NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 »
Czarne wstążki na antenach samochodów,
ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 11:59  
Wywieśmy czarne wstążki na anteny naszych aut, powstrzymajmy się od zbędnych komentarzy, stała się tragedia jakiej chyba jeszcze na świecie nie było.

Cześć ich pamięci!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 11:59  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 12:04  
Nie róbmy sobie z czyjejś tragedii trandy i dobrej zabawy. Uczcijmy ich pamięć w milczeniu!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 12:13  
CYTAT
Nie róbmy sobie z czyjejś tragedii trandy i dobrej zabawy. Uczcijmy ich pamięć w milczeniu!

Nie sądzę, żeby czarna wstążka była oznaką zabawy.

Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 13:49  
ludzie uspokojcie sie!! dodajecie na nk jakies wstegi, zdjecia ... po co zasmiecac serwerer. Chcecie uszanowac smierc prezydenta ! Ok ! Uszanujmy idzcie sie pomodlić a nie wymyślacie nowe trendy. Wielkie pokolenie JP2!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 13:58  
nawet na naszym forum ludzie nagle stali się politycznie poprawni, ot taka polska mentalność.
tragedia tragedią, ale szopka dopiero się zacznie, np w wiadomościach już podają kiedy wybory na prezydenta, śmiech na sali człowiek nawet w mogile nie spoczął a już są plany co i jak

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:00  
Nie gorączkuj się tak.Każdy ma prawo do okazywania uczuć na swój sposób.A tak prywatnie ,to nie mam w zwyczaju ani wywieszania flagi z różnych okazji ,ani wieszania wstążek na antenie ,ani nigdzie indziej.

Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:01  
Na większości stronach czarne kokardki ale na stalowym miescie kolorowo i wesoło mlotek

Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:02  
gdzie masz kolorowo??
ja tam widzę wszystko w szarości,
prawie wszystko

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:02  
CYTAT
nawet na naszym forum ludzie nagle stali się politycznie poprawni, ot taka polska mentalność.
tragedia tragedią, ale szopka dopiero się zacznie, np w wiadomościach już podają kiedy wybory na prezydenta, śmiech na sali człowiek nawet w mogile nie spoczął a już są plany co i jak

i dobrze ze dzialaja... ta luke trzeba jak najszybciej zapelnic bo nasz kraj jest w ciezkiej sytuacji ...nie mamy glowy panstwa i prezesa NBP ..poczytaj co sie moze stac w takim wypadku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:06  
CYTAT
Na większości stronach czarne kokardki ale na stalowym miescie kolorowo i wesoło mlotek

nacisnij f5 albo ctrl + f5

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:08  
kolski luke trzeba zapełnić ale nie głosić mądrości kilka godzin po tragedii!mlotek

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:11  
a jakie madrosci uslyszales? ..bo ja tylko ta ze zgodnie z konstytucja komorowski przejal obowiazki prezydenta.Masz jakies prywatne dojscia ? podziel sie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 14:19  
CYTAT

wszystko jest zmienione (onet jest kolorowy, pewnie zaraz sie to zmieni)

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 15:04  
Onet przed 12 już był szary....

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 15:12  
Ja przywiązałem czarną wstążkę do anteny, a Wy jak chcecie, to na pewno nie jest trendy zabawa, ale to już pozostawiam do własnych, wewnętrznych przemyśleń.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 15:15  
CYTAT
Ja przywiązałem czarną wstążkę do anteny, a Wy jak chcecie, to na pewno nie jest trendy zabawa, ale to już pozostawiam do własnych, wewnętrznych przemyśleń.

Chcesz uczcic śmierć prezydenta? Ok! Idz sie pomódl bo na pewno przez wywieszanie flag i wstazek im nie pomożesz!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 17:54  
CYTAT

zauważ, że zginęli najważniejsi ludzie w państwie, którzy wszystkim przewodzili. tak, to straszna tragedia, ale trzeba pomyśleć też o tym, że Polska musi funkcjonować! a żeby funkcjonowała trzeba mieć plany i wybrać tych, którzy teraz staną na czele państwa i doprowadzą wszystko do porządku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 23:40  
żłoba narodowa wszystkie sklepy nawet zamkniete!!! ale delikatesy frac otwartescianascianascianamasakra!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2010r. 09:19  
Umarł Król!
Niech żyje Król!

Żałoba i powaga w danej sytuacji jest odruchem naturalnym, ale nie można zapominać o natychmiastowej potrzebie ustabilizowania sytuacji w kraju. Mam obawy co do potencjalnych kandydatów na stanowisko głowy Państwa. Niech zwycięży zdrowy rozsądek a nie emocje.

Czy ktoś z Was się orientuje czy prezydent wybrany teraz w przyspieszonych wyborach ma być na 5 lat czy ma tylko dokończyć kadencje Lecha Kaczyńskiego i na jesieni znowu wybory???

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 11 Kwie 2010r. 09:28  
marszalek Komorowski bedzie sprawowac funkcje do czasu wyboru nowego prezydenta. Wybory beda w okresie od 2,5 do 3 miesiecy . Tak wiec odpowiadajac na pytanie , to marszalek nie bedzie pelnic funkcji przez 5 lat , tylko do wybrania nowego prezydenta

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2010r. 21:16  
CYTAT

CYTAT

Chcesz uczcic śmierć prezydenta? Ok! Idz sie pomódl bo na pewno przez wywieszanie flag i wstazek im nie pomożesz!!

Przygrzało ci?
Chcesz ich wskrzesić paroma zdrowaśkami?

Ani modły, ani flagi czy czarne wstążeczki nie pomogą zmarłym.
One potrzebne są żyjącym - jako wyraz pamięci, solidarności, jedności narodu w obliczu bezprecedensowej tragedii.

Wstydzisz się okazać żałobę przez powieszenie czarnej wstążki? Przymusu nie ma, ale nie krytykuj tych, którzy czują taką potrzebę, bo wychodzisz na buraka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2010r. 21:53  
CYTAT
Nie gorączkuj się tak.Każdy ma prawo do okazywania uczuć na swój sposób.A tak prywatnie ,to nie mam w zwyczaju ani wywieszania flagi z różnych okazji ,ani wieszania wstążek na antenie ,ani nigdzie indziej.

a kogo to obchodzi jakie ty masz zwyczaje ja mam to gdzieś...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2010r. 20:13  
CYTAT
marszalek Komorowski bedzie sprawowac funkcje do czasu wyboru nowego prezydenta. Wybory beda w okresie od 2,5 do 3 miesiecy . Tak wiec odpowiadajac na pytanie , to marszalek nie bedzie pelnic funkcji przez 5 lat , tylko do wybrania nowego prezydenta

Pytałem prezydent wybrany w przyśpieszonych wyborach. Przecież Komorowskiego nikt nie wybrał tylko z racji Konstytucji obejmuje władzę do czasu wyborów za zmarłego prezydenta.

Super pytanie zrozumiałeś.

Prywatna wiadomość 

T&C
T&C
T&C
ff
Wysłany: 12 Kwie 2010r. 22:28  
Brawo Belfegor!!!
127.0.0.1 każdy wyraża swój szacunek dla innych na swój sposób a tobie nic do tego.
Jeff kadencja Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej trwa pięć lat od elekcji.

HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2010r. 22:42  
Jestescie sezonowcami! dlaczego wstazki nie przyczepicie za rok w rocznice? Dlaczego wstazki ne przyczepiacie w rocznice smierci papieza? Znudzilo wam sie juz to? Jest na cos moda to lecicie. A uwierzcie wystarczy sczera modliwa bez zadnych pokazowek

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »