|
|
|
j/w
w stalowej woli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobre są w cukierni w city parku, ale wiadomo każdy ma swój gust i swoje "smaczki".
|
|
|
|
|
bardzo smaczne i świetne torty robi chłopak w domu na zamówienie ,znajdziesz go na ul.Poniatowskiego w cukierni
|
|
|
|
|
różne smaki torty domowej roboty jednak dokładne z precyzją w ręku a do tego taniej niż w cukierniach wszystko co tylko można sobie wymyslec kształty i dekoracje mogę polecic pisz gg 7337826 zdjęcia
|
|
|
|
|
Moja mama piecze na zamówienie polecam
:) |
|
|
|
|
A my od dluższego czasu motyczach kupujemy i problemów nigdy nie było.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najbardziej dziękuje anna22
|
|
|
|
|
Najlepszy torty jakie jadłem robi dziewczyna z Tarnobrzega, myślę, że warto zadzwonić. Sama przygotowuje od tej strony całe imprezy. 696 412 510
|
|
|
|
|
Super torty robi na zamówienie cukiernia Alicja( delikatesy centrum, hala targowa), polecam! Sama sie o tym przekonałam;D i do tego kształty! Zamówiłam torta piłkę i super w smaku i wizualnie
|
|
|
|
|
teraz te propozycje ok ale zostało 4 dni da sie cos zrobic?????????
|
|
|
|
|
Czy da sie coś zrobic-zamówic
I to najlepiej juz juz,bo dobrego i ładnego torta nie robi sie w godzine.Aby efekt był zadowalający trzeba poświęcic mu trochę więcej czasu |
|
|
|
|
Moim zdaniem najlepsze torty sa w piekarni pod telegrafem nigdy nie zawodza, w smaku sa pyszne a i wyglad wspanialy polecam
|
|
|
|
|
Ja osobiście polecam torty z Alicji dla mnie rewelacja ale wiadomo każdy ma swój gust.
|
|
|
|
|
Ja polecam ciasta z Agatówki. Przepysznie ciasta i torty kobieta piecze.
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mi najbardziej smakują wyroby cukiernicze z Motycza. Robią tam też pychaśne torty.
www.cukierniamotycze.pl Polecam! Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Czy moglabym prosic o numer tel. Na Agatowke do tej pani pilnie prosze
|
|
|
|
|
Dobre są w SPOŁEM ja zamawiałam -- http://spolem-pss.pl/piekarnia/torty/
|
|
|
|
|
Najlepszy jaki kiedykolwiek jadłam był z cukierni jak się wchodzi do TESCO. Lekki, idealnie słodki, piękny i subtelny. Wiem, że torty z masy marcepanowej genialnie wyglądają ale co z tego jak ta glazura jest nie jadalna a płacić za wagę trzeba. Dlatego w tym roku zamówiłam dziecku na urodziny normalny, śmietankowy tort i tylko figurkę i ozdoby dodali z marcepanu i czekolady. Po raz pierwszy tort został zjedzony w całości i było wiele dokładek.
|
|
|
|
|
Gdzie lub u kogo mogę zamówić samą figurkę na tort w kształcie aparatu fotograficznego?
|
|
|
|
|
Ja polecam Kilian w Tesco i City Park
|
|
|
|
|
Kopiuj/wklej z tematu o torcie na komunię:
Ja na chrzciny dwa lata temu zamawialam tort u pani Miśkiewicz z Agatówki ( z obwodnicy za stacją paliw w lewo i potem w prawo). tort PRZEPYSZNY !!! Moja mama mówiła, że jak żyje to tak dobrego nie jadła. Tort kakaowy, biszkopt fajnie nasączony, z masą czekoladową z wiśniami z syropu, druga masa śmietankowa z kawałkami czekolady... Wszyscy goście chwalili. tel.:158428693. Aha, tort był przeznaczony na 30 osób i kosztował wtedy 120 zł. niebo w gebie... " Podtrzymuję - do tej pory lepszego nie jadłam. |
|