|
|
|
WItam,
Interesuje mnie coś takiego jak tutaj: http://alleg(...)mp4.html Radio diabli mi wzięli, w serwisie 2 tydzień leży i mówią, że przed świętami nie zdążą, dlatego potrzebuję czegoś do mojego kasetowego zamiennika na deseń tego co pokazałem w linku do aukcji. Czy w Stalowej idzie coś takiego kupić? Oczywiście, cena pewnie wyższa, ale potrzebowałbym to kupić max jutro, bo w niedzielę muszę przejechać prawie 200km a nie zamierzam przy tym słuchac radia, bo nie lubię. PS. Jak ktoś ma prywatnie, to mogę odkupić. Pozdrawiam //moderowano - nie piszemy z caps lockiem - anulka |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
slyszalem ze w tesco jest
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
Na 99,99% kupisz w sklepie ROMAR ul.Hutnicza na zarecie miedzy rondem kolo policji a rondem na Ofiar Katynia.To jest sklep z czesciami elektronicznymi obok hurtowni poscieli.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
A jak nie kupisz to Ci pożyczę skoro to takie ważne....
gg 11172408 |
|
|
|
|
Ostatnio kupowałem transmiter fm taki z czytnikiem usb i sd w sklepie ROMAR, ale takie kaseciaki też widziałem. Ten usb polecam, super odbiera. Ustawisz sobie zakres fal i taką samą częstotliwość w radiu i cieszysz się muzyką, a zasilany jest z zapalniczki samochodowej.
|
|
|
|
|
takie coś widziałem mediaexpert na Niezłomnych kosztowało 19 złoty
|
|
|
|
|
jendrek85 ma racje jeśli chodzi o transmiter jakiego używa. Mi zepsuła się zmieniarka i na chwile kupiłam takie coś jak jendrek85. Potrzeba naprawy zmieniarki zniknęła.
Mam taką kasetkę mogę dać za free (gg 2415181) jednakże jakość odbioru nie zadowalała mnie. |
|