~~kick! | |
|
|
Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
boruta a ile kosztuje taki kurs k-magi???
Errare humanum est. |
|
~~jakion | |
|
|
no własnie ile?
|
|
|
~~m87 | |
|
|
CYTAT CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow |
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow hehehe a kingboxing nie? |
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~krav-magik | |
|
|
CYTAT krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow nie jestem dresem, skinem tudzież innym półmózgiem, ale każdego ćwoka: kick boxera, karatekę, judokę, babinę, chopa z rowerem itp, rozwalam w 3,5 sekundy |
|
|
~~franek kimono | |
|
|
krav-magik to slaby jestes musisz sie niezle z gosciem piescic ja to robie w 2s :boksuj:
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT boruta a ile kosztuje taki kurs k-magi??? 200 zł za 3 miesiące
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wie ktos cos na temat treningow kickboxingu ? bo podobno jakies ogloszenia w skzolach wisza. Jeśli za dziadostwo chcesz płacić to powodzenia równie dobrze mozesz kicka ćwiczyć sam w domu .Jak Ci zalezy do przyjdz na krav mage wtedy nauczysz sie bronic i sprwnie bić:boksuj:krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow |
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT CYTAT krav manga jest dobra dla dresow i jakis skinow i innych polmozgow nie jestem dresem, skinem tudzież innym półmózgiem, ale każdego ćwoka: kick boxera, karatekę, judokę, babinę, chopa z rowerem itp, rozwalam w 3,5 sekundy |
|
|
~~Marshall | |
|
|
Będę bardzo wdzięczny jeżeli podacie mi adres, telefon czy cokolwiek innego potrzebnego żeby zapisać się na kurs krav-magi w stalowej, bardzo mi zależy
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT Będę bardzo wdzięczny jeżeli podacie mi adres, telefon czy cokolwiek innego potrzebnego żeby zapisać się na kurs krav-magi w stalowej, bardzo mi zależy Krav maga jest w rozwadowie w poniedziłaki o 17 30 kurs trwa juz od pozdziernika najlepiej jak podejdziesz i pogadasz z trenerem osobiście
|
|
|
~~Marshall | |
|
|
[/cytat]Krav maga jest w rozwadowie w poniedziłaki o 17 30 kurs trwa juz od pozdziernika najlepiej jak podejdziesz i pogadasz z trenerem osobiście [/cytat]
Dzięki za informacje Boruta. A i z o ile sie dobrze orientuje to jest to gdzieś koło Planety tak ?? |
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT Krav maga jest w rozwadowie w poniedziłaki o 17 30 kurs trwa juz od pozdziernika najlepiej jak podejdziesz i pogadasz z trenerem osobiście [/cytat]Dzięki za informacje Boruta. A i z o ile sie dobrze orientuje to jest to gdzieś koło Planety tak ??[/cytat]Tak szkłoła podstawowa obok planety na pewno trafisz |
|
|