~~pawel82 | |
|
|
witam....
mam pytanie czy ktoś gra, lub ktoś wie czy i gdzie są organizowane spotkania go gry w cashflow w stalowej lub okolicach??? pozdrawiam:haha: |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~hehe | |
|
|
|
|
|
|
|
|
ze znajomymi sobie pograj w to gra fajna no ale nie sądzę żeby były organizowane specjalne spotkania do tego to coś podobnego do Monopoly albo chińczyka Jakbyś grał w erpegi i jakieś sesyjki robić np w MONAR-ze to czego nie
|
|
|
|
|
W erpega to i ja bym pograł
|
|
|
|
|
Tylko kto by prowadził te sesje no ale co jak co - świetna sprawa to jest :haha: dawno już nie grałem w ogóle :co?:
|
|
|
|
|
Ktoś kto ma w tym doświadczenie ale nie ma ekpipy do grania :haha:. Z tego co wiem to w Stalowej nie ma raczej zainteresowania do stworzenia jakiejś ekipy do gry.
|
|
|
|
|
Mam jednego znajomego który swojego czasu prowadził sesje i w miarę dobrze mu to szło :co?: chętnych pewnie też by się znalazło - najlepiej jakby było 3-4 plus mistrz czyli jedną albo dwie osoby zgarnąć i gramy :haha: tylko mistrza trzeba załatwić jak coś
|
|
|
|
|
No właśnie, z mistrzem będzie największy kłopot. No i materiały do gry - przede wszystkim książka.
Ja grałem swego czasu w Warhammera i dawno temu z raz w Wiedźmina, ale dostosuję się do czego trzeba będzie. Spróbuję się dowiedzieć co byłby w stanie pożyczyć kolega (sam nie zagra, mieszka w Krakowie). |
|
|
|
|
No ten znajomy ma książki i ma te kostki i pierdoły inne tylko teraz pracuje ale kto wie - może zechce poprowadzić przy najbliższej okazji zapytam się go :haha: ja tam grałem w star wars i jeszcze w coś ale już tego nie pamiętam
|
|
|
|
|
mysle ze chetni sie znajda grupe mozna zorganizowac^^ w ostatecznosci zostaje wersja na peceta ;D
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Rozumiem, że też się łapiesz?
|
|
|
|
|
od nowego roku bardzo chetnie :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Odświeżam bo ponoć byli chętni, a jak na razie to nikt się nie wychyla z do jakiejś sesji
|
|
Dołączył: 17 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy udało się zabrać jakąś ekipę do gry w Cashflow?
Chętnie się przyłączę. Jeżeli gracie w tą grę to dajcie znać. Pozdrawiam |
|