|
|
|
Po tym "spiepszaj dziadu" prezydent przechlapał sobie u co niektórych.
Mnie to wydarzenie ani grzeje ani ziębi. Śmieszny jest dla mnie ten cały cyrk, bo dopiero po śmierci Lecha Kaczynskiego każdy widzi w nim jaki to nie był wspaniały jakie zasługi ma dla kraju.!? pf.. Gdy jeszcze żył wielu ludzi po nim jechałało teraz nagły obrót? Polacy są narodem szukającym sensacji i tyle! :) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
Ludzie, jeśli nie macie nic konkretnego do powiedzenia, to się nie wypowiadajcie, bo tylko się ośmieszacie!! Nawet jeśli macie inne poglądy polityczne, to przecież tu chodzi o człowieka, normalnego człowieka, jakim był każdy z nich. Osierocili dzieci, zostawili całe swoje rodziny..!Czy wy naprawdę nie potraficie okazać żadnego współczucia?? Zdecydowanie lepiej w tej jakże trudnej dla Polski, Polaków sytuacji zachowują się ludzie z innych krajów a także kontynentów
|
|
|
|
|
Każdy ma prawo do własnego zdania prawda??
Moje jest takie i myślę że wielu jest takich co mają takie samo tylko jak już mówiłem Polacy kochają robić sensację. :) |
|
|
|
|
CYTAT Mnie to wydarzenie ani grzeje ani ziębi. Śmieszny jest dla mnie ten cały cyrk, bo dopiero po śmierci Lecha Kaczynskiego każdy widzi w nim jaki to nie był wspaniały jakie zasługi ma dla kraju.!? pf.. Gdy jeszcze żył wielu ludzi po nim jechałało teraz nagły obrót? Polacy są narodem szukającym sensacji i tyle! Co to znaczy ze po smierci każdy widzi w nim jaki to nie był wspaniały ? Chyba naród wybrał go na prezydenta to wczesniej musiał to widzieć. Poczytaj troche do czego się przyczynił, zapoznaj się dokładnie z listą osób którzy tam zgineli i kim byli. Masz prawo do swojego zdania ale jak jesteś wyrozumiały to uszanuj innych, tych którzy zgineli i tych którzy kogoś stracili. Więc jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to lepiej będzie jak przemilczysz. |
|
|
|
|
Wybrał..
Faktycznie już nie skomentuję :) |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
Uspokójcie się ludzie ,
Dla nas to była cała elita kwiatu Polskiego a wy się chcecie bawić. Co wy sumienia nie macie. Jak by wam zmarła cała rodzina (chociaż najgorszemu wrogowi się tego nie życzy ) i zostalibyście sami na tym świecie. To też byście się dobrze bawili , robili imprezy. Nie macie w ogóle sumienia. Co do Ś.P Lecha Kaczyńskiego nie wybraliście go ale to człowiek który osierocił córkę. Wiec uspokójcie się i przez ten tydzień się nie bawcie. Przynajmniej do soboty 17 kwietnia. |
|