|
|
|
Witam, mam pytanie dotyczace prowizji. Moze ktos sie orientuje gdzie najtaniej zrobic przelew na rachunek w Deutsche Bank. (Niechodzi mi o zrobienie przelewu przez internet, tylko w odziale ktoregos z bankow w STW) Chyba, ze jest odzial ww. banku w Stalowej? Dzieki za wszelakie info
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W moim banku z żubrem płacę 4.5zł. Na poczcie 2.5 zł.
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Placówka db kredyt Deutsche Bank PBC S.A.
ul. Okulickiego 43, 37-450 Stalowa Wola tel.: (015) 877-77-50 poniedziałek - piątek: 10.00-18.00 |
|
|
|
|
Spóldzielczy na poniatowskiego pobiera 2,50 za przelew
|
|
|
|
|
ja mam mbank i prowizji nie pobiera mi w alior bank na edukacji, kolezanka ma w ing i tak samo jej tam na edukacji nie pobiera.
|
|
|
|
|
CYTAT ja mam mbank i prowizji nie pobiera mi w alior bank na edukacji, kolezanka ma w ing i tak samo jej tam na edukacji nie pobiera. A można po polsku??? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Sory, pomylilam sie.. Przeczytalam szybko i zle zrozumialam chodzilo mi o wybieranie kasy z bankomatu (gdzie prowizji nie pobiera)
|
|
|
|
|
CYTAT ja mam mbank i prowizji nie pobiera mi w alior bank na edukacji, kolezanka ma w ing i tak samo jej tam na edukacji nie pobiera. CYTAT a mozna po polsku CYTAT Sory, pomylilam sie.. Przeczytalam szybko i zle zrozumialam chodzilo mi o wybieranie kasy z bankomatu (gdzie prowizji nie pobiera) no ale tu nie chodzi, ze źle doczytałaś i miałas na mysli wyplate z bankomatu, ale problem jest ze zrozumieniem wogole o jaki bank Ci chodzi..... |
|
|
|
|
dobra, faktycznie napisalam to bez zrozumienia. Po prostu mam konto w mbanku i jezeli chce sobie wybrac kase to ide do oddzialu alior banku i tam jest bankomat w ktorym moge wybrac sobie pieniadze bez prowizji. Juz nie czepiajcie sie mnie, bo az mi glupio,ze tak napisalam
|
|
|
|
|
no i gitara
|
|