~~Beata | |
|
|
Czy w Stalowej Woli istnieje coś takiego jak pogotowie dentystyczne?A jeżeli nie to czy znacie jakiegoś dentystę ,który pracuje w soboty?Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~--- | |
|
|
Najbliższe pogotowie dentystyczne jest w Rzeszowie bodajże przy Szpitalu Wojewódzkim
|
|
|
~~nika | |
|
|
Poszukaj lekarzy którzy mają gabinety np.w domu..
ja kojarze dr Tondel-Litewka(ul.Brandwicka) dr Szoja(W.Polskiego) dr Ujda( "na GóRCE") dr Smolińska(gdzięś koło Jubilatu) dr Tłuczeiwcz (ulKrzywa) albo inne znane gabinety.... moze Ortomix...na Narutowicza może dr łUPICKI(al.J.Pawła) powodzenia... |
|
|
~~ cycu | |
|
|
W Stalowej dentysta niestety nie dyżuruje, nasza wspaniała służba zdrowia oferuje usługi dentystyczne w Rzeszowie
|
|
|
|
|
|
dr Smolinska przyjmuje w naglych wypadkach, nawet podczas swiat. Ma swoj gabinet przy oratorium niedaleko zajezdni PKS na Ofiar Katynia. Taki numer jest na zumi.pl: (015) 842-19-78
http://www.zumi.(...)rma.html |
|
~~Obolały | |
|
|
Może ktoś wie jaki dentysta przyjmuje w niedzielę?Może coś się zmieniło...Dzięki.
|
|
|
~~nikt | |
|
|
W ortomix przyjmują w soboty i jest tam możliwość umówienia wizyty w nagłym przypadku(Takie pogotowie).
|
|
|
|
|
|
Czy może ktoś wie, gdzie dzisiaj w niedziele jest szansa na umówienie sie na wizyte do stomatologa w nagłym przypadku?
|
|
|
|
|
nie wiem jak z niedziela ale w multident u dr.trafidlo w sobote maja czynne chyba do 14stej.tydzien temu w sobote wyrywalam tam ósemkę.
|
|
|
|
|
Pati88 a możesz coś więcej na temat wyrywania ósemki,czy jesteś zadowolona z jakości usługi i z ceny?
Mam ósemkę do wyrwania a nie wydam kolejny raz 250 zł u dr Kuliga |
|
|
|
|
Lepiej zapłacić 250 specjaliście niż 100 jakiemuś dyzmie. Zdrowie i życie ma się jedno.
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Pgotowie dentystyczne jest na pewno u lek.stom. Zbigniewa Dolińskiego w budynku apteki na Wojska Polskiego (budynek jest usytuowany na przeciw Carrefoura przy Jana Pawła).
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
dr Smolińska przyjmuje w soboty i w nagłych sytuacjach również (plebania - 1 piętro - kościoła Trójcy Św. koło cmentarza)
nr tel. 502 105 862. Polecam bo sama do Pani dr chodzę i jestem bardzo zadowolona. Miła atmosfera i fachowa obsługa a ceny przystępne na każdą kieszeń >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Może i lepiej ale kiedy dzwoniłam się zapytać o cenę to mi podali 150 zł,a powinni podać widełki tak jak się później okazało od 150-400zł. Niemiła niespodzianka była po zabiegu. Ale do dr nie mam zastrzeżeń.Proszę o jakieś info na temat dobrych stomatologów chirurgów.
|
|
|
|
|
hej.mialam ciezki przypadek.moja dolna 8 byla cala w kosci.kolezanka polecila mi trafidlo.Nic nie bolalo.Bez zadnego problemu pozbylam sie zeba.Polecam ten gabinet,tylko jest jeden problem.Ten Pan ma bardzo duzo pacjentow.mimo to ze jest to prywatny gabinet,na wizyte trzeba czekac prawie dwa miesiace.aha zaplacilam 180zl.
CYTAT Pati88 a możesz coś więcej na temat wyrywania ósemki,czy jesteś zadowolona z jakości usługi i z ceny?
Mam ósemkę do wyrwania a nie wydam kolejny raz 250 zł u Kuliga |
|
|
|
|
Dzięki Pati,juz się umówiłam do dr Szymańskiego i mam nadzieję żę nie będę żałować
|
|