~~Monia | |
|
|
Zepsuła mi się pralka ,nie jest stara więc szkoda wyrzucić czy znacie kogoś kto zna się na rzeczy ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ruda | |
|
|
super fachowcem jest pan Paluch z Jastkowic dokładny ,solidny,i ceny tez ma dobre 607 366 400
|
|
|
|
|
|
Okulickiego 99, mały, byle jaki sklepik ze sprzętem AGD, ale za to naprawy robią dobrze i w przyzwoitych cenach, niestety nie pamiętam numeru tel.
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na Energetyków, jadąc w stronę Niska, mijając budynek dyrekcji ESW, po lewej w takim równoległym bloku do ulicy i na edukacji, na przeciwko baru gyros
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~hate eternal | |
|
|
Polecam Cześka Hydraulika... spec jakich mało
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wypuka tak że hej ! ;D
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~alek | |
|
|
polecam speca ze sklepu AGD na Okulickiego koło wiaduktu, zrobił mi zmywarke za 60 zł mgzdzie inni kazali mi przygotować 200zł
|
|
|
~~kukuruku | |
|
|
Również polecam Pana Palucha.
|
|
|
~~ktosik | |
|
|
takie rzeczy to tylko Adam Stołowy i McGaywer
|
|
|
~~citizen | |
|
|
Jak autor postu - macie jakies namiary na fachowca tylko prosze o powazne podejscie do sprawy
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dom.015-842-93-95 a na kom.608 444 804 p.Cezar D. mieszka na Poniatowskiego i wiem ,że od x lat naprawia pralki - polecam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~citizen | |
|
|
thnx ;)
|
|
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Można też samemu to nie jest trudne tylko troszkę czasu potrzeba.
Ostatnio sam naprawiłem pralkę po tym jak pralka w dwa miesiące po naprawie przestała prać. Fachura (niestety nie znam jego godności) przyszedł aby usunąć odgłosy które niepokoiły żonę. Wymienił pompę wody wkładając jakąś starą i która mi padła po dwóch miesiącach a odgłosy jak były tak są. Jeśli chcecie to wyciągnę od żony jego godność aby wam go polecić |
|