|
|
|
logam sie daje fajke przy zapamietaj i nie bangla. z kazdym wejsciem musze sie ponownie logowac. kazdy tak ma czy tylko ja ? pozdro
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja też tak mam
Errare humanum est. |
|
|
|
|
dzięki za zgłoszenie problemu. Zajmę się tym.
|
|
|
|
|
Taaa, to, że często gęsto zaraz po zalogowaniu się i wybraniu tematu z boksu "Na forum" przeglądarka sama mnie wylogowuje też mieliście naprawić.
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~poco | |
|
|
A dlaczego nie zrobicie tego portalu np. na Joomli tylko męczycie siebie i innych jakimiś wynalazkami? Przecież tam jest mnóstwo dobrych narzędzi i po małym dostrojeniu działa bardzo dobrze! Po co wyważać otwarte drzwi?
|
|
|
|
|
|
po co wyważać otwarte drzwi ? - bo jak by każdy tak myślał dzisiaj żyli byśmy w epoce kamienia gładzonego ;)
|
|
~~ifeelgood | |
|
|
to co z tymi drzwiami ?;]
|
|
|
|
|
|
No właśnie. Adminie ty istniejesz czy tylko jakiś bot od czsu do czasu odpowiada na forum?
|
|
~~heh | |
|
|
A gdzie wogole jest funkcja zeby sie zalogowac na staly nicku???
Ja znalazlem tylko ale czasowe mi wyskakuja a nie moge sie normalnie zarejestrowac a bardzo bym chcial |
|
|
|
|
|
oczywiscie ze jest - wystarczy sie zarejestrować.
Problemy z logowaniem zażegnane Teraz MUSI zapamiętywać jak trzeba. |
|
~~heh | |
|
|
OK tylko gdzie sie mozna zarejestrowac??? Pytam calkiem serio bo nie widze zadnego linka czy odnosnika do logowania badz rejestracji
|
|
|
~~ehhh | |
|
|
|
|
|
~~kasia | |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT oczywiscie ze jest - wystarczy sie zarejestrować. Problemy z logowaniem zażegnane Teraz MUSI zapamiętywać jak trzeba. podziekowal :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
God bless you Admin
|
|
|
|
|
CYTAT oczywiscie ze jest - wystarczy sie zarejestrować. Problemy z logowaniem zażegnane Teraz MUSI zapamiętywać jak trzeba. Dzięki ci z całego serca, niech ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi :haha: |
|
~~ifeelgood | |
|
|
troche dziwna sprawa :]
ale jak dam zeby pamietal mnie w firefoxie to nie pamieta mnie w ie i odwrotnie :] jakies pomysly ? |
|
|
|
|
|
Skoro uporałeś się już z jednym karkołomnym zadaniem, to ośmielę się spytać czy możesz zrobić coś żeby emblematy były widoczne skoro spełniają kryteria (a więc max. 100x100 i mniej niż 12kB), bo i u ciebie tam gdzie zarząd tylko iksa widać. No i żeby jeszcze te userbary działały
|
|
|
|
|
ja u invx widze furke z 16 :]
|
|
|
|
Ale nie widzisz co ma być w miejscu iksa przy napisie zarząd. Nie widać też emblematu np. Callista czy mojego, a powinien być widoczny.
|
|
|
|
|
teraz wiem o czym mowisz ;] w firefoxie nie widac ze grafike probujecie zamiescic i x nie ma :p dopiero w ie zobaczylem
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mnie dalej nie zapamiętuje i przy odświerzaniu strony przy zalogowanym wylogowuje.:zdechly:
Errare humanum est. |
|
|
|
|
U mnie ten problem już zniknął.
|
|
~~aaa | |
|
|
usun sobie ciasteczka ze stalowe. powinno pomóc