~~????? | |
|
|
Która szkoła srednia w Stalowej Woli "wychowuje " swych uczniów okazując ostentacyjne lekceważenie seniorów(emerytów) przy kazdej nadarzającej się okazji(np Dzień Nauczyciela)?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxxx | |
|
|
ktora?
|
|
|
~~Ludojad | |
|
|
Głupi temat i niehce mi sie pisać nic
|
|
|
|
|
|
CYTAT Która szkoła srednia w Stalowej Woli \"wychowuje \" swych uczniów okazując ostentacyjne lekceważenie seniorów(emerytów) przy kazdej nadarzającej się okazji(np Dzień Nauczyciela)????? Nauczyciele to nie seniorzy - przynajmniej nie wszyscy a nawet i większość - to ludzie młodzi. Poza tym nie wiem czy jakakolwiek szkoła w taki sposób wychowuje swoich 'członków' . Po prostu - taka jest młodzież :haha: |
|
~~:) :) :) | |
|
|
Rozwiązanie zagadki: Zespół SZkół Nr1 ul. Hutnicza 17
Jeszcze jedno; do szkoły chodzą uczniowie a nie członkowie, a seniorzy -to emeryci.Temat wcale nie jest głupi. O poziomie społeczeństwa świadczy stosunek do dzieci i ludzi starszych. Dziękuję! |
|
|
|
|
|
CYTAT Rozwiązanie zagadki: Zespół SZkół Nr1 ul. Hutnicza 17 Jeszcze jedno; do szkoły chodzą uczniowie a nie członkowie, a seniorzy -to emeryci.Temat wcale nie jest głupi. O poziomie społeczeństwa świadczy stosunek do dzieci i ludzi starszych. Dziękuję! 1) Chodziłem do tej szkoły i stwierdzę, że nie masz racji 2) członkowie napisałem w 'pazurkach' - '' wiec powinieneś się domyśleć, że nie chodzi mi dosłownie o członków |
|
~~**** | |
|
|
Callist naucz się czytac ze zrozumieniem.Chodzic do szkoły a pracowac w niej - to ogromna różnica.
|
|
|
~~czarny | |
|
|
:wśceikły:
|
|
|