|
|
|
Witam
Gdzie moge kupić w miaro tani garirut weselny z koszulą i reszta? Nie szukam w Stalowej bo drogo! Może jakiś sklep firmowy niedaleko Stalowki? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ile dla Ciebie to jest drogo ? dla mnie drogo jest dać za garniutur 1500zł. Polecam sanset siust są świetne garnitury a koszule dopasowane do sylwetki a nie worki. Za niedługo też będę kupował garnitur do ślubu i napewno w budunku Centrum4 właśnie w salonie sanset siust, jak się orientuję cena podobnie jak Vistula czy Bytom ok 700zł, koszula ok 150zł. jśli to jest dla Ciebie drogo to w Delikatesach Frack jest sklep chyba Nikola i kupisz garnitur za 300zł
|
|
|
|
|
Ja mam do sprzedania kamizelkę na ślub XL z firmy Sunset Suit.
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
garnitury sanset suits są godne polecenia, fajnie szyte dopasowują się do sylwetki i co ważne są "nie mnące"
(opinia oparta o użytkowanie, nie mam nic wspólnego z tą firmą oprócz tego że kilkakrotnie byłem ich klientem ) Errare humanum est. |
|
|
|
|
Kolego moze nie warto kupowac garnituru tylko w wypozyczyc. Moj kolega kupil i teraz żałuje, wisi w szafie.
A tak apropo koledzy wesel macie już auto na tą uroczystosc?? Jezeli nie to zapraszam www.twojslubnisko.dbv.pl www.twojslubnisko.dbv.pl |
|
|
|
|
CYTAT Kolego moze nie warto kupowac garnituru tylko w wypozyczyc. Moj kolega kupil i teraz żałuje, wisi w szafie. przecież się przyda gajerek zawsze chyba, że kupił to szklące dziadostwo jednorazowe
|
|
|
|
|
Ja też uważam, że każdy facet powinien mieć przynajmniej jeden porządny garnitur. Nie żałujcie kasy na dobrze dopasowany garnitur, a taki już kupicie za 1000-1200 zł.
|
|
|
|
|
nie wiem jaki masz rozmiar ale jak na wzrost ok. 180 cm to ja moge Ci sprzedać garniturm Mam dwa do opylenia:
Jeden - Armaniego i drugi Ermenigildo Zegna. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Popieram tarole1, że każdy facet powinien mieć choć jeden fajny- dobrze skrojony garnitur.
"Dobry garnitur- 1500 zł- , koszula 100% bawełny- 70 zł, krawat - 50 zł, spojrzenia napalonych lasek- bezcenne. Są rzeczy, których kupić nie można, za wszystko inne zapłacisz kartą......" Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
tanio to na alegro
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
ja polecam zakupy w Rzeszowie. W centrum handlowym Respan jest duży wybór garniturów i to w całkiem przystępnych cenach
|
|
Dołączył: 21 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja tez kupilem w budynku centrum 4 w Sunset Suits i jest git za sam garnitur okolice 7 stow koszula 150 tak jak wczesniej bylo napisane i co najwazniejsze dopasowany do sylwetki, a kulturka od Pań sprzedających tez profesjonalna jak jestes z kims do pomocy to i herbatke zrobia
|
|
|
|
|
Sunset Suit na CENTRUM 4
|
|
|
|
|
zerknij tutaj - http://www.mmsuits.pl/
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
polecam sanset, maz tam kupowal, eleganckie rzeczy zawsze tam kupuje, i slyszalam ze fajny sklepotworzyli tam na przeciwko biedronki w tym bloku ( po 2 stronie ulicy po schodkach )
|
|
|
|
|
CYTAT ... i slyszalam ze fajny sklepotworzyli tam na przeciwko biedronki w tym bloku ( po 2 stronie ulicy po schodkach ) Ja polecam ten sklep. Nazywa sie GM GENTLEMAN. Mieści się na al. Jana Pawła II 13A. Dziewczyna która w nim sprzedaje jest profesjonalistką. Ja za garnitur + buty + koszula + szpinki + pasek + krawat dałem 1300 zł. Powiem Ci że nie żałuje. Polecam Ci to w 100000% :] Dodatkowo zawsze można się o jakis rabat doprosić :] Jak to bylo w moim przypadku :] Pamiętaj że kobiety wydają po 1200 zł jak nie więcej na suknie a Ty garniak masz na każdą okazje Bóg mi wybaczy to jego zawód |
|
|
|
|
Hej
Moze ktos ostatnimi czasy kupowal gajerek. Chodzi mi o garnitur na studniowke wiec nie musi byc jakis wypasiony, swiecacy itp. Prosze podac miejsce zakupu i ewentualny koszt thnx |
|
|
|
|
Kolego jak nie musi być wypasiony do zahali proponuję. Max 3 paczki i to się zmieścisz z koszulą i krawatem.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
W sobote na rynku. Ja zawsze kupuje u tego samego goscia. Raz kupilem w sklepie i dlugo ten gajerek nie wytrzymal. Te garniturki na hali sprzedaje taki mlody gosc. Ja sie idzie wzdluz torow od strony aj w strone wiaduktu po lewej stronie. Bodajrze ma sprintera ma. |
|
|
|
|
a ja polecę sklep Elegant w Nisku na dawnej Kolejowej, dzisiaj Paderewskiego. Miła, fachowa obsługa, duży wybór, ostatnio widziałam tam fajne koszule. Ceny przystępne, teraz reklamują się z garniakami studniówkowymi
|
|
|
|
|
hmmm do niska to mi sie nie chce jechac wiec pewnie sie przejde na Hale
|
|
|
|
|
a przy sobocie to będziesz miał zajebisty wybór.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Hej Jutro sobota- będą Bułgarzy za garażami :]
Moze ktos ostatnimi czasy kupowal gajerek. Chodzi mi o garnitur na studniowke wiec nie musi byc jakis wypasiony, swiecacy itp. Prosze podac miejsce zakupu i ewentualny koszt thnx Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
Taniucha u ćarńuchaaaa
|
|
|
|
W sobotę, na "rynku" w Rzeszowie. Od "pomnika" w stronę trasy wylotowej na Łańcut. Trafisz. Tanio i dobrej jakości.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|