem bodajze 1200 w 2007 roku ale plyta warta duzo wiecej jak widzialem co znajomym nasi stalowowolscy kamerzysci wyprawili to glowa mala |
|
~~bystryy | |
|
|
Bez przesady 1200 zł? O wiele za dużo. Ja zamówiłem na przyszły rok pana Radzika www.rradzik.pl Kosztuje 800 zł, znajomi placili 900 u innego. Kwota 1200 zł to troszke duzo wydaje mi sie.
|
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT Bez przesady 1200 zł? O wiele za dużo. Ja zamówiłem na przyszły rok pana Radzika www.rradzik.pl Kosztuje 800 zł, znajomi placili 900 u innego. Kwota 1200 zł to troszke duzo wydaje mi sie. ty się chyba z choinki urwałeś... normalny porządny kamerzysta tyle kosztuje... jeśli chce się mieć dobrą jakość na DVD niestety trzeba zapłacić... moja rada... nie zawsze tam gdzie tanio jest dobrze ;/ |
|
|
|
|
|
CYTAT moja rada... nie zawsze tam gdzie tanio jest dobrze ;/ I nie zawsze tam gdzie drogo jest dobrze ... |
|
|
|
|
Ja powiem tak, ze te kilka zloty roznicy przy kosztach calego wesela to kropla w morzu. A po kilku latach uwierzcie mi dobrze miec fajna i dobra pamiatke z tego jakze pieknego i wspanialego dnia (o ile jest sie jeszcze ciagle kochajacym malzenstwem :-) )
A tak serio to naprawde widzialem kasety za 800 zl i szczerze wojek na sony vhs by to lepiej mogl skrecic jak by sie postaral. Wazny jest montaz i to jak ktos zmontuje dobrze material a to poprostu trzeba umiec i za to trzeba zaplacic. |
|
~~plusiadupusia | |
|
|
znow nie ten watek nie to forum
|
|
|