|
|
|
eee no co jak co ale koło alutca sa i sarny i ptakibo auta zawsze obsrane na parkingu wiec chyba tak źle nie ma
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
pierdu, pierdu, to dlaczego podczas badan zanizana jest produkcja o 60-70%???? skad sie wziela wieksza zachorowalnosc glownie dzieci na rozne choroby układu oddechowego w stalowej woli???? po co w stalowej stawiac beda stacje diagniostyczna powietrza???? nie wiem jakie stanowisko zajmujesz w ktoryms z tych zakladow ale widze ze kase za milczenie bierzesz niezla skoro ich tak bronisz, rob tak dalej, ja wyjezdzam z tego zaglebia aluminium, nie dam sie truc. ps pogadaj z ludzmi ktorzy na odlewni robia przy aluminium, ciekawe czemu sie nie usmiechaja???? bo zeby im powypadaly od niegroznego aluminium. a od huty to sie odpiernicz, widac malo przezyles jeszcze
|
|
|
|
|
pracuje w poznaniu wiec kawałek do robty mam.
A co do ptaków to wiem bo czasami zostawiam tam auto i tyle. Co do trucie niech sie zaciekawią wypalaniem lakieru z felg na hucie to jest trucie - a nie firmami gdzie musza miec filtry. Produkcja skaju, wypalanie alusów, produkcja węży to jest trucizna "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT pierdu, pierdu, to dlaczego podczas badan zanizana jest produkcja o 60-70%??? Czlowieku te dane to masz chyba z kosmosu :] pracuję tam kilka dobrych lat i jeszcze nigdy nie była zaniżana produkcja na czas jakiejś kontroli. Śmieszny jesteś. CYTAT skad sie wziela wieksza zachorowalnosc glownie dzieci na rozne choroby układu oddechowego w stalowej woli???? Z przewrażliwionych i nadopiekuńczych rodziców. Dorobkiewiczów stalowowolskich których dziecko ledwo kaszlnie czy kichnie i już trzeba z nim do lekarza lecieć. Faszerują dzieci od małego antybiotykami i takie są później skutki - większa i częstsza zachorowalność. Bierze się to niestety z ciemnoty i zacofania rodziców. A lekarz - wiadomo jak to lekarz - jak mu spanikowana matka przychodzi i lamentuje że oto jej cudowne przecież dziecko jest znowu chore, to daje jej dla świętego spokoju mocny antybiotyk i niech "spada" jak jest ciemna i z byle kaszlem do lekarza idzie po antybiotyki ( bo o ten rodzaj leku się najczęściej pytają). CYTAT po co w stalowej stawiac beda stacje diagniostyczna powietrza???? A co to ma do rzeczy ? Stawiają tylko tam gdzie są wysokie stężenia tlenków czy co ? Stalowa Wola się rozwija i po prostu stawiają. CYTAT nie wiem jakie stanowisko zajmujesz w ktoryms z tych zakladow Zwykłe fizyczne. CYTAT ale widze ze kase za milczenie bierzesz niezla skoro ich tak bronisz Tak, za próby ograniczania szerzenia ciemnoty pobieram opłatę w wysokości 0 pln. CYTAT rob tak dalej, ja wyjezdzam z tego zaglebia aluminium, nie dam sie truc. Szerokiej drogi życzę! CYTAT ps pogadaj z ludzmi ktorzy na odlewni robia przy aluminium, ciekawe czemu sie nie usmiechaja???? Znam kilku odlewników i nie kłamiąc mają piękne zdrowe białe zęby. W dodatku są "uchachani" od ucha do ucha. Bo powiem Ci jest taki zwyczaj - że jak się zęby psują to się zwala winę na zakład - na szkodliwe warunki. Prawda jest jednak taka że gro odlewników niestety nie dba za bardzo o higienę jamy ustnej. Mówiąc w skrócie - nie myją zębów. Nie dziw się więc że im "lecą". CYTAT a od huty to sie odpiernicz Tak, bo huta to jest święta krowa i jej wszystko wolno. CYTAT widac malo przezyles jeszcze Może i mało przeżyłem ale swoje wiem. |
|
|
|
|
Wczoraj z Alutec-u wyrzucili Pana Stanisława Ż. wielka szkoda ....... Trzymaj się Staszek !!!!
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
tabaluge??
Errare humanum est. |
|
|
|
|
co do badan - kazda firma zaniza produkcje 'na wszelki wypadek' w trakcie badan Jak ktos zainwestowal sporo grosza w proces to przeciez nie zamknie tego bo ktos kaszle, no nie?
Witamy w XIX wiecznym polskim kapitalizmie Immortal - All Shall Fall |
|