|
|
|
CYTAT Uwaga na Auto-Serwis Gondek Wg różnych klientów z którymi mam do czynienia, często pojawiają się negatywne opinie na temat fachowości i solidności firmy: AUTO-SERWIS GONDEK ZE STALOWEJ WOLI. A mianowicie często skarżą się na to, że fachowość ich pozostawia wiele do życzenia i ,że trzeba uważać na różnego rodzaju części, które twierdzą,że wymieniają, choć tego nie robią. Jakość tych częśći nie jest najlepsza ( nie zawsze oryginalna), ale za to ceny bardzo wysokie !!! Dlatego uważajcie i sprawdzajcie. Bez urazy ale to Twój pierwszy post i wypowiadasz się w imieniu innych, nie ma słowa o Twoich doświadczeniach w tym zakładzie. Konkurencja ? "Jakość tych częsci nie jest najlepsza(nie zawsze oryginalna)" Jest takie coś jak zamienniki i nie rozumiem ludzi którzy przed robotą nie dogadają się z mechanikiem jakich częsci ma urzyć i jaka będzie dokładna cena za częsci i za robote. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A czym ta firma sie w ogole zajmuje? ja pierwsze co o niej slysze....
|
|
|
|
|
Wojku, witam na forum przedstawiciela Gal-Drewu i dziekuję za zwrot należnosci (tak, mam przelew-doszedł dziś rano) Dzięki forum odzyskałam swoje pieniadze!
Niech sie samochód dobrze sprawuje i służy jak najdłuzej w pracy. Do naszej firmy juz niestety nie zapraszam. Ps. Proszę sie nie wysilać anty reklamą, gdyż na brak zadowolonych klientów nie narzekamy. Życzę wesołego Alleluja, mimo wszystko |
|
|
|
|
Witam, " anonse" żonę właściciela AUTO-SERWIS słynącą na wszystkich forach z ciętego języka. Niestety, nie jestem przedstawicielem firmy, ale osobą , która ma do czynienia z niezadowolonymi klientami, których wasza firma obsługiwała i którzy czują się oszukani, bo po pierwsze robicie im naprawę nie konsultując z nimi co i za ile , a później wystawiacie ogromne rachunki. Mam nadzieję,że ktoś przeczyta tego posta, kto korzystał z waszych usług. Ja równiez nie narzekam na brak klientów i życzę zimnej wody na święta na otrzeżwienie umysłu.
|
|
|
|
|
podobaja mi się osoby które logują się tylko w celu oczerniania innych i myslą że nikt się nie kapnie iż to konkurencja bądż złośliwość
WOJKU70 dołączył 2 kwietnia 2010 |
|
|
|
|
I nie wiedzieć czemu ci rzekomi niezadowoleni klienci przychodzą do wojku wypłakiwać się w mankiet na jakiś serwis .
|
|
|
|
|
Cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak podziękować Ci Wojku za komplement , ale nie rób mi proszę reklamy, bo jest mi do niczego nie potrzebna.
Jedyne co mogę jeszcze dodać w tym temacie, to fakt,że byliście Państwo bardzo zadowoleni z usług w/w firmy do czasu, gdy się okazało,że nie da sie jednak wymigać od płacenia własnych rachunków Ps.Zgadzam sie z moimi przedmówcami i skoro jesteś takim dobrym psychoterapeutą, załóż kółko różańcowe byłych oszukanych przez Gondka , odklepcie kilka zdrowasiek,pozakładajcie mocherowe berety i będzie podwójny zysk: przestaniesz pisać głupoty i jeszcze Bozia się do ciebie uśmiechnie |
|
|
|
|
CYTAT Cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak podziękować Ci Wojku za komplement , ale nie rób mi proszę reklamy, bo jest mi do niczego nie potrzebna. Jedyne co mogę jeszcze dodać w tym temacie, to fakt,że byliście Państwo bardzo zadowoleni z usług w/w firmy do czasu, gdy się okazało,że nie da sie jednak wymigać od płacenia własnych rachunków Ps.Zgadzam sie z moimi przedmówcami i skoro jesteś takim dobrym psychoterapeutą, załóż kółko różańcowe byłych oszukanych przez Gondka , odklepcie kilka zdrowasiek,pozakładajcie mocherowe berety i będzie podwójny zysk: przestaniesz pisać głupoty i jeszcze Bozia się do ciebie uśmiechnie W imieniu firmy Gal-Drew oficjalnie informuję, że nigdy nie miałem przyjemności poznać właścicieli firmy Auto-Serwis Gondek, nigdy nie zlecałem im żadnej naprawy samochodu, nie miałem również przyjemności rozmawiać z którąkolwiek z osób tam pracujących. Wszelkie nieporozumienia jakie mają miejsce na Forum, wynikają z braku profesjonalizmu firmy Auto-Serwis Gondek w zakresie obsługi i realizacji zleceń, bo wygląda na to, że każdy może przyjechać, skorzystać z naprawy nie mając mojego zlecenia, a następnie kosztami obciążyć firmę Gal-Drew. Tak też miało to miejsce w tym przypadku. Bak profesjonalizmu firmy Auto-Serwis Gondek doprowadził do obecnego stanu rzeczy. Firma Auto - Serwis wykonała usługę bez mojej wiedzy, zgody, bez mojego zlecenia, wystawiając na firmę Gal-Drew fakturę i żądając zapłaty. Dodam, że nigdy wcześniej firma Gal-Drew nie korzystała z usług w/w firmy. Taki sposób załatwiania spraw ( wypisywanie, szkalowanie) świadczy jedynie o poziomie właścicieli. Z poważaniem właściciel : Andrzej Rzekieć |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak podziękować Ci Wojku za komplement , ale nie rób mi proszę reklamy, bo jest mi do niczego nie potrzebna. Jedyne co mogę jeszcze dodać w tym temacie, to fakt,że byliście Państwo bardzo zadowoleni z usług w/w firmy do czasu, gdy się okazało,że nie da sie jednak wymigać od płacenia własnych rachunków Ps.Zgadzam sie z moimi przedmówcami i skoro jesteś takim dobrym psychoterapeutą, załóż kółko różańcowe byłych oszukanych przez Gondka , odklepcie kilka zdrowasiek,pozakładajcie mocherowe berety i będzie podwójny zysk: przestaniesz pisać głupoty i jeszcze Bozia się do ciebie uśmiechnie W imieniu firmy Gal-Drew oficjalnie informuję, że nigdy nie miałem przyjemności poznać właścicieli firmy Auto-Serwis Gondek, nigdy nie zlecałem im żadnej naprawy samochodu, nie miałem również przyjemności rozmawiać z którąkolwiek z osób tam pracujących. Wszelkie nieporozumienia jakie mają miejsce na Forum, wynikają z braku profesjonalizmu firmy Auto-Serwis Gondek w zakresie obsługi i realizacji zleceń, bo wygląda na to, że każdy może przyjechać, skorzystać z naprawy nie mając mojego zlecenia, a następnie kosztami obciążyć firmę Gal-Drew. Tak też miało to miejsce w tym przypadku. Bak profesjonalizmu firmy Auto-Serwis Gondek doprowadził do obecnego stanu rzeczy. Firma Auto - Serwis wykonała usługę bez mojej wiedzy, zgody, bez mojego zlecenia, wystawiając na firmę Gal-Drew fakturę i żądając zapłaty. Dodam, że nigdy wcześniej firma Gal-Drew nie korzystała z usług w/w firmy. Taki sposób załatwiania spraw ( wypisywanie, szkalowanie) świadczy jedynie o poziomie właścicieli. Z poważaniem właściciel : Andrzej Rzekieć Wygląda na to,że pani anoanse i jej firma , nie do końca przedstawiła sprawę jasno, pomawiając i oczerniając firmę Gal-Drew, a chciałem pomóc. Nie do końca są święci, ale zawsze w sprawach tak jest ,że wina leży po obu stronach. |
|
|
|
|
A czy wiedzą Państwo o monitoringu na warsztacie,pięciu kamerach, a zarazem rejestratorze, który nagrywa kto, gdzie i kiedy korzysta z naszych usług??
Czy mam zamieścić nagranie?? Proszę się nie pogrążać i ośmieszać Pozdrawiam świątecznie ... Do Madera: Proszę się także nie ośmieszać rzekomą pomocą, gdyż jedyne co, chciał Pan się dowiedzieć kto napisał wreszcie szczerą prawdę.Po to był potrzebny scan f-ry Gołym okiem było widać o co chodzi, no i jeszcze ta wizyta człowieka od Was,który twierdził,że pierwszy raz sie to Wam zdarzyło. Proszę zerknąć do Krajowego Rejestru Dłużników i wszystko jasne Gondek Ewelina,żona Gondka, właściciela warsztatu, alias Nonsens |
|