|
|
|
CYTAT i jeszcze zlote zymby ;] dr sor jakby ten uzytkownik chcial by ta fotka dalej byla to by ja zostawil :] wiec wywal to jezeli laska i se trzymaj na dysku jak masz potrzebe, a co to za wykrywacz bylo w linku wyzej http://wykry(...)emax.htm ;] Mówisz masz panie If33lG00d na dysku nie mam potrzeby trzymać zdjęć i wiesz o tym lepiej niż ja... Załapałem tylko za późno byłem na tej stronie wybacz wiek robi swoje... Pozdr DrSör. CYTAT EDIT: Sorki If33lG00d przez przypadek usunąłem posta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru
Lelowskie Towarzystwo Historyczno-Kulturalne im. W. Zwierkowskiego organizuje w dniach 24 i 25 lipca (sobota i niedziela) 2010 roku, dalsze poszukiwania sztandaru - Częstochowskiego 7 pułku artylerii lekkiej, który 4 września 1939 r. został rozbity pod Lelowem. Zapraszamy eksplolerów dysponujących sprzętem elektronicznym do poszukiwań o wzięcie udziału w przedsięwzięciu. Poszukiwania będą miały charakter formalny (będziemy posiadali wymagane zezwolenia i każdy z uczestników akcji będzie ubezpieczony) w związku z tym prosimy o imienne, tak jak w roku ubiegłym - zgłaszanie się do naszego kolegi (adres internetowy: kaloszjur_(at)_op.plTen adres email jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć ) celem rejestracji logistycznych (uczestnicy będą ubezpieczeni a w sobotę i niedzielę przewidujemy dla każdego posiłek). Ponadto prosimy zgłaszających się eksplolerów o podawanie nazwy, klasy i mocy sprzętu jakim dysponują, celem przygotowania sprawnego planu poszukiwań. Dalszych i szerszych informacji, udzieli kolega, odpowiedzialny za organizacje poszukiwań pod zamieszczonym wyżej adresem internetowym. jeśli byliby chętni to może by się wyskoczyło - od nas okolo 200 km anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
a ja tak ciut z innej strony :] czy probowal ktos lowic na magnes neodymowy ? uslyszalem o czyms takim niedawno i podobno sie sprawdza :] do poczytania jakby kto chcial http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/
|
|
|
|
|
CYTAT do poczytania jakby kto chcial http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/ Zapomniał pan dodać panie If33lG00d iż wpierw trzeba się zarejestrować na w/w stronie aby można się było coś dowiedzieć. Pozdr DrSör |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT do poczytania jakby kto chcial http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/ Zapomniał pan dodać panie If33lG00d iż wpierw trzeba się zarejestrować na w/w stronie aby można się było coś dowiedzieć. Pozdr DrSör jakis problem z rejestracja ?? - jesli ktos jest zainteresowany poswieci 52 sekundy ps temat polegl ale wracamy do gry we wrzesniu kto tam wczesniej pisal o checi wypadow cos sie podziala tylko najpierw piszemy do wkz anioly sa cale zielone |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A czy jest szansa aby osoba posiadająca taki sprzęt pomogła w poszukiwaniu kolczyka który spadł gdzieś w trawę?Ogólnie to nie jest rozległy jakiś teren....tak 10mx10m no max 15 ? Jaki byłby koszt ? Czy ktoś mógłby pomóc w takich sytuacjach ?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
szkoda ze jakos przed noca nie napisalas to bym zabral ze soba i by my dzisiaj poszukali :/ jak do nastepnego piatku sie nie znajdzie to sie zgadam i popiszczym :]
|
|
|
|
|
CYTAT jakis problem z rejestracja ?? - jesli ktos jest zainteresowany poswieci 52 sekundy ps temat polegl ale wracamy do gry we wrzesniu kto tam wczesniej pisal o checi wypadow cos sie podziala tylko najpierw piszemy do wkz Szanowny pan da mi gwarancję ze jak poświecę 52-sekundy na rejestrację to znajdę tam naprawdę coś wartościowego... Poza tym problemów nie mam z rejestracja tylko nasuwa mi się pytanie czy warto... Pozdr DrSör |
|
|
|
|
jak nie interesuje cię ten temat to niewarto .
|
|
|
|
|
Anulka -ja mogę poszukać, to czy to daleko od stalówki ? Uniwersalnym cennikiem jest 10 % wartości (znależne) , ale zawsze można sie dogadać . W razie czego napisz na PW.
|
|
|
|
|
CYTAT jak nie interesuje cię ten temat to niewarto . Szanowny panie kolo1 mniemam iż zna pan znaczenie słowa wzbudzona ciekawość. Zadałem proste pytanie niezbyt skomplikowane i nie żądałem gdybań typu czy interesuje mnie temat,lecz odpowiedzi twierdzącej lub przeczącej to chyba logiczne. Czytałem niektóre pana opinie nie tylko na tym portalu wiec można powiedzieć iż żywię szacunek dla pana pasji jak mniemam w zasadzie pokusiłbym się o stwierdzenie ze już gdzieś pańską osobę widziałem. Pozdr DrSör |
|
|
|
|
Możliwe że mnie widzałeś - może nawet w Stelli , tak samo możliwe że i ja Ciebie widziałem - Stalówka jest małym grajdołkiem. A wracjaac do tematu, czy lubisz moczyć magnes w wodzie i wyciągać złom ? Jeżeli nie -to nie warto tam zaglądać
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT szkoda ze jakos przed noca nie napisalas to bym zabral ze soba i by my dzisiaj poszukali :/ jak do nastepnego piatku sie nie znajdzie to sie zgadam i popiszczym :] nie znalazł się...już dwa tygodnie jak zginął ale wiem dokładnie gdzie i pewnie leży tam do dziś....więc tydzień nie zrobi raczej różnicy...nie sądze,żeby go ktoś tam znalazł " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
sezon ruszyl kole dzy/ zanki ??
|
|
|
|
|
miejscowosc obojna -zaosie dokładnie ruscy zakopali tam karabiny i amunicje jak uciekali jest to gdzies w okolicach lasu nad stawem ale gdzie dokladnie to niewiem , powodzenia
|
|