NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
« 1 2
Praca Alutec vs Stahlsmidt !!!!!, Praca !!!!!!!!
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Cze 2009r. 11:47  
eee no co jak co ale koło alutca sa i sarny i ptakibo auta zawsze obsrane na parkingu wiec chyba tak źle nie ma

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Cze 2009r. 11:47  

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Cze 2009r. 20:20  
pierdu, pierdu, to dlaczego podczas badan zanizana jest produkcja o 60-70%???? skad sie wziela wieksza zachorowalnosc glownie dzieci na rozne choroby układu oddechowego w stalowej woli???? po co w stalowej stawiac beda stacje diagniostyczna powietrza???? nie wiem jakie stanowisko zajmujesz w ktoryms z tych zakladow ale widze ze kase za milczenie bierzesz niezla skoro ich tak bronisz, rob tak dalej, ja wyjezdzam z tego zaglebia aluminium, nie dam sie truc. ps pogadaj z ludzmi ktorzy na odlewni robia przy aluminium, ciekawe czemu sie nie usmiechaja???? bo zeby im powypadaly od niegroznego aluminium. a od huty to sie odpiernicz, widac malo przezyles jeszcze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Cze 2009r. 20:44  
pracuje w poznaniu wiec kawałek do robty mam.
A co do ptaków to wiem bo czasami zostawiam tam auto i tyle.
Co do trucie niech sie zaciekawią wypalaniem lakieru z felg na hucie to jest trucie - a nie firmami gdzie musza miec filtry.
Produkcja skaju, wypalanie alusów, produkcja węży to jest trucizna

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2009r. 01:33  
CYTAT
pierdu, pierdu, to dlaczego podczas badan zanizana jest produkcja o 60-70%???

Czlowieku te dane to masz chyba z kosmosu :] pracuję tam kilka dobrych lat i jeszcze nigdy nie była zaniżana produkcja na czas jakiejś kontroli. Śmieszny jesteś.
CYTAT
skad sie wziela wieksza zachorowalnosc glownie dzieci na rozne choroby układu oddechowego w stalowej woli????

Z przewrażliwionych i nadopiekuńczych rodziców. Dorobkiewiczów stalowowolskich których dziecko ledwo kaszlnie czy kichnie i już trzeba z nim do lekarza lecieć. Faszerują dzieci od małego antybiotykami i takie są później skutki - większa i częstsza zachorowalność. Bierze się to niestety z ciemnoty i zacofania rodziców. A lekarz - wiadomo jak to lekarz - jak mu spanikowana matka przychodzi i lamentuje że oto jej cudowne przecież dziecko jest znowu chore, to daje jej dla świętego spokoju mocny antybiotyk i niech "spada" jak jest ciemna i z byle kaszlem do lekarza idzie po antybiotyki ( bo o ten rodzaj leku się najczęściej pytają).
CYTAT
po co w stalowej stawiac beda stacje diagniostyczna powietrza????

A co to ma do rzeczy ? Stawiają tylko tam gdzie są wysokie stężenia tlenków czy co ? Stalowa Wola się rozwija i po prostu stawiają.
CYTAT
nie wiem jakie stanowisko zajmujesz w ktoryms z tych zakladow

Zwykłe fizyczne.
CYTAT
ale widze ze kase za milczenie bierzesz niezla skoro ich tak bronisz

Tak, za próby ograniczania szerzenia ciemnoty pobieram opłatę w wysokości 0 pln.
CYTAT
rob tak dalej, ja wyjezdzam z tego zaglebia aluminium, nie dam sie truc.

Szerokiej drogi życzę!
CYTAT
ps pogadaj z ludzmi ktorzy na odlewni robia przy aluminium, ciekawe czemu sie nie usmiechaja????

Znam kilku odlewników i nie kłamiąc mają piękne zdrowe białe zęby. W dodatku są "uchachani" od ucha do ucha. Bo powiem Ci jest taki zwyczaj - że jak się zęby psują to się zwala winę na zakład - na szkodliwe warunki. Prawda jest jednak taka że gro odlewników niestety nie dba za bardzo o higienę jamy ustnej. Mówiąc w skrócie - nie myją zębów. Nie dziw się więc że im "lecą".
CYTAT
a od huty to sie odpiernicz

Tak, bo huta to jest święta krowa i jej wszystko wolno.
CYTAT
widac malo przezyles jeszcze

Może i mało przeżyłem ale swoje wiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Wrz 2009r. 20:31  
Wczoraj z Alutec-u wyrzucili Pana Stanisława Ż. wielka szkoda ....... Trzymaj się Staszek !!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Wrz 2009r. 20:32  
tabaluge??

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Wrz 2009r. 23:27  
co do badan - kazda firma zaniza produkcje 'na wszelki wypadek' w trakcie badan umiech Jak ktos zainwestowal sporo grosza w proces to przeciez nie zamknie tego bo ktos kaszle, no nie? umiech

Witamy w XIX wiecznym polskim kapitalizmie smiech2smiech2smiech2

Immortal - All Shall Fall
Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »