~~kaj | |
|
|
Może ktoś z Adminów naprawilby rozkład jazdy ZMKS na portalu tak, by był czytelnu i działa poprawnie.
Prosze traktować jednakowo poważnie wszystkich , nie faworyzować użytkowników linuksa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kaj | |
|
|
sorry chiodzilo o firefoxa
|
|
|
~~kaj | |
|
|
sorry chiodzilo o firefoxa
|
|
|
~~menn | |
|
|
Teraz najlepiej zrobiony rozkład z informacjami o każdej zmianie rozkładu jest na stronie ZMKS Stalowa Wola
www.zmks.stalowawola.pl |
|
|
~~adolf | |
|
|
CYTAT Teraz najlepiej zrobiony rozkład z informacjami o każdej zmianie rozkładu jest na stronie ZMKS Stalowa Wola NIE PRAWDA ja znalazlem do komorki jesli ktos ma telefon z jawa to bedzie mu to hulać jak ta lala wszystkie linie stalowowolskie prosty w obsłodze moge podac link jak ktos jest zainteresowany
www.zmks.stalowawola.pl |
|
|
~~edward | |
|
|
no to prosimy o link mam nadzieję że ten rozkład jest aktualny
|
|
|
~~kaj | |
|
|
CYTAT CYTAT Teraz najlepiej zrobiony rozkład z informacjami o każdej zmianie rozkładu jest na stronie ZMKS Stalowa Wola NIE PRAWDA ja znalazlem do komorki jesli ktos ma telefon z jawa to bedzie mu to hulać jak ta lala wszystkie linie stalowowolskie prosty w obsłodze moge podac link jak ktos jest zainteresowany www.zmks.stalowawola.pl No prosimy. Podaj link |
|
|
~~jak | |
|
|
adolf - są zainteresowani i co???
Było nie obiecywać??? A admin nie reaguje, chyba kolesie nie potrafią naprawić , bo już by to dawno zrobili |
|
|
~~aba | |
|
|
;-))))
|
|
|
~~adolf | |
|
|
podac wam???? tego linka ???
|
|
|
~~adolf | |
|
|
u mnie dziala na sonyeric i nokii mozna przezucic kablem lub bluetooth-em http://www.mandm.rzeszow.pl/?p=nocom&l=14 prosze napisac jak sie sprawuje
|
|
|
~~mmmm | |
|
|
weź się człowieku nie gaś, ten rozkład jest z 2006 roku
do tego czasu rozkład się zmieniał wiele razy nie zawracaj ludziom dupy pierdołami |
|
|
~~------------ | |
|
|
CYTAT Teraz najlepiej zrobiony rozkład z informacjami o każdej zmianie rozkładu jest na stronie ZMKS Stalowa Wola www.zmks.stalowawola.pl dla mnie jest mało czytelny |
|
|
~~kaj | |
|
|
CYTAT u mnie dziala na sonyeric i nokii mozna przezucic kablem lub bluetooth-em http://www.mandm.rzeszow.pl/?p=nocom&l=14 prosze napisac jak sie sprawuje Nie sprawuje sie bo jest nieaktualny... |
|
|
~~jakison | |
|
|
hej, Adolf, najpierw sprawdz a potem mów (pisz) chłopie.
|
|
|
~~adolf | |
|
|
ale wsio gra róznica jest 2-4 minut w rozkladzie ja na nim pomykam
|
|
|
~~jakison | |
|
|
CYTAT ale wsio gra róznica jest 2-4 minut w rozkladzie ja na nim pomykam A spóźniłeś się kiedyś dwie minurty na autobus???? np na "4" z Turbi do Niska w niedzielę po południu??? Następna rano. No tak, potrafisz pomykać, to pomyknąłeś sobie pieszo z Turbii do Niska i "wsio gra" |
|
|
~~kasia | |
|
|
a tak wogole nie mogli by zrobić żeby MKS "4" do Turbii jeździł częściej? bo te godziny są straszne i za rzadko
|
|
|
~~kaj | |
|
|
CYTAT a tak wogole nie mogli by zrobić żeby MKS \\\"4\\\" do Turbii jeździł częściej? bo te godziny są straszne i za rzadko Masz rację, Argumentują, że mało ludzi jeździ, ale jak ma jeźdić dużo skoro godziny są straszne i rzadko... |
|
|
~~kasia | |
|
|
CYTAT CYTAT a tak wogole nie mogli by zrobić żeby MKS \\\\\\\"4\\\\\\\" do Turbii jeździł częściej? bo te godziny są straszne i za rzadko Masz rację, Argumentują, że mało ludzi jeździ, ale jak ma jeźdić dużo skoro godziny są straszne i rzadko... no właśnie a znam dużo osób co właśnie narzekają z tego powodu... ile jest dojeżdżających uczniów? |
|
|
~~kajus | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a tak wogole nie mogli by zrobić żeby MKS \\\\\\\\\\\\\\\"4\\\\\\\\\\\\\\\" do Turbii jeździł częściej? bo te godziny są straszne i za rzadko Masz rację, Argumentują, że mało ludzi jeździ, ale jak ma jeźdić dużo skoro godziny są straszne i rzadko... no właśnie a znam dużo osób co właśnie narzekają z tego powodu... ile jest dojeżdżających uczniów? Znowu stalowowolski MKS zafundował na święta i Nowy Rok prezent pracującym (nie uczniom) pasażerom. Może tak w tej firmir z Nowym Rokiem ktoś puknąłby się w główkę i pomyślał, ze w dni wolne od nauki niektórzy ludzie pracują i że nie wszyscy pracują od siódmej. |
|
|