~~hehe | |
|
|
Myślę, że w Stalowej Woli przydałby się tor kartingowy. Z pewnością znalazłoby się wielu chętnych żeby pojeździć. A może ujawniłby się talent na miarę Kubicy
Panowie inwestorzy pomyślcie i zbudujcie coś takiego - taki interes powinien przynieść zysk. Może Automobilklub by się ruszył i coś takiego zorganizował z pomocą sponsorów? Kiedyś na parkingu pod Tesco jakiś gość przywiózł parę gokartów i była niezła zabawa :haha: |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~brum | |
|
|
Popieram, poszalałbym na gokartach bruuuum...!
|
|
|
~~cno | |
|
|
CYTAT Popieram, poszalałbym na gokartach bruuuum...!
|
|
|
~~cno | |
|
|
proszę o propozycję miejsc i liczbę chętnych to może coś dla was przygotuję
|
|
|
~~Janek | |
|
|
Wstępnie jestem zainteresowany. Jak już będzie coś wiadomo proszę o jakieś szczegóły.
|
|
|
~~mieszkaniec | |
|
|
wiecej spalin i halasu!! bedziemy protestowac przed takimi pomysłami!!
|
|
|
|
|
|
OooO ja tez bym sobie pobrykal pamietam jak koles stal pod TESCO to nawet smigaly te gokardziki ogonie fajnie by bylo jak by taki tor powstal w Stalowej
|
|
~~KARTING | |
|
|
Kiedyś w Stalowej była sekcja kartingowa i z tego co pamiętam to co niektórzy gości byli naprawde nieźli!!! Brakło kasy i sprzętu a klub zlał to ciepłym moczem!
Pozdro dla kumatych!!! |
|
|
~~drafting | |
|
|
a może DRAFTING ??
|
|
|
~~3wfsr32 | |
|
|
CYTAT a może DRAFTING ?? chyba DRIFTING |
|
|
|
|
|
Drifft w stalowej to juz za duzo a po 2 nie ma gdzie no chyba ze na lotnisku w turbii a z tym torem to niezla sprawa
|
|
~~drafting | |
|
|
CYTAT CYTAT a może DRAFTING ?? chyba DRIFTING oczywiście żadne z powyższych, miało być: RAFTING |
|
|
~~anty | |
|
|
w tym zdechłym mieśćie to można kupę tylko zrobić
może przez chwilę by paru chętnych i by sie znalazło a póżniej wlaściciel liczyłby tylko straty Automobilklub Doliny Sanu robił już fajne imprezy typu KJS (dla nie wtajemniczonych Konkursowa Jazda Samochdem ) gdzie można było fajnie się pobawić i podszkolić swoje umiejętnoiśći i co? mimo reklamy ogłoszeń w mediach przyjeżdzało po kilka aut i dla kogo tu robic tor i wogóle coś robić to miasto nie żyje niestety |
|
|
~~fun-fun | |
|
|
Na KJS może nie było chętnych ale na gokartach mogą jeździć nawet 10-letnie dzieciaki więc na pewno frekwencja byłaby duża. Popieram stworzenie czegoś takiego w Stalówce albo okolicach!
|
|
|
~~Dolina Sanu | |
|
|
CYTAT w tym zdechłym mieśćie to można kupę tylko zrobić może przez chwilę by paru chętnych i by sie znalazło a póżniej wlaściciel liczyłby tylko straty Automobilklub Doliny Sanu robił już fajne imprezy typu KJS (dla nie wtajemniczonych Konkursowa Jazda Samochdem ) gdzie można było fajnie się pobawić i podszkolić swoje umiejętnoiśći i co? mimo reklamy ogłoszeń w mediach przyjeżdzało po kilka aut i dla kogo tu robic tor i wogóle coś robić to miasto nie żyje niestety Bo w KJS jeździ sie zwoim autem i dlatego niema chętnych osób. Jeżeli powstał by tor kartingowy to rzecz zrozumiała że było by nim duże zainteresowanie. |
|
|
~~Dolina Sanu | |
|
|
CYTAT w tym zdechłym mieśćie to można kupę tylko zrobić może przez chwilę by paru chętnych i by sie znalazło a póżniej wlaściciel liczyłby tylko straty Automobilklub Doliny Sanu robił już fajne imprezy typu KJS (dla nie wtajemniczonych Konkursowa Jazda Samochdem ) gdzie można było fajnie się pobawić i podszkolić swoje umiejętnoiśći i co? mimo reklamy ogłoszeń w mediach przyjeżdzało po kilka aut i dla kogo tu robic tor i wogóle coś robić to miasto nie żyje niestety Bo w KJS jeździ sie zwoim autem i dlatego niema chętnych osób. Jeżeli powstał by tor kartingowy to rzecz zrozumiała że było by nim duże zainteresowanie. |
|
|
~~anty | |
|
|
jasne pierwszy miesiąc jak pisałem a póżniej kicha
szczególnie jak przyjdzie zapłacić ze 25zł za 5min |
|
|
~~111 | |
|
|
ada
|
|
|
|
|
|
Jesli jest ktos zainteresowany kupnem albo jazda na gokarcie o mocy 40 koni 5 sek do setki rozpedzajacy sie do okolo 180km na godzine to czekam na tel 507-837-577 St. Wola
Wynajem busa 9 os Volkswagen Caravelle Long... 535 885 775 |
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT Jesli jest ktos zainteresowany kupnem albo jazda na gokarcie o mocy 40 koni 5 sek do setki rozpedzajacy sie do okolo 180km na godzine to czekam na tel 507-837-577 St. Wola ja słyszałem ze podobny gokart został rozjebany gdzieś na grabskiego. |
|
|
~~jacek22 | |
|
|
masz racje podobny...
|
|
|
~~Darek | |
|
|
CYTAT Jesli jest ktos zainteresowany kupnem albo jazda na gokarcie o mocy 40 koni 5 sek do setki rozpedzajacy sie do okolo 180km na godzine to czekam na tel 507-837-577 St. Wola A grzie tym gokardem mozna bedzie jezdzić w jakim miejscu?? |
|
|
~~Darek | |
|
|
CYTAT CYTAT Jesli jest ktos zainteresowany kupnem albo jazda na gokarcie o mocy 40 koni 5 sek do setki rozpedzajacy sie do okolo 180km na godzine to czekam na tel 507-837-577 St. Wola A grzie tym gokardem mozna bedzie jezdzić w jakim miejscu?? przepraszam miało być gdzie.. |
|
|
~~DAREK | |
|
|
Jeżeli był by ktoś zainteresowany otwarciem takiego toru to chetnie pomoge w tej inwestycji moge jeszcze zaproponować profesjonalny serwis tych gokardów mam takie możliwości i warunki.
|
|
|
~~Jacek22 | |
|
|
Darek daj jakies namiary na siebie to jakos sie dogadamy moze gg?
|
|
|