|
|
|
czesc moze ktos wiedzial by cos na temat ile bedzie kosztowala wymiana w passacie 2007r części:
- poduszka w kierownicy - cd radio - pas bezpieczenstwa od strony kierowcy gdzie moglbym to zrobic dzieki za pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja polecam Gondka. Specjalizuje się w VW, ale nie tylko. Ale numeru nie znam więc ktoś tu z forum może ma.
A ma warsztat przy obwodnicy - z głównej skręcasz w prawo na skrzyżowaniu w stronę Brandwicy. Od skrętu to któryś z kolei dom, bliziutko. |
|
|
|
|
607-236-136 To jest tel do Gondka ( chyba aktualny) Co prawda zna się na robocie ale i w cenie tez to widać
|
|
|
|
|
Tak ale coś za coś, lepiej raz zapłacić dobrze, niż poźniej po kilka razy jak się da do partacza, których tu jest zresztą niemało
Pozdrawiam |
|
|
|
|
ludzie zazwyczaj ci co najbardziej krytykują mechaników w stalowej woli, ze partacze itd. to nie mają kaski zeby do nich jechać i auta naprawiają po stodołach i mini garażach.
|
|
|
|
|
CYTAT ludzie zazwyczaj ci co najbardziej krytykują mechaników w stalowej woli, ze partacze itd. to nie mają kaski zeby do nich jechać i auta naprawiają po stodołach i mini garażach. To nie miejsce się liczy ale mechanik który naprawia Twój samochód . |
|
|
|
|
też polecam Gondka, robił mi przy kilku autach i byłem bardzooo zadowolony, zna się gość na robocie !! tel 607-236-136 Aktualny
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o dobry i solidny warsztat to mogę polecić Bosch-Sevice. Dobry warsztat, nigdy nie miałem tam problemów. Ten warsztat znajduje się zaraz przed mostem na Sanie w Brandwicy. Jak jedziesz w kierunku Kraśnika, miniesz fotoradar przed mostem to na zakręcie jest zatoka autobusowa, skręcasz w prawo i jadąc wzdłuż wału jakieś 300m szutrową drogą dojeżdżasz do Boscha.
|
|
|
|
|
BOSCH-SERVICE hehehe no ale kazdy chwali to co chce.
Od grupy Audi-VW to tylko Adam Gonski kolo KAMY lub Gondek. O Gondku slyszalem w sumie dobre rzeczy a u Adama serwisuje i polecam!!! |
|
|
|
|
Ja też polecam BOSCH SERVICE słyszałem o Gondku i Gonskim , ale z Pawlikiem nie miałem żadnych problemów i ceny u nich tez są w miarę rozsądne jak popatrzymy na to jaka maja wiedzę i sprzęt jakim to robią. Kiedyś jeżdziłem po tych tanich mechanikach i okazało się ,że drozej mnie to kosztowało nisz Bosch Service.Mój przypadek jest specyficzny w warsztatach moich funfli miało byc tanio i super okazało sie ,ze jak bym pojechał odrazu do Bosch Serviece zyskal bym około 1000 zł bo dobrze zdjagnozowali mi samochód .Byłem tez ASO ceny to kosmos.
|
|
|
|
|
Zgadzam sie w 100% z doli666 nie warto jezdzic i szukac taniego mechanika bo i tak trzeba będzie pojechać do kogoś kto ma sprzęt i pojęcie serwisuje u Pawlika juz którys z kolei samochod i zawsze decyzja byla trafiano co do diagnozy pozdrawiam
|
|