|
|
|
Tak i wszyscy mieli lecieć do Smoleńska, żeby znicz zapalić...
Znicze były dla ofiar katastrofy, tam zginęli ludzie z różnych środowisk... Jaka manifestacja PiS? Kto ci uwierzy ? Ludzie się zbierali, zapalali znicze, od razu musieli być z PiS? Takimi właśnie KŁAMSTWAMI się posługujesz... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT Tak i wszyscy mieli lecieć do Smoleńska, żeby znicz zapalić... Znicze były dla ofiar katastrofy, tam zginęli ludzie z różnych środowisk... Jaka manifestacja PiS? Kto ci uwierzy ? Ludzie się zbierali, zapalali znicze, od razu musieli być z PiS? Takimi właśnie KŁAMSTWAMI się posługujesz... nenad nie staraj się być jeszcze większym idiotą. Jaka manifestacja PiS? Kto ci uwierzy ? Ludzie się zbierali, zapalali znicze, od razu musieli być z PiS? Ze Stalowej Woli jechały autokary "wynajęte" od pisowca, "opłacone" przez pisowskie diety. Myślisz, że w innych miastach wyglądało to inaczej? Co to ma wspólnego ze spontaniczna akcją? Komu tam śpiewano Sto lat? Kłamstwo to podstawowe narzędzie twojego guru Jarka manipulanta. Można było znicze zapalić pod pomnikiem na Powązkach. Powiesz mi co stało na przeszkodzie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Gaszenie zniczy miało miejsce już pół roku po katastrofie... Ty kłamiesz, bo wtedy nikt tam żadnych manifestacji nie robił...
A co do idioty to zamknij ryj... A potem powiedz jeszcze, że cię biedaku obrażam... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
(cytat)
A co do idioty to zamknij ryj... A potem powiedz jeszcze, że cię biedaku obrażam...[/cytat] No widzisz Nenad zachowujesz się jak typowy Pisowiec! Zwrot "zamknij ryj" to pewnie cytat z pisma świętego! Za to że posprzątano po was znicze to powinniście być wdzięczni i jeszcze ponieść koszty tego sprzątania bo to nie jest cmentarz! Gdybyście mieli odrobinę kultury to opuszczając tę manifestację zabralibyście znicze które tam stawialiście i pozostawilibyście porządek w miejscu publicznym! |
|
|
|
|
CYTAT Gaszenie zniczy miało miejsce już pół roku po katastrofie... Ty kłamiesz, bo wtedy nikt tam żadnych manifestacji nie robił... A co do idioty to zamknij ryj... A potem powiedz jeszcze, że cię biedaku obrażam... Sam się obrażasz tym co wypisujesz. Domyślam się, że to efekt manipulacji i sam nie bardzo zdajesz sobie sprawę. Zaraz tu pewnie miro przyleci i napisze coś o lemingach by podnieść twoje morale. Byś nadal pełen wiary wypisywał te głupoty. Pół roku po katastrofie też tam nie było spontaniczności, było to gorzej niż dziś zorganizowane ale ze spontanicznością nie miało to nic wspólnego. Spontanicznie to tam było do pierwszej miesięcznicy ale Jarek i spółka postanowili to zagarnąć i spierdolić. Może u ciebie w domu ma się ryje i matka tak cię uspokajała, stąd takie określenie a może to brak argumentów. Co do obrażania, ktoś taki jak ty nie jest w stanie mnie obrazić. Ja mam wrażenie że ty z siebie próbujesz robić coraz większego idiotę i sam się starasz jak najbardziej obrazić. Pewne zachowania wynosi się z domu i to z tym ryjem do całej reszty twojej pisaniny by mi pasowało. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Popatrz,popatrz, wyzywa od idiotów,a określenie ryj go zabolało, wasza mentalność...
I daruj sobie teksty o zachowaniu wyniesionym z domu, bo nieraz tutaj Mirka i mnie wyzywałeś od najgorszych... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT Popatrz,popatrz, wyzywa od idiotów,a określenie ryj go zabolało, wasza mentalność... I daruj sobie teksty o zachowaniu wyniesionym z domu, bo nieraz tutaj Mirka i mnie wyzywałeś od najgorszych... Nic mnie nie zabolało. Nie wiem co ty masz w tej głowie, wygląda na to że niewiele. Widać, że nawet jak nie możesz czegoś osiągnąć, w tym przypadku obrazić mnie, to jesteś w stanie sobie to wmówić. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Kończę rozmowę z tobą wszechwiedzący i pouczający innych znawco, pisz sobie sam z bonifacym, rogerstem i innymi zacietrzewionymi, nakręcajcie się nawzajem nienawiścią do "kurdupla i paranoików"...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Nenad! Twoim zdaniem wszyscy w tej sprawie kłamią. A może powiesz też że nie prawdą jest istnienie pedofilii w kościele?! A słyszałeś może o byłym proboszczu z Małej k. Ropczyc?! Jeśli jesteś osobą trochę starszą to może osobiście znasz pana(ks.) Romana J.?! Czy to że ma prawomocny wyrok za pedofilię to też kłamstwo?! Gdybys miał problem z ustaleniem kto to jest pan Roman J.to podpowiem Ci że to były "pracownik" p.E.Frankowskiego.
|
|
|
|
|
a co ma pedofilia do Smoleńska?
|
|
|
|
CYTAT Kończę rozmowę z tobą wszechwiedzący i pouczający innych znawco, pisz sobie sam z bonifacym, rogerstem i innymi zacietrzewionymi, nakręcajcie się nawzajem nienawiścią do \"kurdupla i paranoików\"... Brak argumentów...? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT a co ma pedofilia do Smoleńska? A ma to że z taką samą zacieklością bronicie księży pedofili twierdząc że nie ma takowych i to samo jest w przypadku Smoleńska że o tzw. krzyżu na Młodyniu już nie wspomnę! Czy dalej uważasz że fakty o których piszę są nieprawdziwe?! |
|
|
|
|
Mnie interesuje Smoleńsk, jak chcesz rozkminiać swój temat to idź do Urbana on ci może pozwoli pisać w NIE o tych sprawach, co tydzień o tym krzyczy z okładki...
Kto broni księży pedofili? Ja ? Gdzieś to wymyślił w tej swojej głowie? Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
...no to cyk,
idąc tokiem geniuszy i Sherlocków z komisji Antoniego, na chwilę zniżamy się do poziomu Pisu no i mamy - część "posłów" Pisu pojechało do Smoleńska pociągiem, hmmmmmmmmmmmmmmm, dlaczego pociągiem, coś musieli wiedzieć, na pewno wiedzieli że samolot spadnie, jest, k...wa spisek, hańba, kkkkkkkkkkkuuuuuu..wa hańba, ooooooooo ooooooooooooooooooo, k...wa wiem ale nie powiem, o k........wa jest spisek sensacja, ot i cała logika dla ciemnego ludu.... |
|
|
|
|
CYTAT Mnie interesuje Smoleńsk, jak chcesz rozkminiać swój temat to idź do Urbana on ci może pozwoli pisać w NIE o tych sprawach, co tydzień o tym krzyczy z okładki... Kto broni księży pedofili? Ja ? Gdzieś to wymyślił w tej swojej głowie? Skoro Ciebie interesuje Smoleńsk to może tam pojedziesz i na miejscu zbadasz przyczyny katastrofy! Mnie natomiast interesuje wynik prowadzonego przez prokuraturę śledztwa w tej sprawie i ewentualny prawomocny wyrok niezawisłego sądu! Natomiast to co mówią "chorzy" ludzie z PiS i ich sympatycy to można między bajki włożyć! Żałuję tylko że do tego samolotu nie wsiadł też pan Jarosław K. i jeszcze co najmniej 30 pieniaczy z tej pseudo partii +"ojciec dyrektor"! Bo gdyby tak się stalo to było by o wiele ciszej nad tymi trumnami! Widzę że pisząc o panu (ks.)Romanie J. najwyrazniej dotknąłem niewygodnego dla Ciebie tematu bo unikasz wypowiedzi! |
|
|
|
|
Huraaaaaaaa ! Będziemy mieć nowy hymn!!! Już moherowe berety rozpropagują!!!
Wojciech Komarzyński podczas obchodów II Rocznicy Tragedii Smoleńskiej w Brzegu http://www.youtu(...)E_7tVjwI |
|
|
|
|
ja jestem zacietwierzony, oj ulomny czlowieku, napisal bym cos ale czy zrozumiesz? podkreslac orty potrafisz ale z rozumieniem gorzej. predzej sie z karaluchem porozumiem.
|
|
|
|
|
98792, prokuratura ? Ta, która od razu wykluczyła zamach, bo skłoniła się ku winie pilotów?
Nie obchodzi mnie żaden Roman, nic o nim nie wiem i nie muszę, rozkmniaj dalej, zresztą po co gadać z człowiekiem, który życzy innym śmierci ? Nic tu więcej nie napiszę, możecie mnie prowokować, pytać o księży, nie obchodzi mnie to... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
nenad wlasnie o to chodzi ze ty nie piszesz tylko wklejasz, a poza tym to ktory raz obiecujesz ze wiecej nie bedziesz pisal
|
|
|
|
|
CYTAT 98792, prokuratura ? Ta, która od razu wykluczyła zamach, bo skłoniła się ku winie pilotów? Nie obchodzi mnie żaden Roman, nic o nim nie wiem i nie muszę, rozkmniaj dalej, zresztą po co gadać z człowiekiem, który życzy innym śmierci ? Nic tu więcej nie napiszę, możecie mnie prowokować, pytać o księży, nie obchodzi mnie to... Obraził się "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Skaczące w górę smoleńskie brzozy atakują z góry TU-154 M.
http://akwedukt.nowyekran.pl/post/60667,skaczace-w-gore-smolenskie-brzozy-atakuja-z-gory-tu-154-m "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT 98792, prokuratura ? Ta, która od razu wykluczyła zamach, bo skłoniła się ku winie pilotów? Nie obchodzi mnie żaden Roman, nic o nim nie wiem i nie muszę, rozkmniaj dalej, zresztą po co gadać z człowiekiem, który życzy innym śmierci ? Nic tu więcej nie napiszę, możecie mnie prowokować, pytać o księży, nie obchodzi mnie to... No to ciekawe że nie interesuje Cię "żaden Roman"! No przecież to katolicki ksiądz na dodatek kiedyś pracujący w Stalowej Woli! Jako żarliwy katolik powinieneś się choćby trochę interesować się duchowieństwem i jego "wyczynami" |
|
|
|
|
nemad - dyskusja z nimi jest bezcelowa.
odsłonięto pomnik smoleński w Olczy "Przy Sanktuarium Matki Boskiej Objawiającej Cudowny Medalik na zakopiańskiej Olczy stoi pierwszy na Podhalu pomnik upamiętniający wszystkie 96 ofiary katastrofy smoleńskiej. Jak twierdzi miejscowy proboszcz, na pomysł budowy monumentu w tym miejscu wpadli pielgrzymi. " Dodam, że Lech Kaczyński ma Park swojego imienia przy dworcu PKS w Zakopanem, a Kaczorowski ma swój skwer przy Krupówkach..... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jeszcze Raz O Smoleńskich Poszlakach
http://tvg9.nowyekran.pl/post/61629,tvg-9-jeszcze-raz-o-smolenskich-poszlakach http://niezalezna.pl/16612-68-przypadkow-smolenskich "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|