~~amola | |
|
|
Witam
Czy to prawda ze firma pracuje w innym rozkladzie godzinowym, niz pozostale zaklady w stalowej woli? Problemem i to duzym bedzie dojazd do miejsca pracy, bo komunikacja miejska nie przewiduje dodatkowych "specjalnych" kursow autobusowych do przystanku pod firma BakPak... Wie ktos cos na ten temat. Bylam na rozmowie i mam propozycje pracy ale jeszcze sie wacham... bo dojazd bedzie bardzo "klopotliwy" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minął rok od ostatniego wpiisu. Co tam słychac w Bagpak? Czuc kryzys?
|
|
|
|
|
Jak przeczytałem pierwszy post to myślałem że ta firma jest na jakimś odludziu, a tu okazuje się że jest na ul. Hutniczej 13. To co ma komunikacja miejska do tego?????
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Firma miesci sie w halach po nowym stylu... wiec na samym koncu huty... a przynajmniej tam maja hale produkcyjna.
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
CYTAT Firma miesci sie w halach po nowym stylu... wiec na samym koncu huty... a przynajmniej tam maja hale produkcyjna. wejście od ul Grabskiego. NON SERVIAM |
|