|
|
|
Chodzi o zwykłe wyjaśnienie śmierci 96 osób lamo, a nie o dojście do władzy... W USA nigdy nikt nie odważyłby się napisać np. rzygam gadaniem o śmierci Kennedy'ego albo przestańcie już o tym gadać, a u nas mimo fatalnie prowadzonego "śledztwa" część ludzi ma dość czegoś co w ogóle nie jest wyjaśnione...
Ps. Wyjedź już teraz z kraju i nie zaśmiecaj forum swoim bełkotem... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Nenad mylisz się. Poczytaj w googlu o ksiazkach które negatywnie oceniały drażenie tematu śmierci kenneydego.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
fankore - biedaku - ty naprawdę wierzysz, że te wszystkie ruchy społeczne i stowarzyszenia chcą poprzez temat "katastrofy" wynieść PiS do władzy. Prostacka demagogia i tyle. Nie da się wszystkiego przykryć straszeniem ludzi, że znów straszny PiS będzie rządził. Tu chodzi o prawdę - o ile jeszcze rozumiesz znaczenie tego słowa.
Nemad - tu niestety jacuś ma rację. Wszystko wskazuje na to, że amerykanie sami zabili Kennedy'ego - i tam kłamstwo przykrywa kolejne kłamstwo. U nas jest podobnie. jacuś, - google - youtube - najbardziej manipulowane i sterowane media internetowe w Polsce (google dostarcza ABW informacje o wyszukiwaniach i zmienia na życzenie ich polularność, youtube - na życzenie tuskaszenki kasuje niewygodne dla nierządu filmy i zmienia ich "popularność" na dużo niższą) Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
nenad, mirek, wiktor czy Jacek coś złeg na was napisał? - nie.
A tu jeden z drugim się podnieca i nazywa forumowiczów "biedakiem", "lamo". Nie lubię Hołdysa ale w pewnej kwesti się z nim zgadzam z wami nie można dyskutować. Wy jednak jesteście "średniowiecznymi Chu..mi". |
|
|
|
|
Bo prawda jest tylko jedna
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
bonifacy , a ty umiesz czytać ? Nasze określenia odnosiły się do fankore, a nie Jacka !
i nie nazywaj mnie ch... lamo ! Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
daj spokój - lemingom czytać ze zrozumieniem nie kazano, za to mają pełne przyzwolenie "zarządu" jeśli chodzi o obrażanie.
sługuska tuska blokuje obchody "Stołeczny ratusz blokuje organizację obchodów drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej. Żąda od organizatorów przedstawiania kolejnych zezwoleń, których nie da się uzyskać w czasie wymaganym przez zdominowane przez polityków PO władze stolicy. Inne imprezy organizowane w Warszawie, jak np. niedawna Manifa, takich zezwoleń nie potrzebowały. Organizatorzy oprócz składania kwiatów i zapalania zniczy przed Pałacem Prezydenckim o godz. 8:41 oraz Marszu Pamięci po mszy wieczornej w archikatedrze św. Jana, zaplanowali na 10 kwietnia bogaty program artystyczny. Miały to być koncerty, występy, a także wystawa dotycząca katastrofy smoleńskiej. Niestety, wygląda na to, że nie uda się nic z tego zrealizować. Na blisko dwa tygodnie przed rocznicą urzędnicy Hanny Gronkiewicz-Waltz zażądali od społecznego komitetu, który planuje uroczystości, przygotowania projektu organizacji ruchu. Projekt taki musi być uzgodniony z wydziałem ruchu drogowego policji, Zarządem Dróg Miejskich oraz miejskim inżynierem ruchu. Zebranie odpowiednich zgód to kwestia kilku miesięcy. Zgłoszenie nastąpiło w terminie najszybszym z ustawowo możliwych – na miesiąc przed obchodami. Ale prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzecza, jakoby robiła trudności. – Przygotowujący imprezy masowe są traktowani w równy sposób – powiedziała „Gazecie Polskiej Codziennie". Sprawdziliśmy, jak warszawski urząd postępował w przypadku innych demonstracji, do których dochodziło w stolicy. Przy Kolorowej Niepodległej czy Manifie nie wymagano ani przedstawiania planu organizacji ruchu, ani żadnych dodatkowych dokumentów. Reprezentująca "Krytykę Polityczną" Agnieszka Wiśniewska, która była jednym z organizatorów Kolorowej Niepodległej, nie rozumie problemów z urzędnikami. Twierdzi, że ratuszowi wystarczyła informacja o manifestacji. Podobnie Elżbieta Korolczuk, organizatorka Manif, twierdzi, że za każdym razem przed Manifą do urzędu trafia tylko lakoniczna informacja o godzinach i trasie przejazdu ruchomej platformy ulicami stolicy. Organizatorzy ze społecznego komitetu obchodów rocznicy katastrofy zdają sobie sprawę, że piętrzenie przed nimi trudności nie ma związku ze standardami bezpieczeństwa. – To tylko czynności pozorne, wynikające ze złej woli pani prezydent i jej urzędników. Hanna Gronkiewicz-Waltz, mówiąc, że wszystkich traktuje równo, nie mówi prawdy – twierdzi Maciej Wąsik, jeden z organizatorów obchodów rocznicy katastrofy smoleńskiej. Członkowie komitetu obawiają się też, że próba niedopuszczenia do części artystycznej obchodów może świadczyć o istnieniu planu władzy na doprowadzenie do konfrontacji oddających hołd ofiarom katastrofy z policją." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
sprostowanie dla nenad,
napisałem "A tu jeden z drugim się podnieca i nazywa forumowiczów "biedakiem", "lamo"." A Jacka użyłem bo był ostanim normalnym, chociaz zwrot mam nadzieję że grzecznościowy mirka "jacusiu" można dwojako rozumieć. A ciebie nie nazwałem chu..m bo na to trzeba sobie jednak trochę zasłużyć. Nie będę powtarzał, wróć dwa posty wyżej i przeczytaj dokładnie, poza tym nadmieniam że to trafne sformułowanie nie jest mojego autorstwa (a szkoda) lecz pana Hołdysa. |
|
|
|
|
To może mi wyjaśnij kto dla ciebie jest ch...., bo już się plączesz...
Jakoś nie protestowałeś jak Andriejka nazywał Mirka zjebem.... Odnośnie pana Hołdysa, bufona, który obraża wszystkich dookoła, a potem na okładkach pozuje na ofiarę nienawiści... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
A dlaczego ty nazywasz mnie Andrjejką? Tak może pisać tylko Pan Mirosław. Ja twój nick piszę normalnie
A co do zjeba. Posłużę się metodą Pana Mirosława: Przecież pisałem prawdę więc o co ci chodzi? Prawda cię obraża? Prawda cię wyzwoli "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 28 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A dlaczego ty nazywasz mnie Andrjejką? Tak może pisać tylko Pan Mirosław. Ja twój nick piszę normalnie A co do zjeba. Posłużę się metodą Pana Mirosława: Przecież pisałem prawdę więc o co ci chodzi? Prawda cię obraża? Prawda cię wyzwoli Prawda zawsze wyzwala. |
|
|
|
|
...., że znów straszny PiS będzie rządził. Tu chodzi o prawdę - o ile jeszcze rozumiesz znaczenie tego słowa.
[/cytat] Antek M. to TY???? Jak na wiecu idealnie jak ON! |
|
|
|
|
Andrejko i Miriamo to tajni wysłannicy PO i PIS
maja na celu umacniać bunt między partiami w małych miejscowościach obie partie wiedzą że nie mogą istnieć pojedynczo lecz tylko jako przeciwieństwa siebie |
|
|
|
|
CYTAT Andrejko i Miriamo to tajni wysłannicy PO i PIS maja na celu umacniać bunt między partiami w małych miejscowościach obie partie wiedzą że nie mogą istnieć pojedynczo lecz tylko jako przeciwieństwa siebie Oto "mondrości" lokalnego głupka. Kiepski z ciebie detektyw. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Tak pałasz nienawiścią do mirka a jakbyście się spotkali w realu to pewnie wypilibyście nie jedną kolejkę.
|
|
|
|
|
Nie czuje nienawiści do niego, bawi mnie. Proponowałem mu kiedyś wspólnego browara ale się nie zdecydował.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Nie czuje nienawiści do niego, bawi mnie. Proponowałem mu kiedyś wspólnego browara ale się nie zdecydował. Ciężko uwierzyć? Na to piwo mieliście iść w okresie sporu? Bo wiem że kiedyś było dobrze między wami Dwóch największych forumowych zapaśników i jeden zaprasza na pianę. |
|
|
|
|
Kiedy to niby dobrze było?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nie wiem?
Kiedyś? Gdzieś czytałem jak miriamo odpisywał ci że wszystkie PW z komórką dawno wykasował |
|
|
|
|
Oj chłopie coś słyszałeś ale nie bardzo wiesz co. Nr telefonu mu dałem bo mnie pozwem straszył. Dostał dla ułatwienia kontaktu. Żeby nie szukał po IP tylko niech zadzwoni i dostanie adres do wysłania pozwu. Niestety, nie skorzystał. Szkoda.
Dobra, już starczy bo to totalnie nie na temat. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
he he he !
|
|
|
|
|
CYTAT Oj chłopie coś słyszałeś ale nie bardzo wiesz co. Nr telefonu mu dałem bo mnie pozwem straszył. Dostał dla ułatwienia kontaktu. Żeby nie szukał po IP tylko niech zadzwoni i dostanie adres do wysłania pozwu. Niestety, nie skorzystał. Szkoda. Dobra, już starczy bo to totalnie nie na temat. dobra koniec ale nieźli tu jesteście obaj |
|
|
|
|
by rozladować troszkę emocje związane z polityką przed weekendem zadam zagadko - kawał :
jak nazywa się otwór u kobiety na litere "P" dla ułatwienia dodam że poziomy !!! ??? |
|
|
|
|
A przepraszam.
Poziomy gdy kobieta leży, czy jak stoi. Bo jak lezy to chyba znam rozwiązanie, no chyba że jak leży na wznak to nie wiem. A czy możesz dla ułatwienia powierzieć w jakiej płaszczyźnie jest głębokość tego otworu? |
|
|
|
|
I o takich rzeczach pierd.... w takim temacie ? Gdzie jest platformerski moderator?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|