~~zgreda | |
|
|
Pomozcie prosze. Szukam kominiarza do czyszczenia komina. Czy jest takowy w STW ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~seterah | |
|
|
Usługowy Zakład Kominiarski - ul Popiełuszki 40B/85,
tel - 842-75-05 Zanim komuś podasz adres, sprawdź czy istnieje |
|
|
~~:-) | |
|
|
CYTAT Usługowy Zakład Kominiarski - ul 1-go Maja 40B/85, tel - 842-75-05 a gdzie jest ulica 1-go maja w Stalowej? |
|
|
~~seterah | |
|
|
CYTAT a gdzie jest ulica 1-go maja w Stalowej? Pojęcia nie mam Podaję adres z pieczątki kominiarza, który łazi po domach - Jana Sudoła |
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na poniatowskiego w garażach za siedzibą administracji osiedla nr 3 ;) (przy oczku) ;)
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Na poniatowskiego w garażach za siedzibą administracji osiedla nr 3 ;) (przy oczku) ;) Tak niby jest. Wisi tam staryyy szyld ale moze chociaz nr telefonu jest. A co do Popiełuszki 40B to juz Ci tlumacz poszukiwaczu. Popiełuszki 40A i 40B sa za barem ravioli. Jak jedziesz od strony policji ( w strone jubilatu ) to na samym koncu skrecasz w prawo (przy samiutkim RAVIOLI BARZE). I tam masz bloki. Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jest, jest, tylko oni gdzieś w godzinach porannych tam przebywają ;) (na Poniatowskiego)
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~Sąsiad | |
|
|
Na Poniatowskiego trzeba czasem mocno pukać i poczekać bo trochę imprezują.
|
|
|
~~stw | |
|
|
1 maja byla tam gdzie teraz jest staszica
|
|
|
~~majka | |
|
|
stw głupoty piszesz,ul.1 maja to teraz Popiełuszki.
|
|
|
~~zgred | |
|
|
CYTAT Pomozcie prosze. Szukam kominiarza do czyszczenia komina. Czy jest takowy w STW ? Ja Ci mogę komin przeczyścić, ale bez rachunku... |
|
|
~~zofiakluzinska@ | |
|
|
CYTAT CYTAT Pomozcie prosze. Szukam kominiarza do czyszczenia komina. Czy jest takowy w STW ? Ja Ci mogę komin przeczyścić, ale bez rachunku... |
|
|
~~asd | |
|
|
Bez rachunku jest taniej ale jak ci sie dom spali i strazak powie, ze to przez komin to nikt nie pojdzie siedziec... tylko zostaniesz ze spalonym domem, bo ubezpieczyciel powie ze sam se dom spaliles
|
|
|