|
|
|
witam.
post jest założy po to, aby wymieniać informacje o fajnych i ciekawych miejscówkach do jazdy wszędołazami , również wymiana informacji o sprzęcie na jakim jeździmy. gorąco zapraszam. |
|
|
|
|
|
|
|
~~aai | |
|
|
ZŁY DZIAŁ !
|
|
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT ZŁY DZIAŁ ! zly dzial to cie zrobil pajacu!!!idz na hale na zapiekanke ...nie masz pojecia o atv i motocrossie dobry temat do rozbudowy...pozdro dla wszystkich milosnikow offroudu |
|
|
~~m87 | |
|
|
jest gdzies w stalowej albo okolicach mozliwosc wypozyczenia zeby sobie pojezdzic ? jesli tak to jaka cena za godzine i gdzie
|
|
|
|
|
|
ktm....to jakie miejsce polecasz na jazde? ja do tej pory jeżdziłem w terenie od Piasków do Grębowa, jeszcze musze skoczyć na piaskarnie w okolicach zaleszany-sokolniki.
|
|
~~RedHotChiliPepe | |
|
|
łapać quadowców i wieszać na przydrożnych drzewach, może pozostali przy życiu zastanowią się i pójdą po rozum do głowy, bo to co wyczyniają na drogach to głowa mała :boksuj:
|
|
|
~~wsk | |
|
|
To samo mozna powiedziec o tych co jada samochodami , motorami czy nawet rowerami to jest nasza mentalnosc iciezko to zmienic - inna sprawa ze nie ma do tego celu odpowiednich miejsc i kazdy robi co chce
|
|
|
|
|
|
CYTAT łapać quadowców i wieszać na przydrożnych drzewach, może pozostali przy życiu zastanowią się i pójdą po rozum do głowy, bo to co wyczyniają na drogach to głowa mała :boksuj: SZUKAMY FAJNYCH I BEZPIECZNYCH MIEJSC - WIĘC PO CO PISZESZ TAKIE BZDURY, CIEKAWE JAK TY JEŹDZISZ SWOIMI CZTEREMA KÓŁKAMI PO DROGACH, JAK PARKUJESZ SAMOCHÓD, CZY NIE UTRUDNIASZ INNYM RUCHU ? HEHE ODPOWIEDZ SOBIE NA TE PYTANIA I DOPIERO PISZ. |
|
|
|
|
CYTAT jest gdzies w stalowej albo okolicach mozliwosc wypozyczenia zeby sobie pojezdzic ? jesli tak to jaka cena za godzine i gdzie ILE JESTEŚ W STANIE WYDAĆ ZA GODZINE JAZDY ? NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT |
|
~~uhr | |
|
|
W Gorzycach wypozyczaja quady , maja taki maly tor kolo zalewu - wiecej info na auto myjni w Gorzycach kolo stacji benzynowej
|
|
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT ktm....to jakie miejsce polecasz na jazde? ja do tej pory jeżdziłem w terenie od Piasków do Grębowa, jeszcze musze skoczyć na piaskarnie w okolicach zaleszany-sokolniki. polecam tor w rzeszowie fajna zabawa i mozna sprawdzic swoje mozliwosci....a jezeli chodzi o nasze tereny to kieruj sie w strone poligonu nowa deba ..fajne trasy..lub w strone janowa lubelskiego |
|
|
|
|
|
CYTAT NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT A w St.Woli? Cena trochę wygórowana jak na warunki panujące w tym mieście |
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT CYTAT NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT A w St.Woli? Cena trochę wygórowana jak na warunki panujące w tym mieście z tego co mi wiadomo to mozna pojedzic u pana Chmury na terenie stadniny koni,jest tam jakis tor i mozna wynajac quada.....ceny nie podam |
|
|
~~ktos | |
|
|
lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski.
gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. |
|
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. dokladnie fajne tereny...polecam |
|
|
~~atv | |
|
|
może jakies bagna..
|
|
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT może jakies bagna..
|
|
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT CYTAT może jakies bagna.. wpadnij do silikona to sie ustwimy na jazde jak wiesz o co chodzi..... |
|
|
~~redhot | |
|
|
ktm.... szukam piaskarni, konkretnie głębokich dołów - byłem koło kępia zaleszanskiego piaskarnia kruszgeo ale tro kiepsko tam
|
|
|
~~ktm | |
|
|
CYTAT ktm.... szukam piaskarni, konkretnie głębokich dołów - byłem koło kępia zaleszanskiego piaskarnia kruszgeo ale tro kiepsko tam wybierz sie na "piaskowke" kieronek poligon nowa deba |
|
|
~~redhot | |
|
|
CYTAT CYTAT ktm.... szukam piaskarni, konkretnie głębokich dołów - byłem koło kępia zaleszanskiego piaskarnia kruszgeo ale tro kiepsko tam wybierz sie na \"piaskowke\" kieronek poligon nowa deba ale bliżej może określ nam współrzędne za bojanowem ? czy jeszcze dalej ? |
|
|
~~Psylo | |
|
|
CYTAT lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. Pierdzący bezmózgu! Wymienione nazwy własne to REZERWATY PRZYRODY i parku krajobrazowym "Lasy Janowskie"! Wypierdalać gnoje z pierdzącymi gównami na tor żużlowy do Rzeszowa, albo ograniczyć się do jazdy wokół własnych lepianek - ode płota do płota! |
|
|
~~ktos | |
|
|
CYTAT CYTAT lasy od rudy jastkowskiej az pod janow lubelski. gwizdow, maliniec, kochany - te okolice. ekstra tereny i nikt nie narzeka ze mu glosno pod domem. zapraszam chetnych do wspolnych wypadow. ja jezdze na 2 kolach ale quadami tez posmiga bez problemu. Pierdzący bezmózgu! Wymienione nazwy własne to REZERWATY PRZYRODY i parku krajobrazowym \"Lasy Janowskie\"! Wypierdalać gnoje z pierdzącymi gównami na tor żużlowy do Rzeszowa, albo ograniczyć się do jazdy wokół własnych lepianek - ode płota do płota! powiedz to grzybiarzom co jezdza tam samochodami i rolnikom co jezdza traktorami to i moze my sie dostosujemy. i wyluzuj czlowieku bo w szpitalu wyladujesz ps - mam 30 lat takze nie wszyscy na motorach to gnoje. pozdrawiam serdzecznie! |
|
|
~~silkatetrastw | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT NAD MORZEM JAK BYŁEM PŁACIŁEM 60ZŁ ZA 30 MINUT A w St.Woli? Cena trochę wygórowana jak na warunki panujące w tym mieście z tego co mi wiadomo to mozna pojedzic u pana Chmury na terenie stadniny koni,jest tam jakis tor i mozna wynajac quada.....ceny nie podam |
|
|
~~aasdsd | |
|
|
zgadzam sie
|
|
|