~~nauczycielka | |
|
|
Pycha panią butryn rozpiera, ale czy coś dobrego zrobiła ? chyba to, że zagłosowała za traktatem lizońskim i przeciwko świętu trzech króli.A jeszcze jedno drogę s-74 wysłała wraz z kolesiami po w siną dal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~asd | |
|
|
Ale co wy tak o tej drodze wszyscy? Ze do naszej wsi furmanki nie beda przyjezdzac?
PS. Dlaczego najwiecej krytykujacych obecny rzad do 'polonusi' z ameryki poludniowej lub polnocnej albo naturalizowani volksdojcze? |
|
|
~~iga | |
|
|
"nauczycielko" a co Ciebie rozpiera- zazdrośc? Najpierw naucz się pisac poprawnie.
|
|
|
~~normalny | |
|
|
[b]Zarówno Pani Poseł jak i Pan Poseł, mają wiele cech wspólnych
np. nic nie znaczą w swoich partiach, nic nie robią dla wyborców i ich nazwiska rozpoczynają się na "B"[/b] |
|
|
~~pozdrawiam | |
|
|
a ten bladek, był kiedykolwiek za czymś pokażcie co zrobił w swoim zyciu, coś zbudował, bo chyba całe życie jest przeciw
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ale co wy tak o tej drodze wszyscy? Ze do naszej wsi furmanki nie beda przyjezdzac? PS. Dlaczego najwiecej krytykujacych obecny rzad do \'polonusi\' z ameryki poludniowej lub polnocnej albo naturalizowani volksdojcze? Czy zwierzę mieszkające całe życie w klatce wie, czym jest wolność? Masz odpowiedź na swoje wątpliwości. |
|
~~nauczyciel | |
|
|
szkoda,że pani poseł nie zabiegała o ratowanie małych szkół i rangę zawodu nauczyciela
|
|
|
~~dark | |
|
|
CYTAT Pycha panią butryn rozpiera, ale czy coś dobrego zrobiła ? chyba to, że zagłosowała za traktatem lizońskim i przeciwko świętu trzech króli.A jeszcze jedno drogę s-74 wysłała wraz z kolesiami po w siną dal. Ta droga s-74,to czasem nie obwodnica stalowa- nisko.??? Mam rozumiec ze nie powstanie? |
|
|
~~bonek | |
|
|
świetne określenie i autentycznie duma ja rozpiera i ta pewność siebie i nie liczenie sie z innymi opiniami bo ja polonistka wiem najlepej, nie ma życzliwości , nie ma ciepła i zrozumienia, żałyuje swojego głosu uff
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jak by któryś z wyborców (p)oseł butryn był zainteresowany jak głosowała w sprawie referendum czy zgadzamy się pracować do śmierci to muszę zmartwić że wydała wyrok na swoich wyborców i nie tylko link do głosowania ==> http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=klubdecglos&IdGlosowania=37931&KodKlubu=PO&Decyzja=Przeciw
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|