|
|
|
Czy znacie jakiegoś lekarza pulmonologa w Stalowej Woli??? Pilne. Najlepiej jakby był do tego dziecięcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pani Barbara Śliż - przychodnia na Hutniczej
|
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedź. Oczywiście jakby ktoś jeszcze coś wiedział a najlepiej lekarza który przyjmuje prywatnie będę wdzięczna.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Hmm poszukuję kontaktu lub informacji gdzie przyjmuje Maria Kamińska - pediatra, pulmonolog. Przyjmowała na Jana Pawła obok Carrefoura lecz widzę, że tamten gabinet już nie istnieje.
Byłbym wdzięczny za informację ;) |
|
|
|
|
Dr Kamińska niestety wyjechała i już tu nie mieszka ani nie przyjmuje. Ja do Niej długo chodziłam z Dzieckiem i teraz sama nie wiem do kogo chodzić. Także szukaj kogoś innego.
|
|
|
|
|
Do tej złodziejki i oszustki Dr. Kamiń... to nawet nie idź najlepiej to jedź do nowej dęby albo do Rzeszowa bo tutaj to nikt ci dziecka nie wyleczy
|
|
|
|
|
Mogę Ci też w sumie polecić lekarza ze Staszowa.
Płatek. Nie wpycha w Dziecko antybiotyków. * Przychodnia Przychodnia ul. Konstytucji 3 Maja 10c 28-200 Staszów |
|
|
|
|
w Ambulatorium jest Bąkowska ale nie wiem czy przyjmuje dzieci. w szpitalu Nowak też nie wiem czy przyjmuje dzieci
|
|
|
|
|
Witam,
Może ktoś z Was polecić jakiegoś dobrego pulmonologa dla osoby dorosłej, który przyjmuje na NFZ? Od razu prosiłabym o kontakt. |
|
|
|
|
Również dołączam sie do tematu. Prosze również o aktualne opinie lekarzy prywatnych.
|
|
|
|
|
Jest jeszcze Świercz i przyjmuje prywatnie, pracuje również w Górnie koło Rzeszowa. W samym Rzeszowie także dużo specjalistów na Rycerskiej zaraz jak się wieżdża do Rzeszowa na przeciwko Lidla jest szpital z oddziałem pulmunologii
|
|
|
|
|
Dla dziecka polecam dr Dariusz Dąbek, przyjmuje prywatnie na Hutniczej ale trzeba jechać na badania do Nowej Dęby. Na priv mogę podać nr tel i ceny za wizyte. Polecam, chodziłam z córką gdy miała problemy z astmą i alergią. A teraz już nie muszę, bo problem minął
|
|
|
|
|
dr Barbara Śliż, pulmonolog dziecięcy, nie przyjmuje prywatnie, ale warto zmienić na nią lekarza rodzinnego.
Przyjmuje w przychodni na Hutniczej. Bardzo kompetentna, moje dziecko wyprowadziła na prostą, koleżanki również. Naprawdę polecam. |
|
|
|
|
DĄBEK, mój też alergia z astmą, po pałętaniu się po lekarzach stalowowolskich i niżańskich trafiłam do niego, zaczyna panować nad sytuacją
|
|
|
|
|
Mam pytanie może ktoś mi odpowie,czy Pani Małgorzata Świercz która ma gabinet na ul. Tuwima to ta sama pulmunolog,która przyjmuje w przychodni w Nisku?
|
|
|
|
|
Dr Sigda-Meciar w mojej opinii bardzo dobra. Przyjmuje na krzywej w Przychodni, jest tez lekarzem pulmunologiem w Gornie
|
|
|
|
|
Dr Sigda-Meciar w mojej opinii bardzo dobra. Przyjmuje na krzywej w Przychodni, jest tez lekarzem pulmunologiem w Gornie
|
|
|
|
|
Bardzo dobrym pulmonologiem jest pani doktor Bożena Nowak. Polecam! Przyjmuje w przychodni na Wyszyńskiego.
|
|