|
|
|
Witam, gdzie lepiej zrobić przyjęcie weselne w Hutniku czy w Romie ? Może znacie jakies opinie na temat tych dwóch lokali. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
My początkowo mieliśmy zarezerwowany Hutnik, ale potem zmieniliśmy na Rome i wszyscy byli zadowoleni. Obsługa rewelacyjna, jedzonko przepyszne, a i klimat nastrojowy jeśli chodzi o "małą" Rome.
|
|
|
|
|
Tez mielismy ten dylemat
Ogolnie wizerunkowo mysle, ze sale w Romie sa ladniejsze w porownaniu do typowo konferencyjnej w Hutniku. Jednak Roma ma 1 duzy problem jesli wesele nie bedzie w zimie. Klimatyzacja. Bylismy ostatnio na w weselach w Romie (w kwietniu i sierpniu) i za kazdym razem bylo bardzo goraca, wrecz duszno. Dlatego postawilismy na Hutnik. Od stycznia tego roku zapewniaja zimne napoje bez ograniczen i podstawowe dekoracje (balony na tanecznej i materialy na jadalnej wraz ze swiecznikami itp.) w cenie wynajmu sali:-) |
|
|
|
|
Mogę zapewnić, że w "małej" Romie jest klimatyzacja, napoje niegazowane bez ograniczeń i baloniki, serwetki, świeczki itp. dobierane są kolorystycznie i są darmowe
|
|
Dołączył: 20 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Z własnego doświadczenia poleciłbym Romę, a dokładniej mówiąc jej dużą salę. Podobno teraz jest już po remoncie i nie ma na sali psujących wizerunek ubikacji-i to też powiększyło salę. Jeśli zaś chodzi o klimatyzację - to tu sprawa jest otwarta, wydaje mi się, że wystarczy tylko zwrócić uwagę obsłudze, bądź dogadać się z nią wcześniej. U nas tak było i nie było żadnych problemów. Obsługa też jest ważna-tu nie można mieć zastrzeżeń, jedzenie też pierwsza klasa. Dodatkowo powiem jeszcze, że w Romie są otwarcie na różne "widzimisię" jeśli chodzi o pomysły "młodych" na organizację własnego wesela-a to jest już duży plus. Co do Hutnika, to słyszałem o nim różne opinie-widać kwestia gustu.
Wiem, że nic nie wiem :P |
|
|
|
|
Roma, Roma i jeszcze raz Roma Za każdym razem kiedy tam gościłam byłam zachwycona, zarówno wystrojem sali (balony z helem pod sufitem na sali taneczne), obsługą (miła, pomocna) oraz jedzeniem (mniam). W Hutniku byłam tylko dwa razy na weselu... jak dla mnie średnio. Sala taneczna była oddzielona od pomieszczenia w którym siedzieli goście i z tego co pamiętam jedzenie było takie...średnie.
|
|
|
|
|
ROMA...! Hutnik jest tragiczny... obsługa beznadziejna... jeśli nie ma gości przy stole to jedzenia kelnerki w ogóle nie stawiają, dostaniesz je potem na drugi dzień (o ile wcześniej go nie wyniosą), a goście głodni wyjdą z wesela... kelnerki mało sympatyczne - ten wymuszony uśmiech jest rażący! co do sal... tragedia - pomysł sali do tańca przerobionej z korytarza nie jest trafiony... dekoracja - na własną rękę z tego co widziałam.
W Romie natomiast kelnerki nie dość, że eleganckie i kulturalne to jeszcze dbają o to by niczego na stole nie zabrakło i czysto było. co do sali i dekoracji - zarówno mała i duża sala jest w porządku... nie trzeba wiele dekoracji bo sale same w sobie są eleganckie, wystarczy delikatnie przystroić. jedzenie wyśmienite. Szczerze polecam! Jedyny minus nie dostajesz w cenie sali pokoju dla młodej pary, ale z koperty wyciągniesz i będzie. Wcześniej jednak sprawdź jaki pokój da ci hotel Stal bo tu bywa różnie. |
|
|
|
|
Zdecydowanie Roma !!!! Obsługa super i klimacik też extra
|
|
|
|
|
Zdecydowanie polecam lokal ROMA.
|
|
|
|
|
Mieliśmy wesele w ROMIE dlatego mogę na 200% polecić ten lokal. Jedzenie super obsługa także, a i klimatyzacja działała bez problemowo. Zastanawialiśmy się także nad Hutnikiem ale wystarczy ze tam weszliśmy i po 5 minutach rozglądnięcia się od razu zrezygnowaliśmy.
|
|
|
|
|
zdecydowanie Roma, własne wesele zorganizowane tam wspominam bardzo dobrze, natomiast Hutnik fatalny - kiepska obsługa i kiepskie jedzenie, przynajmniej tak był na przyjęciu po chrzcie naszego dziecka, nigdy więcej nie skorzystam z usług Hutnika (i mało sympatyczna pani kierownik, o ile jeszcze tam pracuje)
|
|
|
|
|
Hutnik OK Roma OK Ale do Przytulnej sie nie umywają Pozdr...
|
|
Dołączył: 19 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Byłem niedawno w Romie na weselu i mogę coś powiedzieć. Wszystko fajnie oprócz wentylacji. Dwie małe klimatyzacje na pomieszczenie gdzie bawi sie 100-120 osób to troszkę za mało. Okna nie otworzysz, bo to nie okno tylko atrapa A co będzie jak będą upały? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
To prawda.
W Romie problemem jest klimatyzacja. Wesele latem, w upalny dzień przy pelnej sali to koszmar. W Hutniku jest dwie możliwość sala na górze z korytarzem do tańczenia, lub na dole z tańcami w tzw. oranżeri i możliwością korzystania z ogródka. Za to obsługa... Fatalna - nawyki z minionej epoki. Kuchnia taka sobie. W Romie jednak jedzenie lepsze, i obsługa zdecydowanie lepsza. Tak więc, latem jednak Hutnik - ze względu na zaduch w Romie, wiosna jesień zima - zdecydowanie Roma. |
|
|
|
|
Ja również polecam HUTNIK. Mój Brat miał tam wesele i wszystko było OK ze strony lokalu.
|
|
|
|
|
osobiscie powiem, ze moje wesele bylo w Hutniku i nie przezylam lepszej imprezy. To nie dlatego , ze była "moja" , ale dlatego ze tak na prawde miejsce nie ma znaczenia. TOWARZYSTWO I ZABAWA TWORZA IMPREZE I WSPOMNIENIA NA DLUGIE LATA.
|
|
|
|
|
Hutnik zdecydowanie lepszy poniewaz lokal jest wiekszy
|
|
|
|
|
Roma, tylko jedynie parkiet mają troche śliski :-P, ale tak to super jest, jedzonko dobre
|
|
|
|
|
CYTAT ROMA...! Hutnik jest tragiczny... obsługa beznadziejna... jeśli nie ma gości przy stole to jedzenia kelnerki w ogóle nie stawiają, dostaniesz je potem na drugi dzień (o ile wcześniej go nie wyniosą), a goście głodni wyjdą z wesela... kelnerki mało sympatyczne - ten wymuszony uśmiech jest rażący! co do sal... tragedia - pomysł sali do tańca przerobionej z korytarza nie jest trafiony... dekoracja - na własną rękę z tego co widziałam. W Romie natomiast kelnerki nie dość, że eleganckie i kulturalne to jeszcze dbają o to by niczego na stole nie zabrakło i czysto było. co do sali i dekoracji - zarówno mała i duża sala jest w porządku... nie trzeba wiele dekoracji bo sale same w sobie są eleganckie, wystarczy delikatnie przystroić. jedzenie wyśmienite. Szczerze polecam! Jedyny minus nie dostajesz w cenie sali pokoju dla młodej pary, ale z koperty wyciągniesz i będzie. Wcześniej jednak sprawdź jaki pokój da ci hotel Stal bo tu bywa różnie. Zgadzam się w 100%, Hutnik nie jest lokalem na wesele. |
|
|
|
|
Zdecydowanie ROMA
Pyszne jedzenie wspaniała obsługa super klimat... POLECAMMMM |
|
|
|
|
ROMA
Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
Roma - zdecydowanie.
Dorii |
|
|
|
|
A moze Sezam, De Gusto lub Marcato tam nie sa fajne wesela ? Prosze o opinie?
|
|
|
|
|
Pracuję w Mostostalu i czasami schodzimy do Indygo coś przekąsić. Jedzonko jak dla mnie super. Przede wszystkim polecam szarlotkę na gorąco z lodami i barszczyk czerwony.
|
|
|
|
|
CYTAT Pracuję w Mostostalu i czasami schodzimy do Indygo coś przekąsić. Jedzonko jak dla mnie super. Przede wszystkim polecam szarlotkę na gorąco z lodami i barszczyk czerwony. Dokładnie, polecam spaghetti carbonara Organizowane są również wesela i przyjęcia okolicznościowe. Lokal dysponuje dwoma ogródkami piwnymi (jeden otwarty drugi zamknięty) jest w pełni klimatyzowany, elegancki i nowoczesny wystrój no i jak większość osób to zauważyło dania serwowane w rym lokalu smakują "jak u mamy" A już niebawem specjalna oferta Karnawałowa i Andrzejkowa większość opini pod tym linkiem. http://stalo(...)d=609279 Pozdrawiam NON SERVIAM |
|