~~kris374 | |
|
|
witam) chciałem zapytac czy ktos z was zna jakis zakład gdzie moge zamontowac radioodtwarzacz w samochodzie.Sam nie chce sie za to zabierac szukam kogos kto zrobi to szybko fachowo i nie drogo)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proponuje u Dula na osiedlu Hutnik
|
|
~~xxx | |
|
|
polecam zaklad elektromechaniczny SILIKON na ofiar katynia
spoko koles |
|
|
|
|
|
W środkowej konsoli!
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~jaco | |
|
|
zbrodnicza picza twoj brak rozumu przerasta wszystko , gosc pyta sie o zalozenie radia bo mu sie nie chce a nie twoje wywody ze na srodku konsoli jak nie masz co pisac to kup nowiny i czytaj moze rozum wroci
|
|
|
|
|
|
Drogi jaco, tobie widać czytanie nowin całkiem już poczucie humoru wyżarło. Naucz się pisać po polsku zanim zaczniesz się do moich wypowiedzi odnosić, wcześniej możesz jeszcze zdjąć tę górną wargę z nosa.
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~nkw | |
|
|
U Chamery
|
|
|
~~jaco | |
|
|
zbrodnicza picza widac ze rozmowa z toba przypomina pogadanke z przedszkolakiem jak bedziesz juz na wyzszym poziomie inteligencji yo mozemy dyskutowac ale na razie wystarczy ci echo dnia nara
|
|
|
~~qwerty | |
|
|
Napisz jakie radio i w jakim samochodzie. Czy masz instalacje i tylko sie wpiac czy trzeba ciagnac cala od podstaw.
|
|
|
~~RSA | |
|
|
masz garaz ? - w garazu
nie masz ? - w dowolnym mijscu. jaki problem radio zamontowac ? w najepszym wypadku wyjac zaslepke i wpiac wtyczki. W najgorszym przciagnac kilka kabelkow. |
|
|
|
|
|
Czy jest w Stalowej jakis dobry zaklad który montuje sprzęt audio w samochodzie? Chodzi mi o podłączenia wzmacniacza itp. Z góry dzięki.
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ręce opadaja jak sie czyta takie wypociny
Widze ze sie tu sama inteligencja produkuje Sam jestem ciekaw ilu znawców sie wypowie |
|
|
|
|
proponuje w SAMOCHODZIE...
joke. ;P |
|
|
|
|
CYTAT Ręce opadaja jak sie czyta takie wypociny Widze ze sie tu sama inteligencja produkuje Sam jestem ciekaw ilu znawców sie wypowie Dokładnie, skoro ktoś prosi o porade to chyba potrzebuje pomocy, jeśli ktoś z przedmówców uważa że podoła zadaniu to niech się umówi a napewno zarobi. |
|
|
|
|
ja montowalem u kolesia tutaj numer601-505-242 niedaleko cmentarzachyba to jest ulica ofiar katynia jest reklama autoalarmy i w podworku w garazu go spotkasz nara
|
|
|
|
|
dzięki, dzięki
|
|