|
![]() |
|
Czy wie ktoś może coś na temat tej pracy co jest w ogłoszeniach że nowo otwarty oddział zatrudni i przeszkoli 16 osób???Nie wydaje wam się to znajome
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
no właśnie, ktoś sobie pewnie jaja robi...
|
|
|
![]() |
|
poczta głosowa się tylko włącza,pod tym numerem, co podali a i ta jest już zapchana
|
|
|
![]() |
|
Moi drodzy a mi się wydaje że to firma activ project z Al. JP 32 czyli słynni naciagacze z Neti wznowili dziłalność. Omijajcie takie ogloszenia wielkim łukiem.
Juz tutaj na forum kilka miesiecy temu forumowicze wypowiadali sie na temat tej pracy.\ Ps. Tresc ogloszenia byla podobna pozdrawiam ![]() www.twojslubnisko.dbv.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT zy wie ktoś może coś na temat tej pracy co jest w ogłoszeniach że nowo otwarty oddział zatrudni i przeszkoli 16 osób?? hmm tajemniczo, na pewno bukake organizują... ![]() Omijajcie też firmę FM, to nie jest zwykła firma ale system nabijania pieniędzy tym którzy są już na szczycie piramidy... Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
...nie dość ,że pewnie jak wyżej w postach to jacyś naciągacze to może jeszcze się okaże ,że minuta połączenia z tym numerem kosztuje ponad 7 zeta jak w party line ( takie przypadki też były wśród ofert "dam pracę"
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT hmm tajemniczo, na pewno bukake organizują... ![]() ap ropo bukakke ![]() Organizujemy w okolicach Krakowa klasyczne gangbang-bukkake-party. Wszystkich koneserów :-) czyli znających się na rzeczy gorąco zapraszam! Najbliższy termin 1 maja 2010. Koszt udziału około 150 zł. O szczegóły pytajcie. Spotkanie typowo prywatne - nie jestem z agencji broń boże. Odpisuję tylko konkretnym i zdecydowanym. Kilka zasad: 1. Nie podaję nr komórki więc darujcie sobie. 2. Nie znosze chamstwa! 3. Proszę nie proponowac priv spotkań. 4. Na imprezce będę ja i moja koleżanka - Aśka (5 - ostatnie zdjęcie) http://randki.org/duze2/384419.jpg http://randki.org/duze2/384417.jpg ![]() ![]() ![]() jedzie ktoś ? :O |
|
|
![]() |
|
Tak!!Naciągacze wrócili!!Praca z hasłem " Nowo otwart oddział zatrudni i przeszkol.." to na pewno oni Adres na Jana Pawła 37!! Omijajcie ludzie to miejsce wielkim łukiem!!Ta firma to śmiech na sali!!
|
|
Dołączył: 21 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
tak to Netia na bank;p w tamtym roku sam dalem sie naciagnac zadzwonielm umowili sie ze mna na spotkanie ale jak tylko zobaczylem nazwe firmy na budynku (bo przez telefon na 100% Ci nie podadza) zrozumialem ze m\to mega lipa i nawet nie pocalowalem klamki, zwykli naciagacze ot co.
|
|
Dołączył: 21 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a co do bukakke to tylko tyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
to jest lipa a nie firma!!Nie dajcie sie nabrac na teksty typu " wypelnianie drukow" czy coś takiego bo to zwykla akwizycja!!!Jeleni sobie szukają!!
![]() |
|