|
|
|
Nenad Pismaku idź poszukaj grzybów w lesie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W jakim temacie.
Temat jak temat, wasza trójca nie takie głupoty w Taaakim temacie pisze i nikt z nas moda nie woła. ps. Przez ten pochówek na wawelu to się niektórym w dupach poprzewracało. |
|
|
|
|
obrażaj dalej, a potem skamlaj, że cie ktoś lamą nazywa...
ps. boli cię ten wawel cały czas... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
zwisa mnie jak będziesz mnie nazywał.
Natomiast śmieszy mnie twoje podejście do tematu, wyjątkowego tematu. Dodaj do tytułu możliwość kliknicia na temat "rozbił się samolot z prezydentem na pokładzie" tylko w stanie łaski uświęcającej. A ja proponuję zmienić nazwę na "Zrobić z zera bohatera". |
|
|
|
|
Dla ludzi twojego pokroju on będzie zerem, bo waszymi bohaterami są Wałęsa, Tusk, Jaruzelski i Palikot..
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Pewnie cię zaskoczę, nigdy na nich nie głosowałem. A tych 2 ostatnich nawet nie kojarzę. W ciemnej D mam polityków, dlatego tak mnie bawisz widząc w kaczkach zbawcę narodu.
Tak nie jestem patriotą, katolikiem też jestem kiepskim, wiesz dlaczego? Bo cierpię na brak wzoru do naśladowania, w całym naszym kraju zarówno w części świeckiej jak i duchowej dostrzegam same ścierwa dla których jestem zerem, więc również traktuję ich jak zera. Wszyscy obecni politycy z patriotyzmem mają tyle samo wspólnego co prostytutki, mianowicie zaczynają się na P. Ostatnim znanym mi patriotą był Baczyński. |
|
|
|
|
Jeśli nie wiesz kim są Jaruzelski i Palikot to o czym rozmawiamy ?
Nie powiedziałem,że widzę w kimś zbawcę, poprostu nie uważam Lecha Kaczyńskiego za zero, wręcz odwrotnie, ale co ci będę tłumaczył jak ty podstawowych rzeczy nie wiesz... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
L.KACZYŃSKI BYŁ PREZYDENTEM I ZA TO GO SZANUJMY, ALE PO CO YARO KŁAMCZYŃSKI SIĘ WPIER.... TEGO NIE ROZUMIEM!! OCZYWIŚCIE - NIC NIE MOGĘ -
|
|
|
|
|
Własnie tego nie mogę pojąc. Kaczke szanujemy bo był prezydentem a kwacha bolka i gajowego wyśmiewamy mimo iż w moim odczuciu kaczor swoim poprzednikom ledwo do wora dostawał. No a na premiera to już kur...mi można sypać. Jakieś dziwne zasady u wyznawców pisu panują.
|
|
|
|
|
Kto wyśmiewa Kwacha, Bolka i Gajowego? TVN, Wyborcza, Polsat?
Kwach z rodzinką jest ekspertem od wszystkiego, Bolka uważają za bohatera, a Gajowemu wybaczają wpadki, po jakich Lecha K. by rozjechano... Nie wiesz kto to Jaruzelski, polityków masz w d... przypomnij sobie jak opluwano Jarka gdy rządził... Wałęsa był lepszy od Lecha K. Albo Bronek ? Trzymajcie mnie, bo padnę... Kto ci takich bredni naopowiadał? Wymień mi jakieś osiągnięcia Bronka? Tuska mu żal, a pamiętasz stronę spieprzajdziadu przeciwko Lechowi? Zniknęła dopiero po Smoleńsku... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT przypomnij sobie jak opluwano Jarka gdy rządził... Wtedy inteligencja rządziła!! PIS Samoobrona LPR Człowiek myślę że do tego już nie dopuści by do koryta dorwały się "chłopi" |
|
|
|
|
A dlaczego taka koalicja powstała? Bo PO po przegranych wyborach chciała stawiać PiSowi warunki...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Wałęsa dostał nobla, przed gajowym jeszcze wszystko,
... bez końcówki będzie lepiej ... el.B... |
|
|
|
|
Jesteś żałosnym skur..... i chamem, szkoda słow...
|
|
|
|
zabolało Nenad nie denerwuj się jutro niedziela, zjedz rosól idź do kościoła - lub odwrotnie - daj na tace i będzie wszystko dobrze!!
|
|
|
|
|
CYTAT (nenad) Wałęsa był lepszy od Lecha K. Albo Bronek ? Trzymajcie mnie, bo padnę... O zmarłych źle się nie pisze/mówi to napisze tylko tyle .... Każdy był i będzie lepszy ... ludzie już nie dadzą nabrać się na V RP ... ps. starajcie się zachować jakiś poziom ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Każdy był i będzie lepszy? Co znów ten el. banan pieprzy ?
Nie ma z kim dyskutować, ludzie czerpiący wiedzę tylko z tv i gazet typu fakt zawsze będą chrzanić, że takie miernoty jak Bolek, Gajowy czy Kwach to świetni prezydenci... Nie napiszę tu nic więcej, bo wasz poziom to dno i jeszcze karmicie tymi debilizmami innych... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Panowie wracając do temetu
MATERIAŁY Z PREZENTACJI DR. K. NOWACZYKA, BRUKSELA 28.03.12: http://contessabalcanese.nowyekran.pl/post/57871,materialy-z-prezentacji-dr-k-nowaczyka-bruksela-28-03-12 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
sie nenad nie unoś, jak nasz poziom to dno to poszukaj lepszego, może tv trwam ma jakieś forum albo te radio z ryjem
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma z kim dyskutować, ludzie czerpiący wiedzę tylko z tv i gazet typu fakt zawsze będą chrzanić, bierz ten krzyż ze stalowej i jedz z nim 10 kwietnia do warszawy tam ziomale twego poziomu będą "debatować mądrze" przyłącz się, będzie zapewne też twój guru Yaro * nic nie mogę * Kłamczyński, opowiesz mu co tu mówimy... |
|
|
|
|
Pierdo... twoje rady lamo...
|
|
|
|
Z Onetu
W nowej konstytucji powinno być zapisane, ze przewodnią siłą narodu jest PiS a szef tej partii sprawuje dozywotnio urząd prezydenta, premiera, min. spraw zagranicznych i wewnetrznych. Jest dowodcą armii i szefem wszystkich urzedów państwowych. Zatwierdza wszystkie wyroki sadowe lub je odrzuca oraz stoi na czele banku narodowego. Tylko takie zmiany w konstytucji moga zostać wprowadzone i tylko takie zagwarantują rozwoj Polski i dobrobyt jej obywateli. Jedno państwo, jeden naród, jeden wodz. to powinno być juz zapisane w preambule. |
|
|
|
|
Kaczyński chciał aby Radek powiedział skąd miał informacje dotyczące szczegółów wypadku tupolewa.
Kiedy opublikowano nagrania rozmów Sikorskiego,prezes dalej twierdzi,że to niczego nie wyjaśnia ,a wręcz przeciwnie... Czego ten zakompleksiony człowiek jeszcze chce? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Zakompleksiony ? Kolejna łatka, którą przypięły mu media i powtarzana 1000 razy weszła do obiegu, a czego chce ? ty też wierzysz jak te ciemniaki w katastrofę brzozową ???
|
|
|
|
Zakompleksiony(paranoik) ? Trafna łatka, którą przypięły mu media i bez powtarzana 1000 razy weszła do obiegu, a czego chcesz ? ty też nie wierzysz jak te ciemniaki w katastrofę brzozową ???
Punkt widzenia zależy od miejsca "patrzenia". Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|