NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 48 49 50 51 52 53 54 ... » »»
Katastrofa Smoleńska ...,
ff
Wysłany: 29 Marz 2012r. 22:45  
Chodzi o zwykłe wyjaśnienie śmierci 96 osób lamo, a nie o dojście do władzy... W USA nigdy nikt nie odważyłby się napisać np. rzygam gadaniem o śmierci Kennedy'ego albo przestańcie już o tym gadać, a u nas mimo fatalnie prowadzonego "śledztwa" część ludzi ma dość czegoś co w ogóle nie jest wyjaśnione...

Ps. Wyjedź już teraz z kraju i nie zaśmiecaj forum swoim bełkotem...

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Marz 2012r. 22:45  

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Marz 2012r. 22:59  
Nenad mylisz się. Poczytaj w googlu o ksiazkach które negatywnie oceniały drażenie tematu śmierci kenneydego.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 06:45  
fankore - biedaku - ty naprawdę wierzysz, że te wszystkie ruchy społeczne i stowarzyszenia chcą poprzez temat "katastrofy" wynieść PiS do władzy. Prostacka demagogia i tyle. Nie da się wszystkiego przykryć straszeniem ludzi, że znów straszny PiS będzie rządził. Tu chodzi o prawdę - o ile jeszcze rozumiesz znaczenie tego słowa.

Nemad - tu niestety jacuś ma rację. Wszystko wskazuje na to, że amerykanie sami zabili Kennedy'ego - i tam kłamstwo przykrywa kolejne kłamstwo.

U nas jest podobnie.

jacuś, - google - youtube - najbardziej manipulowane i sterowane media internetowe w Polsce (google dostarcza ABW informacje o wyszukiwaniach i zmienia na życzenie ich polularność, youtube - na życzenie tuskaszenki kasuje niewygodne dla nierządu filmy i zmienia ich "popularność" na dużo niższą)

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 10:15  
nenad, mirek, wiktor czy Jacek coś złeg na was napisał? - nie.
A tu jeden z drugim się podnieca i nazywa forumowiczów "biedakiem", "lamo".
Nie lubię Hołdysa ale w pewnej kwesti się z nim zgadzam z wami nie można dyskutować. Wy jednak jesteście "średniowiecznymi Chu..mi".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 10:19  
Bo prawda jest tylko jednagood

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 10:38  
bonifacy , a ty umiesz czytać ? Nasze określenia odnosiły się do fankore, a nie Jacka !
i nie nazywaj mnie ch... lamo !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 11:03  
daj spokój - lemingom czytać ze zrozumieniem nie kazano, za to mają pełne przyzwolenie "zarządu" jeśli chodzi o obrażanie.

sługuska tuska blokuje obchody

"Stołeczny ratusz blokuje organizację obchodów drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej. Żąda od organizatorów przedstawiania kolejnych zezwoleń, których nie da się uzyskać w czasie wymaganym przez zdominowane przez polityków PO władze stolicy. Inne imprezy organizowane w Warszawie, jak np. niedawna Manifa, takich zezwoleń nie potrzebowały.

Organizatorzy oprócz składania kwiatów i zapalania zniczy przed Pałacem Prezydenckim o godz. 8:41 oraz Marszu Pamięci po mszy wieczornej w archikatedrze św. Jana, zaplanowali na 10 kwietnia bogaty program artystyczny. Miały to być koncerty, występy, a także wystawa dotycząca katastrofy smoleńskiej. Niestety, wygląda na to, że nie uda się nic z tego zrealizować.

Na blisko dwa tygodnie przed rocznicą urzędnicy Hanny Gronkiewicz-Waltz zażądali od społecznego komitetu, który planuje uroczystości, przygotowania projektu organizacji ruchu. Projekt taki musi być uzgodniony z wydziałem ruchu drogowego policji, Zarządem Dróg Miejskich oraz miejskim inżynierem ruchu. Zebranie odpowiednich zgód to kwestia kilku miesięcy. Zgłoszenie nastąpiło w terminie najszybszym z ustawowo możliwych – na miesiąc przed obchodami. Ale prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzecza, jakoby robiła trudności.

– Przygotowujący imprezy masowe są traktowani w równy sposób – powiedziała „Gazecie Polskiej Codziennie".

Sprawdziliśmy, jak warszawski urząd postępował w przypadku innych demonstracji, do których dochodziło w stolicy. Przy Kolorowej Niepodległej czy Manifie nie wymagano ani przedstawiania planu organizacji ruchu, ani żadnych dodatkowych dokumentów.

Reprezentująca "Krytykę Polityczną" Agnieszka Wiśniewska, która była jednym z organizatorów Kolorowej Niepodległej, nie rozumie problemów z urzędnikami. Twierdzi, że ratuszowi wystarczyła informacja o manifestacji.

Podobnie Elżbieta Korolczuk, organizatorka Manif, twierdzi, że za każdym razem przed Manifą do urzędu trafia tylko lakoniczna informacja o godzinach i trasie przejazdu ruchomej platformy ulicami stolicy.

Organizatorzy ze społecznego komitetu obchodów rocznicy katastrofy zdają sobie sprawę, że piętrzenie przed nimi trudności nie ma związku ze standardami bezpieczeństwa.

– To tylko czynności pozorne, wynikające ze złej woli pani prezydent i jej urzędników. Hanna Gronkiewicz-Waltz, mówiąc, że wszystkich traktuje równo, nie mówi prawdy – twierdzi Maciej Wąsik, jeden z organizatorów obchodów rocznicy katastrofy smoleńskiej.

Członkowie komitetu obawiają się też, że próba niedopuszczenia do części artystycznej obchodów może świadczyć o istnieniu planu władzy na doprowadzenie do konfrontacji oddających hołd ofiarom katastrofy z policją."

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 11:25  
sprostowanie dla nenad,
napisałem "A tu jeden z drugim się podnieca i nazywa forumowiczów "biedakiem", "lamo"."
A Jacka użyłem bo był ostanim normalnym, chociaz zwrot mam nadzieję że grzecznościowy mirka "jacusiu" można dwojako rozumieć.
A ciebie nie nazwałem chu..m bo na to trzeba sobie jednak trochę zasłużyć. Nie będę powtarzał, wróć dwa posty wyżej i przeczytaj dokładnie, poza tym nadmieniam że to trafne sformułowanie nie jest mojego autorstwa (a szkoda) lecz pana Hołdysa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 12:41  
To może mi wyjaśnij kto dla ciebie jest ch...., bo już się plączesz...
Jakoś nie protestowałeś jak Andriejka nazywał Mirka zjebem....

Odnośnie pana Hołdysa, bufona, który obraża wszystkich dookoła, a potem na okładkach pozuje na ofiarę nienawiści...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 12:49  
A dlaczego ty nazywasz mnie Andrjejką? Tak może pisać tylko Pan Mirosław. Ja twój nick piszę normalnieumiech

A co do zjeba.

Posłużę się metodą Pana Mirosława:

Przecież pisałem prawdę więc o co ci chodzi? Prawda cię obraża? Prawda cię wyzwoliumiech

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 12:51  
CYTAT
A dlaczego ty nazywasz mnie Andrjejką? Tak może pisać tylko Pan Mirosław. Ja twój nick piszę normalnieumiech

A co do zjeba.

Posłużę się metodą Pana Mirosława:

Przecież pisałem prawdę więc o co ci chodzi? Prawda cię obraża? Prawda cię wyzwoliumiech

Prawda zawsze wyzwala.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 12:56  
...., że znów straszny PiS będzie rządził. Tu chodzi o prawdę - o ile jeszcze rozumiesz znaczenie tego słowa.

[/cytat]

Antek M. to TY???? Jak na wiecu idealnie jak ON!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 13:11  
Andrejko i Miriamo to tajni wysłannicy PO i PIS
maja na celu umacniać bunt między partiami w małych miejscowościach
obie partie wiedzą że nie mogą istnieć pojedynczo lecz tylko jako przeciwieństwa siebie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 13:24  
CYTAT
Andrejko i Miriamo to tajni wysłannicy PO i PIS
maja na celu umacniać bunt między partiami w małych miejscowościach
obie partie wiedzą że nie mogą istnieć pojedynczo lecz tylko jako przeciwieństwa siebie

Oto "mondrości" lokalnego głupka. Kiepski z ciebie detektyw.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 13:31  
Tak pałasz nienawiścią do mirka a jakbyście się spotkali w realu to pewnie wypilibyście nie jedną kolejkę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 13:33  
Nie czuje nienawiści do niego, bawi mnie. Proponowałem mu kiedyś wspólnego browara ale się nie zdecydował.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 13:38  
CYTAT
Nie czuje nienawiści do niego, bawi mnie. Proponowałem mu kiedyś wspólnego browara ale się nie zdecydował.

Ciężko uwierzyć? Na to piwo mieliście iść w okresie sporu? Bo wiem że kiedyś było dobrze między wamismiech2
Dwóch największych forumowych zapaśników i jeden zaprasza na pianę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 14:07  
Kiedy to niby dobrze było?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 14:10  
Nie wiem?
Kiedyś?
Gdzieś czytałem jak miriamo odpisywał ci że wszystkie PW z komórką dawno wykasował

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 14:18  
Oj chłopie coś słyszałeś ale nie bardzo wiesz co. Nr telefonu mu dałem bo mnie pozwem straszył. Dostał dla ułatwienia kontaktu. Żeby nie szukał po IP tylko niech zadzwoni i dostanie adres do wysłania pozwu. Niestety, nie skorzystał. Szkoda.
Dobra, już starczy bo to totalnie nie na temat.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 14:20  
he he he !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 14:21  
CYTAT
Oj chłopie coś słyszałeś ale nie bardzo wiesz co. Nr telefonu mu dałem bo mnie pozwem straszył. Dostał dla ułatwienia kontaktu. Żeby nie szukał po IP tylko niech zadzwoni i dostanie adres do wysłania pozwu. Niestety, nie skorzystał. Szkoda.
Dobra, już starczy bo to totalnie nie na temat.

dobra koniec
ale nieźli tu jesteście obaj

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 15:43  
by rozladować troszkę emocje związane z polityką przed weekendem zadam zagadko - kawał :

jak nazywa się otwór u kobiety na litere "P" dla ułatwienia dodam że poziomy !!! ???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 16:11  
A przepraszam.
Poziomy gdy kobieta leży, czy jak stoi. Bo jak lezy to chyba znam rozwiązanie, no chyba że jak leży na wznak to nie wiem. A czy możesz dla ułatwienia powierzieć w jakiej płaszczyźnie jest głębokość tego otworu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Marz 2012r. 16:53  
I o takich rzeczach pierd.... w takim temacie ? Gdzie jest platformerski moderator?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 48 49 50 51 52 53 54 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »