|
|
|
witam. chciałabym zapisać się na prywatne lekcje tańca w Stalowej Woli lub okolicy. Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji, gdzie warto pójść żeby nauczyć się fajnie tańczyć, a nie wykonywać jakieś skomlikowane układy taneczne. Dodam że potrzebuję tych lekcji przed weselem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taki sam problem mialem rok temu ale pani Beata Główka z MDK bardzo mi pomogła przed weselem. Tel. 516 081 410 albo zadzwon Domu Kultury to dadzą ci namiary. Jest świetna.
|
|
|
|
|
super. Dziękuję za numer
|
|
|
|
|
Ja polecam pania Justynę Skrzypek ,,Just Dance" na Poniatowskiego, bezkonkurencyjna na ślub. tel. 606655636
TurboDymoMan lepszy od Chucka Norrisa! |
|
|
|
|
aja piotra kiszke. Nie jest tak drogi przy indywidualnych lekcjach a układ zrobił rewelacyjny przydało się.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Witam. Za dwa miesiące mmam wesele koleżanki. Proszę doradzcie kto w Stalowej lub okolicach udzieli mi kilku lekcji prywatnie tanca 2na 1 /wraz z kilkoma figurami/.Dzieki
|
|
|
|
|
Tomaszu.Dwa na jeden, czy dwie na jeden?,bo to ważne
Jakimi figurami byłbyś zainteresowany? Doprecyzuj-coś poradzimy Potrafię różne wygibasy tworzyć... Jak ja Cię nauczę, to chłopie z parkietu nie zejdziesz. Tu masz przykład mojego kolegi z Ukrainy - do tej pory tańczy , tyle,ze jeden na jeden go nauczyłam |
|
|
|
|
Odnośnie figur to chodzi o obroty itp itd. Czekam na Wasze propozycj.Dziękuje
|
|
|
|
|
A ja polecam Marka Dude. Uczył nas pierwszego tańca i wyszlo nam bardzo fajnie masz jego nr 509 330 744 zadzwoń i dopytaj.. napewno pomoże
|
|
|
|
|
Własnie zaczyna się kolejny kurs tańca w MDK, w każdą środę o 19.30 w lewym skrzydle na II piętrze,są jeszcze miejsca, prowadzi Beata Główka, bardzo doświadczona i kompetentna choreograf, na codzień poza nauką dla poczatkujących prowadzi grupy zaawansowane i zespół tańca Volta.
Pierwsze zajęcia 18 kwietnia, 19.30 do 21.00. Płatne 40 zł/miesiąc.Trzeba mieć wygodny strój, i wygodne zmienne buty oraz dobry humor. Nie trzeba się zapisywać, nie trzeba wpłacać przez kursem.Po prostu przyjść w środę. |
|
|
|
|
Ja także polecam Beate Główke. Chodziliśmy z mężem do niej na lekcje tańca przed ślubem. Jak najbardziej polecam
|
|
|
|
|
Ponawiam temat, również poszukuje szkoly, która zajmuje się nauką pierwszego tańca na wesele oraz innych podstawowych przydatnych w tym dniu krokow które dobrze by było by młodzi umieli tanczyc O Merengue już slyszalam, ale szukam jeszcze innych osob i miejsc do których można by było się udac, bo nie wiem czy informacje które były z 2010 roku będą nadal aktualne.
|
|
|
|
|
ktoś był w merengue na kursie tańca dla nowożeńców zaczyna się niedługo nowy kurs i ciekawa jestem czy warto skorzystać
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Tanczyc mozna sie nauczyc samemu wystarczy yotube właczyc .i troszke miejsca w pokoju
|
|
|
|
|
Ale starocie ktoś odkopał Ja założyłam wątek to i mogę odpowiedzieć po 5 latach Zdecydowaliśmy się wtedy na Panią Beatę Główkę i to był naprawdę dobry wybór. Bardzo miła osoba, niczego nie narzucała,że np. zatańczycie walca i tego nas uczyła. Przerobiła z nami kilka układów, aż wyszło coś, w czym oboje czuliśmy się dobrze, zwłaszcza mój mąż, który jak o facet, za tańcem nie przepada. I do dzisiaj te kilka kroków mu z pamięci zostało Byliśmy też na weselach, gdzie Młodzi uczyli się tańczyć u Kiszki. Było na co popatrzeć.
|
|
|
|
|
witam odświeżam trochę temat, którą szkołę wybrać odnośnie tańca użytkowego? chodzi mi o lekcje indywidualne.
|
|
|
|
|
wraz z mężem pobieraliśmy nauki u P.Kiszka polecam
|
|
|
|
|
Witam,
Na stronie MDK jest informacja, że nowy kurs zaczyna się w lutym i tyle. Nie ma info kiedy dokładnie. Na podany numer do prowadzącego czyli tej Pani Beaty dzwonię od około 2 tygodni i nikt nie odbiera. Dzwoniłam do MDK, ale tam Pan nie jest zorientowany w tym temacie. Może ktoś coś wie więcej? |
|
|
|
|
Gdyby komuś miało się przydać. Spotkanie organizacyjne 18 lutego godz. 19.00 MDK, sala baletowa, II piętro, lewe skrzydło.
|
|
|
|
|
Dzięki za informacje...wesela, wesela...gdyby tylko muzyka nie przeszkadzała mi w tańcu...
|
|
|
|
|
a może ktoś szuka partnerki na ten kurs?
|
|
|
|
|
Hej ja szukam partnerki na kurs. Jak coś to czekam na info
|
|
|
|
|
Też chciałam się zapisać, więc jeżeli propozycja jest aktualna...
|
|
|
|
|
szukam partnerki na ten kurs
|
|
|
|
|
CYTAT szukam partnerki na ten kurs OOO to super, ja namawiam koleżankę na kurs, a ona nie chce iść, bo nie ma partnera. |
|