~~ReSeT | |
|
|
Witam serdecznie!
Czy ktokolwiek widział i ktokolwiek wie, gdzie za 6 złotych można wyprać się!! Nie chciałbym za specjalnie zanudzać, ale od pewnego czasu nurtuje mnie i moich kolegów jeden problem, mianowicie : gdzie wyprać ubranie robocze za sumę 6(sześć) złotych? Pracuję w jednej z „prężnie rozwijających się” firm z tzw „kapitałem zagranicznym” i ... ... ale nie tu tkwi problem. Chciałbym się zorientować, gdzie na terenie Stalowej Woli można takowe ubranie wyprać, mieszcząc się ww kwocie, pomijam już nawet koszty dojazdu. W skład „zestawu roboczego” wchodzi:2 x spodnie(ogrodniczki), 4 x koszula flanelowa(długi rękaw) i bluza robocza(czasem), nie wliczam w to już podkoszulka, bo można go używać lub nie i skarpet, które zaliczmy umownie do bielizny osobistej i problem ich zmiany nie podlega dyskusji aczkolwiek z tego tytułu czuć obecność niektórych...:haha: Dodam tylko,że wspomniany strój roboczy często nadaje się do prania już po niespełna 8 godzinach pracy, że o dwudziestu kilku dniach roboczych nie wspomnę:zdechly:,bo po takim okresie ww „garnitur” roboczy stałby w szafce o własnych siłach.:haha: Tak więc z dbałości o własną higienę i zdrowie oraz zmysł powonienia współpracowników(oraz konsekwencje z tym związane, typu np. zawroty głowy bądź „sensacje żołądkowe”) wspomagam i nie narażam „pracodawcy” na dodatkowe koszty zakupu nowego stroju, obciążając tym samym domowy budżet, który... Wspomnę jeszcze, że w stalowowolskich sklepach nie spotkałem „zwykłego proszku” , który za pewne „pracodawca” wziął pod uwagę stosując „dodatek”:haha: ww kwocie:haha:, a tylko markowe w supermarketowych promocjach:haha:...gdzie koszty „za wodę” i energię elektryczną?...a póżniej wkładam do pralki pościel,bielizne osobistą, białe rzeczy... Po jednorazowym praniu zaistniałe zabrudzenia niestety nie ustępują, tak więc czynność należy powtórzyć... Zwracam się o pomoc w związku ze zlokalizowaniem placówki/instytucji która za 6 złotych netto oczyści/wypierze dwa komplety stroju roboczego, co najmniej 2 razy w miesiącu... ...z góry pozdrawiam "napinaczy"... i tych co piszą(będą pisać) "od rzeczy" |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Pewnie temat dotyczy byłego riala...?
|
|
|
~~sss | |
|
|
nawet w ATS-ie z tego forum z innego wontku daja 39 zl na pranie ;D a tak po za tym co to za firma daje 6 zl?
|
|
|
~~rufioo | |
|
|
Tak szczodrze płacącą firmą - z "kapitałem zagranicznym" jest UNIWHEELS Production Poland sp.z o.o. Dla niewtajemniczonych dawniej RIAL.
|
|
|