|
|
|
CYTAT ...zobaczymy jak nas potraktują sojusznicy i jakimi jesteśmy dla nich partnerami. Kto z nich będzie na pogrzebie. Na pogrzeb powinni przybyć obecni prezydenci , ciekawe kto się sprawdzi w warunkach pokojowych... Nie za wcześnie na takie licytacje? A tak na marginesie stawiam na Rosję i Niemców. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Nielubiłem go, teraz czuję żal
Dobry człowiek, straszna tragedia. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Cinocenty to tak jak ja!
zastanawia mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie czy ktoś za tym wszystkim nie stoi Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT Cinocenty to tak jak ja! zastanawia mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie czy ktoś za tym wszystkim nie stoi Nie popadajcie w paranoje. Świadkowie mówią że była mgła i zahaczył o drzewo więc natura chyba za tym stoi. W powojennej Polsce i Europie nie było takiej tragedii. Nie był moim ulubionym Prezydentem, ale zginęło wiele ważnych osobistości. To tragedia..... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To wielka tragedia, a teraz rozpocznie się polskie piekiełko.
|
|
|
|
|
Jagi Ty jak moja koleżanka cytuje"pozbyli sie"
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
CYTAT Cinocenty to tak jak ja! zastanawia mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie czy ktoś za tym wszystkim nie stoi Jager odpuść sobie. Za jakiś czas będziesz mógł sobie powymieniać opinie z innymi zwolennikami teorii spiskowych, którzy niedługo zaczną się czegoś będą dopatrywać, a na razie sobie odpuść. |
|
|
|
|
ludzie za 4 razem uderzyli. 3 próby nieudane lądowania. chcieli wyslac do mińska a tu nie był ozgody. przypomina mi się sytuacja z gdy kaczyński uparł się na lot kiedyś.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Piotr Nurowski nie żyje. Prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego zginął w katastrofie rządowego samolotu w Smoleńsku - poinformowała stacja TVN 24.
|
|
|
|
|
CYTAT ludzie za 4 razem uderzyli. 3 próby nieudane lądowania. chcieli wyslac do mińska a tu nie był ozgody. przypomina mi się sytuacja z gdy kaczyński uparł się na lot kiedyś. Teoretycznie na pokładzie samolotu decyduje kapitan i nawet Prezydent RP musi się dostosować do jego poleceń, ale zawsze... jakaś subtelna uwaga o zatrudnieniu itp. Kto wie? Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Tak było w Gruzji, ale nie wiadomo jak było teraz. Jak znają czarne skrzynki to się wyjaśni.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 10 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ludzie za 4 razem uderzyli. 3 próby nieudane lądowania. chcieli wyslac do mińska a tu nie był ozgody. W tv podali ze 15 min przed ladowaniem polskiego samolotu zabroniono ladowania jakiejs wojskowej maszynie ze wzgledow na zle warunki atmosferyczne. Kiedy polski samolot sie zblizal zaproponowano mu ladowanie w minsku lub moskiwe z tych samych powodow, lecz rzadowy samolot ma prawo wyladowac tam gdzie zdecyduje kapitan samolotu. Tym razem podjal bledna decyzje i stracil zycie wraz z cala zaloga i czescia naszych politykow i innych bardziej lub mniej waznych ludzi. W skrytosci mam nadzieje ze po takiej tragedi cala reszta politykow, ktora pozostala przemysli swoje poczynania i zacznie rzadzic tak jak potrzeba i jak to robia w innych cywilizowanych krajach. |
|
|
|
|
czyli kapitan samolotu został okrzyknięty winnym!
został kozłem ofiarnym mimo że wyjaśnianie przyczyn tragedii wciąż trwa i potrwa jeszcze ho ho współczuję jego rodzinie Errare humanum est. |
|
|
|
|
No wlasnie mogli wyladowac w Mińsku a nie miedzy krzakami. Ja wiem, ze "Polak potrafi", ale tym razem sie nie udało. [*]
I jescze cos dla pokolenia JPII, fanow NK, itp.. ludzie uspokojcie sie!! dodajecie na nk jakies wstegi, zdjecia ... po co zasmiecac serwerer. Chcecie uszanowac smierc prezydenta ! Ok ! Uszanujmy idzcie sie pomodlić a nie wymyślacie nowe trendy. Wielkie pokolenie JP2!! |
|
|
|
|
No i zaczelo sie...
Jeszcze zbieraja szczatki ofiar katastrofy, jeszcze dymia elementy samolotu a tutaj juz szukaja winnych, teorii spiskowych itd. A moze ofiarom nalezy sie odrobina szacunku i spokoju? Nie mozna K***A poczekac ze spekulacjami do momentu zakonczenia zaloby i sledztwa?? Juz trzeba pierdziec ryjami?? Juz sa tu sami znawcy lotnictwa, wojska i struktury decyzyjnej w miedzynarodowych przewozach VIP-ow... Sami znawcy. Troche powagi prosze! Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
znaleziono obie czarne skrzynki
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Tragedia, fakt ,faktem...
zwolenniczką nie byłam,ale to tylko ludzie. Spotkałam się dziś z wypowiedzią "Pan Bóg tak chciał" I myślę,że żadna nasza opinia nic nie zmieni,taka wola Pana. |
|
|
|
|
No z tym dodawaniem zdjęć i wstążek na NK to naprawdę przesada... niczego to nie zmieni a zapcha jedynie serwer.
Szczerze mówiąc nie ruszyła mnie jakoś specjalnie ta cała sytuacja.. :) |
|
|
|
|
Niestety tak jak kiedyś historia pokazała prawdę tak i teraz się to powtórzyło.Najwięksi patrioci którzy chcieli powiedzieć prawdę zginęli pytanie nasuwa się jedno dlaczego właśnie Oni? Może własnie teraz każdy się dowie co to jest Katyń i poruszy to serca polaków i się zjednoczą ze sobą podadzą sobie zwyczajnie ręce i będą ze sobą solidarni.
To byli wspaniali ludzie wysoko wykształeceni którzy potrafili madrze rządzić teraz jest pytanie co bedzie z nami? Czy nastapi zrozumienie? czy nadzieja umarła? Musimy wszyscy na to pytanie sobie odpowiedzieć. Zginął polski Kwiat mądrości i nie wiem czy kiedykolwiek się on odrodzi. Pytanie jest ciągle -dlaczego? Dlaczego właśnie Oni? To straszne. |
|
|
|
|
Jaki kwiat... jaki kwiat..?!
To byli politycy.. :) |
|
|
|
|
Zginęli Ci najszlachetniejsi a Ci mało szlachetni są nadal.
|
|
|
|
|
Tylko dlaczego nikt nie widzi tego że zginęli ludzie ogólnie ludzie!.
Każdy tylko przeżywa śmierć prezydenckiej pary, byli tam też inni wg mnie ważniejsi :) |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Jaki kwiat... jaki kwiat..?! To byli politycy.. Dziś stracili życie nie tylko politycy, ale przede wszystkim ludzie, żony, mężowie, przyjaciele.. szczere wyrazy współczucia dla rodzin i bliskich zmarłych w tej katastrofie. |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|