|
|
|
Mam zamiar zakupić suknie ślubną co sądzicie o tym salonie??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o ten salon,to nie pomogę,ja kupowałam suknie w salonie Violeqe,i bardzo sobie chwalę ,miła i profesjonalna obsługa i spory wybór sukni i dodatkówKoleżanka kupowała w Gracji i wiem,że też była zadowolona!
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja suknie ślubna kupowałam w Elenie (ul. Wojska Polskiego). Byłam baaaardzo zadowolona, choć cena była dość wygórowana (jak dla mnie-1880 zł)
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Ja kupowałam suknie w salonie Violeqe koło Da Grass, byłam abrdzo zadowolona i moge polecic ten salon choc cena była dosc wysoka
|
|
|
|
|
Byłam w salonie Violeqe i doznałam szoku kiedy Pani mi powiedziała, że nie mogę KUPIĆ u nich bolerka, bo nie kupiłam u nich sukni ślubnej. Doznałam szoku, bo przecież byłam potencjalną klientką, która chciała dać im zarobić.
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
ooooo a można tu się tak ogłaszać ????
//moderowano A tak na marginesie to trafne pytanie - od tego jest dział ogłoszeń - pozdrawiam - anulka Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Czy ktoś kupował suknię w tym salonie?? Proszę o opinie??
|
|
|
|
|
kupiłam suknie w Gracji i wszystkie dodatki i byłam bardzo zadowolona - miła obsługa, przystępna cena, przy zakupie ustaliłam z Panią że po ślubie odkupią sukienkę do ich komisu
|
|