|
|
|
Może ktoś byłby w stanie polecić dobrego kardiologa dla 10-letniej dziewczynki. Wazne by lekarz ten miał prywatną praktykę i możliwość zrobienia EKG i USG serca. Bardzo pilne. Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spytaj się ordynatorki oddz. dziecięcego w Nisku Czerkies, bardzo miła kobieta może Ci doradzi lub poleci kogoś.
Szpital na ul Lwowskiej w Rzeszowie - tam jest z boku przychodnia dziecięca, tam pytaj. Jest tam dobry lekarz ale nie pamiętam niestety jak się nazywa. |
|
|
|
|
Czerkies jest ordynatorem oddziału noworodkowego, Winiarski jest na pediatrii. Wiem bo miałem tam praktykę.
|
|
|
|
|
Poradnia Kardiologii Dziecięcej
Przychodnia Specjalistyczna Nr 1 37-450 Stalowa Wola woj. podkarpackie, ul. Staszica 4 , tel: 015-8433292 Kardiologia dziecięca zadzwoń, podpytaj, kto przyjmuje prywatnie |
|
|
|
|
a ja nie polecam lekarza ze stalowowolskiej przychodni.sama skorzystałam z usług lekarza stamtad.miał ten lekarz prywatny gabinet ale nie miał w nim zadnego sprzetu, po drugie jako mama małego dziecka oczekiwałam dokładnych informacji po kazdej wizycie,ktorych nie dostawałam.jesli ci nie szkoda pieniedzy to jedz z dzieckiem do top medical w lublinie.wziełam tam dziecko po tym jak kolejny raz poczułam sie olana przez tego lekarza.zapłaciłam 160 zł za wizyte z echo serca.ale od razu wszystko wiedziałam i wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone.a tak chodziłabym z dzieckiem do tego stalowowolskiego lekarza nie wiadomo jak długo jeszcze i dalej nic bym nie wiedziała.
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A Maria Kicińska - pediatra- kardiolog dziecięcy. Przyjmuje prywatnie w gabinecie w swoim domu na os. Hutnik. Ja do niej chodzę z dziećmi, ale nie wiem czy EKG robi w gabinecie. My raczej chodzimy do niej jako pediatry, ale ma dobre opinie jako lekarz kardiolog dziecięcy.
|
|
|
|
|
Najlepszy Witold Błaż. Przyjmuje w Rzeszowie na ulicy Lwowskiej. Poszukaj numeru w google, jeśli nie znajdziesz to ja poszukam. Ja chciałam się umówić na prywatną wizytę lecz kazał mi przyjechać do przychodni. Pieniędzy nie wziął...
|
|
|
|
|
Ja ze swoim dzieckiem jeżdzę do Rzeszowa do Mazur na ul.Szopena przychodnia Medyk, profesjonalne podejście ekg,echo serca robią na miejscu można zarejestrować się na prywatnie i na fundusz, chdziłam ze swoja córką do Kicińskiej i byłam bardzo niezadowolona a jak pojechałyśmy do Rzeszowa to bez porównania w Stalowej znależli chorobę której wcale nie było kolejne badania to potwierdziły a u nas w Stalowej tylko po jednym badaniu dignoza taka że człowiekowi odechciało się żyć,jestem naprawdę zadowolona że zdecydowałam się zmienić lekarza mineło 2 lata od tej feralnej diagnozy postawionej w Stalowej a moje dziecko ma się super i jest zdrowe.
|
|
|
|
|
Ja, będąc dzieckiem, chodziłam do Kicińskiej, nie najgorsza, ale jeżeli ważna sprawa, to może coś w większym mieście? www.znanylekarz.pl
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Równiez polecam Rzeszów ul. Lwowska i tak jak poprzedniczka Witold Błaż...przyjmuje razem z zona Niżankowska-Błaz--(świetna endokrynolog dziecięca)jeżdze do niej z synem. Podaje numer, zawsze mozesz sie jej zapytac jak przyjmuje mąż (602 422 672) Pierwszą wizyte polecam prywatnie a na nastepne juz sam zaproponuje do przychodni jak bedzie taka potzreba
|
|
|
|
|
witam polecam sandomierz, Alicja Wróbel ul.Patkowsiego 8 tel: 15-8322894 przyjmuje wtorki-czwartki od 16 do 18 kolejek nie ma bardzo mila pani na miejscu robi wszystkie badania i nie jest drogo pozdrawiam
|
|
|
|
|
odgrzeje kotletajak cenowo wychodzi prywatna wizyta na ekg dla dziecka?ile trzeba czekać na fundusz np.w Rzeszowie,Lublinie czy Sandomierzu?
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
CYTAT Spytaj się ordynatorki oddz. dziecięcego w Nisku dr. Czerkies, bardzo miła kobieta może Ci doradzi lub poleci kogoś. tez polecam szpital na lwowskiej duzo specjalistow dla dzieci.oraz dla doroslych...
Szpital na ul Lwowskiej w Rzeszowie - tam jest z boku przychodnia dziecięca, tam pytaj. Jest tam dobry lekarz ale nie pamiętam niestety jak się nazywa. |
|
|
|
|
w Sandomierzu u Jungiewicz prywatnie robiłam dziecku echo serca ekg + wizyta zapłaciłam 100 zł. Na holter wzięła nas do szpitala na jeden dzień. Wszystko miałam wytłumaczone dokładnie.
|
|
|
|
|
A ja z moją córką jeżdżę do Zabrza do Śląskiego Centrum Chorób Serca. Zaliczyłam Stalową Wolę, Rzeszów i dopiero w Zabrzu znalazłam właściwą pomoc.
|
|
|
|
|
Odświeżę. Gdzie w okolicy znajdę dobrego kardiologa dziecięcego?
|
|
|
|
|
Lesław Szydłowski – specjalista pediatra, specjalista kardiolog, Przychodnia specjalistyczna Asklepios w Rzeszowie ul. Podwisłocze. Byliśmy tam z córką polecam
|
|
|
|
|
Czy ma ktoś nr. tel do Błaź Witold z Rzeszowa?
|
|
|
|
|
ja swojemu dziecku robiłem badania echo serca tutaj http://www.galen(...)e-badan/
- wszystko dostałem na płytce i wydruk z opisem - lekarz konkretny |
|
|
|
|
My też chodzimy do Kicińskiej od urodzenia ma kontrole miał syn problem z zastawka trójdzielną, teraz mamy wizyte w sierpniu. Dziecko zawsze przechodzi badania przed wizytą i po wizycie skierowanie dostaje na echo serca. Byliśmy 3 razy a ma syn 2 latka...
|
|
|
|
|
Polecam Jungiewicz w Sandomierzu,dokładnie wszystko tłumaczy.Chodziliśmy również do p.Kicińskiej ale zdecydowanie polecam Jungiewicz,zupełnie inne podejście do przestraszonego rodzica przede wszystkim.
|
|
|
|
|
Zdecydowanie odradzam dr Kicińską, robiła w szpitalu mojemu synkowi echo serca, jak miał niecałe 2 tygodnie, dziecko miało zapalenie płuc, dostawało leki pobudzające, nie mogło uleżeć podczas badania, więc cały czas na mnie krzyczała, tak jakbym jej specjalnie na złość robiła, generalnie miałam z nią do czynienia 3 razy podczas pobytów na stalowowolskiej pediatrii i zrobiła na mnie bardzo złe wrażenie, w ogóle cały ten oddział pozostawia wiele do życzenia. od września jeździmy na Lwowską do Rzeszowa i naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni.
|
|
|
|
|
odświeżam temat do jakiego kardiologa wybrać się z dzieckiem
|
|
|
|
|
Jeżeli dziecko cierpi na niewydolność serca... to co ?
Lekarz zleci badania. Zrobisz badania. Lekarz obejrzy wyniki. Stwierdzi że dziecko cierpi na niewydolność serca. No i ? Potem jeszcze zrobią sekcję zwłok. Stwierdzą że dziecko cierpiało na niewydolność serca. |
|
|
|
|
Nacht, choroby kardiologiczne w przeciwieństwie do psychicznych są przeważnie uleczalne.
|
|